Nejsi přihlášen
Re: ó výchočechové
Sem tam vogo kupoval kufry co stojej 23000 za 10 mírně jeté takže jen mohu chválit
Jinak je to nějakej kámoš mojeho kámoše a voba dost valej BMW akurát ten můj kámo v Projtějově Cyrilmoto.Ale si myslím že Humlák má vod něj moto![]()
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Sem tam vogo kupoval kufry co stojej 23000 za 10 mírně jeté takže jen mohu chválit
Jinak je to nějakej kámoš mojeho kámoše a voba dost valej BMW akurát ten můj kámo v Projtějově Cyrilmoto.Ale si myslím že Humlák má vod něj moto
palous ty vogo co to valíš za drogy, že píšeš tak jak píšeš, vysvětli mi tu větu s Projtějovem![]()
S úsměvem jde všechno líp :o)
vorel psal:uš sem ti snad vysvětloval, že to budu mít jen na přes louku pod les, ke fčelám
ty vogo vorel známe svoje lidi, že vogo? ono i to přes louku pod les muže být vogo hodně nebezpečný, když ti tam třeba vběhne pes nebo když se kocháš vogo, nedejbože fčely![]()
vorel psal:máte někdo zkušenosti s bohemiabike z trutnau?
no já jo,ale velmi špatnou,alespoň co se týče servisu a pneuservisu,mě tam uplně vpohodě obuli zadní gumu opačně,tak sem mu to byl pak říct a on odpověděl,že myslel,že mám řetězovku na druhý straně
. A na gsxu,když jsem ho ještě měl mi dělali spojku a taky hrůza,naučtovali novej matroš
jako koš a dali použitej,nacož jsem přišel náhodou.Co se týče kufrů tak ceny jsou přijatelný - občas,baworáky maj taky pěkný,ale jinak k![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...jako prodejci coldkillersu mne doporucili poptat se tak za 2 mesice
a na otazku jestli by to neslo driv jsem se optal u dovozce proc je nechtej zaskladnit zbozim, kruci jak ti se divili ![]()
- koupil jsem to teda z boleslavi hned ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jako prodejci coldkillersu mne doporucili poptat se tak za 2 mesice
a na otazku jestli by to neslo driv jsem se optal u dovozce proc je nechtej zaskladnit zbozim, kruci jak ti se divili
- koupil jsem to teda z boleslavi hned
No vida tak i osiris má neblahou zkušenost,alespoň nejsem sám kritik![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
vorel psal:hele, hele, vogo, eremi, začínám mít pocit, že ze mě chceš udělat debila, co vogo padne na každym rohu, vogo, takže bacha jako, protože
hele, hele, vogo kamaráde vorle, debila bych teda vogo z tebe rohodně udělat nechtěl vogo, to bych si nedovolil vogo... na každým rohu taky nepadáš vogo, to snad vím, ne? jsme v alpách najeli pěknejch pár km a jen 2x vogo![]()
![]()
![]()
Už se těším až zítra pokecáme na horách vogo!![]()
Stránky: 1