Nejsi přihlášen
Re: Svatba Skubák
Helis psal:Spidys:Ty jsi ale komediant......:)
Je to 23.8. ve Vrchlabi....snad je to tedy sprave,ale mel by to nepsat Skubak.A upresnit cas.....
No Já jsem se už pokoušel 2x a vždycky se to zvrhlo nekam jinam:))
... Kdo nevalí s námi, Valí proti nám!! ...
Je to 23.8.2007 od 11:30hod. na zámku ve Vrchlabí...ale kdyby teda nekdo přijel...tak by to bylo dřív...aby jsme mohli udělat ten průvod...
No a po obřadě by se mohli ještě dělat nějaké vinky a nejlepší by odemě dostal nějakou tu tekutou dobrotu
Ale to by musel někdo přijet!!!
Skubák psal:spidys psal:No já mám dovču, tak bych se vokázal, pokud nebude lejt
No konečně nejaký odvážlivec samozřejmě Kromě Hellis, která ani neváhala
Tak dalšíííí ...
no pokud mě oči nešálí je to čtvrtek,že ale je možné že se pletu ,jestli ale ne tak sem zavoranej do 17:30 v rachotě sakra
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
jinak pro upřesnění,zámek ve vrchlabí je přímo v centru.Oni tomu říkaj náměstí ale je to takovej plácek na hlavní silnici na špindl.Teda pokud jedete přes centrum.Je tam i park.Ale pěkný místo na svatbu.To aby to někdo nehledal někde na kopcích.
vogo, dovolenka se mi kvuli tomu vybirat nechce, ale pokud se zadari a budu mit v praci splneno aspon na 90%, tak bych se tam rano moznavokazal a po vobradu supem zpatky do arbajt. Jeste uvidim...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Skubák psal:Salam psal:no ty 23.8. delam ve Vrchlabi zaverecky na A bez omezeni, ze bych se s komisarem otocil...
No není problém...beru si za manželku holčinu z autoškoly Jindřišek:))))))
konkurence...no hele ja delam u p. Hanusovi... ale co sem slysel tak mistni komisar je takovy hodny pan, ze na zaverecky posilaj radsi do Jilemnice...
TAKŽE TED VÁŽNĚ
KDO PŘIJEDE BUDE VÍTÁN:)))
SRAZ OKOLO 10:00-10:30HODIN...VE VRCHLABÍ PŘESNÉ MÍSTO BYCH JĚŠTĚ UPŘESNIL. OPOZDILCE UVÍTÁME TAKÉ:)))))
PROSÍM ÚČAST POTVRDIT DO STŘEDY NA MŮJ TELEFON BUĎ FOURMOU SMS NEBO BRNKNĚTE:)))) TEL: 608 666 619
zrzulka: vostudu jsem moc nedelal. Jen zitra mozna vyjde nekde v bulvaru clanek s nazvem "Mladik kritizoval zpevacku LBP" a u toho bude moje fotka, kde mam v ruce lahvace a v hube cigaro
NeO psal:Potvrzuji že Skubák do toho praštil a nezdrhl....babovka...:)
Byla to super hlína škoda jenom že nevyšel začátek a Loser a spol nejeli s námi od začátku.
No jo no... zdrzela nas rumova vila
Díky všem zúčastněným našeho krkonošského zájezdu...Bylo to superBordel jako sviň...Loser si prej taky uzil...uvidíme na fotkách...prej jenom se vifotit s nevěstou...ještě těď mááá na tváři Loserovu rtěnku:))))
DÍKY VŠEM
protože jsem musel čekat na ty dvě z PHY hergot už. Popravdě řečeno Loser byl redy, ale Zrzule byla asi zase po chlastu tak spala dlouho
NeO psal:Potvrzuji že Skubák do toho praštil a nezdrhl....babovka...:)
Byla to super hlína škoda jenom že nevyšel začátek a Loser a spol nejeli s námi od začátku.
Nikdo není dokonalý, i hovno má své mouchy.
Stránky: 1