Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » ó výchočechové

vorel (Člen)
03.01.2007 14:53:44

ó výchočechové

máte někdo zkušenosti s bohemiabike z trutnau?

řikám si hurikán
PALOUS (Člen)
03.01.2007 15:09:58

Re: ó výchočechové

Sem tam vogo kupoval kufry co stojej 23000 za 10 mírně jeté takže jen mohu chválitgoodJinak je to nějakej kámoš mojeho kámoše a voba dost valej BMW akurát ten můj kámo v Projtějově Cyrilmoto.Ale si myslím že Humlák má vod něj motogood

Jebat motorky :-)
Eremi (Člen)
03.01.2007 15:11:46

PALOUS psal:

Sem tam vogo kupoval kufry co stojej 23000 za 10 mírně jeté takže jen mohu chválitgoodJinak je to nějakej kámoš mojeho kámoše a voba dost valej BMW akurát ten můj kámo v Projtějově Cyrilmoto.Ale si myslím že Humlák má vod něj motogood

palous ty vogo co to valíš za drogy, že píšeš tak jak píšeš, vysvětli mi tu větu s Projtějovembigsmile

S úsměvem jde všechno líp :o)
Eremi (Člen)
03.01.2007 15:17:01

jo vorel vogo, nezapomeň na to, že s bmw to už nebude tak levný padání jako s banditem vogobigsmilebigsmilebigsmile

Petr J. (Člen)
03.01.2007 15:25:22

to Eremi: nechá udělat klec od Touratechu a může padat do alelůja....good

vorel (Člen)
03.01.2007 15:27:37

uš sem ti snad vysvětloval, že to budu mít jen na přes louku pod les, ke fčelám

řikám si hurikán
Eremi (Člen)
03.01.2007 15:31:22

vorel psal:

uš sem ti snad vysvětloval, že to budu mít jen na přes louku pod les, ke fčelám

ty vogo vorel známe svoje lidi, že vogo? ono i to  přes louku pod les muže být vogo hodně nebezpečný, když ti tam třeba vběhne pes nebo když se kocháš vogo, nedejbože fčelybigsmile

vorel (Člen)
03.01.2007 15:43:17

si vogo neviděl cestu vobloženou balíkama slámy, to snad dá vogo z prosťáčkova rozum

řikám si hurikán
Eremi (Člen)
03.01.2007 16:00:30

vorel psal:

si vogo neviděl cestu vobloženou balíkama slámy, to snad dá vogo z prosťáčkova rozum

vogo a co když přeletíš přes řídítka nespadneš obligátně nabok do slámy vogo, ha?bigsmile

maňas (Člen)
03.01.2007 16:02:57

vorel psal:

máte někdo zkušenosti s bohemiabike z trutnau?

no já jo,ale velmi špatnou,alespoň co se týče servisu a pneuservisu,mě tam uplně vpohodě obuli zadní gumu opačně,tak sem mu to byl pak říct a on odpověděl,že myslel,že mám řetězovku na druhý straněfuck. A na gsxu,když jsem ho ještě měl mi dělali spojku a taky hrůza,naučtovali novej matroš fuckjako koš a dali použitej,nacož jsem přišel náhodou.Co se týče kufrů tak ceny jsou přijatelný - občas,baworáky maj taky pěkný,ale jinak ksick

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
vorel (Člen)
03.01.2007 16:25:51

hele, hele, vogo, eremi, začínám mít pocit, že ze mě chceš udělat debila, co vogo padne na každym rohu, vogo, takže bacha jako, protože

řikám si hurikán
PALOUS (Člen)
03.01.2007 17:17:49

Eremi
Sem to asi napsal na pikaču ale myslel sem tím,že spolu dost vobchodujou a netahaj žádný sračky.No a ty kufry ty woe ty nikde za tu cenu neseženeš ani jetýbigsmiletak asi takgooda nech mě sem přehulenejsmile2

Jebat motorky :-)
osiris (Člen)
03.01.2007 21:03:48

...jako prodejci coldkillersu mne doporucili poptat se tak za 2 mesice bigsmile a na otazku jestli by to neslo driv jsem se optal u dovozce proc je nechtej zaskladnit zbozim, kruci jak ti se divili surprisedsmile1 - koupil jsem to teda z boleslavi hned good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
maňas (Člen)
03.01.2007 21:09:54

osiris psal:

...jako prodejci coldkillersu mne doporucili poptat se tak za 2 mesice bigsmile a na otazku jestli by to neslo driv jsem se optal u dovozce proc je nechtej zaskladnit zbozim, kruci jak ti se divili surprisedsmile1 - koupil jsem to teda z boleslavi hned good

No vida tak i osiris má neblahou zkušenost,alespoň nejsem sám kritiksmile1

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Borák (Člen)
03.01.2007 22:39:16

no já tam chodim vobčas nakupovat drobnosti ale mášu bych tam nedal a ani nic s motorem vod nich nekoupil...
sou to trošku vejlupci bad

...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous (Člen)
04.01.2007 08:10:05

...Kakamil s nima měl vonehdá taky ňákej trabl...dal jim do bazáče mašinu a něgdo z místních mu ji tam proháněl bad ...a eště mu pag řekli, že je to přeci normální surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Eremi (Člen)
04.01.2007 08:35:08

vorel psal:

hele, hele, vogo, eremi, začínám mít pocit, že ze mě chceš udělat debila, co vogo padne na každym rohu, vogo, takže bacha jako, protože

hele, hele, vogo kamaráde vorle, debila bych teda vogo z tebe rohodně udělat nechtěl vogo, to bych si nedovolil vogo... na každým rohu taky nepadáš vogo, to snad vím, ne? jsme v alpách najeli pěknejch pár km a jen 2x vogobigsmilebigsmilebigsmile
Už se těším až zítra pokecáme na horách vogo!bigsmile

vorel (Člen)
04.01.2007 09:00:43

sem si voddech

řikám si hurikán

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS