Nejsi přihlášen
Re: svičky b6
Ton@l psal:chci jen upozornit ze jsem tez koupil brisk A10S ale nemuzu je tam dat, protoze nelze sundat takova ta cepicka ze svicky je tam nalisovna a tudiz jsem v prdeli do mych kabelu ji nedam
Mel sem to tam taky a nechapu proc to takhle lisujou. Ja jsem tu cepicku odbrousil a pohoda.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ton@l psal:chci jen upozornit ze jsem tez koupil brisk A10S ale nemuzu je tam dat, protoze nelze sundat takova ta cepicka ze svicky je tam nalisovna a tudiz jsem v prdeli do mych kabelu ji nedam
Ty čepičky tam sou našroubovaný,někdy trochu víc drží,tak si vem kleště a votšroubuj je a máš po problému.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Ton@l psal:chci jen upozornit ze jsem tez koupil brisk A10S ale nemuzu je tam dat, protoze nelze sundat takova ta cepicka ze svicky je tam nalisovna a tudiz jsem v prdeli do mych kabelu ji nedam
Ty čepičky tam sou našroubovaný,někdy trochu víc drží,tak si vem kleště a votšroubuj je a máš po problému.
uz je po problemu cepicky jsem ubrousil, je to tam sice nasroubovany, ale oni to ti kreteni jeste na 3 mistech zmacknou a ti padem to nejde vysrubovat, doufam ze jsem je pritom odsrubovani nepokurvil bo se mi to cele protacelo ale dal jsem je tam a jede to bez problemu, tak doufam ze se mi treba kousek neulomi a nezkurvi motor
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:vitas psal:dnes jsem koupil NGK CR9EK v elitu, a z 330 slevnili na 220 stačí to vzít na někoho kdo tam je zaregistrovanej
Na a ja mel BRISK A10S za 120 furt jsem 400 v plusu
Nejlíp jsem s tím vyjebal já
Kamoš si koupil CR9EK do FZ6 pak to rozdělal a zjistil že má Iridiovky tak to zas složil a zůstali mu doma.
Tak jsem mu řekl za 500 všechny a on že jo aspoň má na pivo.A já mám fungl svíce do bandasky
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Zdenek psal:To inženýrek,,,Tomáši samo nový, starý bych nenabízel ty se přeci vyhazujou. Zdenek.
To bych rek. Nemyslel sem zrovna ze stary, ale treba malo jety a v pohode. Tak si je dej do prihradky na Kinga a az se nekdy zase potkame na semaforu, tak je beru ;-)
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Stránky: 1 2