Nejsi přihlášen
Re: Grand prix 2007
Zítra od 13 hod host Pešek v rádiu Hey
http://www.play.cz/listen/listen.php?sh … ;stype=WMA
P.S. Nemam proti němu nic jako jezdci repre ČR, ale jako člověku
SV 1000S
Bouchal psal:Zítra od 13 hod host Pešek v rádiu Hey
http://www.play.cz/listen/listen.php?sh … ;stype=WMA
P.S. Nemam proti němu nic jako jezdci repre ČR, ale jako člověku
A smím se zeptat, co ti na něm vadí jako na člověku?
Tož tak:-D
Bouchal psal:Jednou jsem měl tu čest s tim machýrkem mluvit
tu "čest" jsem měl několikrát a znám jeho cestu(osobní) vcelku dobře a já bych ho zase machýrkem nenazýval. Ono v tom bordelu moto gp se pohybovat je super, když jezdíš hovno tak máš klid a můžeš být "sám sebou". Ale když začneš jezdit a bejt dobrej, tak jsi jak hovno, na který se lepí každá posraná moucha To ti pak ne zbývá nic, jen bejt trochu ostřejší....
Takže podle keců z medií se řídit nedá
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
ross psal:2 Zivel:
nejni ta fotka nahodou z Vranova? Tam jsou zajimavy zatacky.
A neskoncila motka za svodidlama?
Zdar! Jo, je z tama. V tý době jsem byla ještě batohem takže motka v příkopě má ani cizí neskončila ..
Život není věčný, ale já ano...
Bedřich psal:Bouchal psal:Jednou jsem měl tu čest s tim machýrkem mluvit
tu "čest" jsem měl několikrát a znám jeho cestu(osobní) vcelku dobře a já bych ho zase machýrkem nenazýval. Ono v tom bordelu moto gp se pohybovat je super, když jezdíš hovno tak máš klid a můžeš být "sám sebou". Ale když začneš jezdit a bejt dobrej, tak jsi jak hovno, na který se lepí každá posraná moucha To ti pak ne zbývá nic, jen bejt trochu ostřejší....
Takže podle keců z medií se řídit nedá
Neřídím se podle médií, ale vlastním názorem.Je fakt, že jsem s nim mluvil jen jednou, ale chování řeznickýho psa už mu u mě asi nikdo nevyvrátí.Dřív jsem fandil jemu, teď jen tomu, že je Čech.
SV 1000S
Jedu zítra ráno a budu se tam poflakovat po různých tribunách so + ne než si najdu tu pravou (tribunu vogové ) no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Stránky: 1