Nejsi přihlášen
Jak jsem se dneska ROSEKAL !
Skončil jsem v práci ve 13:00 jdu ven a odemknu motorku. Otevřu kufr vezmu helmu sundam mikinu a kouknu se na rukavice, říkám si že je vedro tak rukavice ponechávám v kufru. Takže jsem měl džíny, koženou bundu, helmu atp. Odjíždím. Beru to přes Magistrálu, sjíždím na Jesenici. Již jsem ve Vestci a zahnu na Hodkovice v zatáčce ale byla olejová skvrna, které jsem si nevšiml. Ležím na zemi dopad přímo na helmu a koleno. Motorka leží vedle mě. pár lidí okolo zvedá mě a motorku. Zjistil jsem že mám roseklé koleno odřené ruce jinak nic takže nasedám a kontroluju motorku
spadlej řetěz
nandavam řetěz, narovnávám řidítka a pokračuju ve skvělé cestě. Doma se osprchuju vydesinfikuju a teď už sedim u PC ![]()
Neper se, život ti dá do držky sám.
Re: Jak jsem se dneska ROSEKAL !
tak blahopřeju ,ja sem měl dnes velké štestí..v 5,30 rano při cestě do práce ,mi z lesika vyběhla srnka,nevim kolik jsem měl na tacho .ale brzdná dráha je tam cca 10 m,pak raná ,a srnka rotovala ,hodila si tak 2 krát 360 ,a dopadla ,snažil jsem se ji vyhnout ale trefil jsem ji kolem na prdel ..moto nic ,ja v lehkem šoku ,pač jsem ještě dřímal ...ted jsem moto všelijak prohližel ,a proměřoval ,vypadá to že nic..pouštěl jsem řiditka ,netahne ,zda se mi v klidu ,,,no haluz ,zitra rano pojedu pomaleji ![]()
![]()
![]()
canni: Nasypej si už konečně popel na hlavu a řekni, že si udělal strašně nezodpovědnou a životy všech ohrožující věc a že už to nikdy neuděláš.....Jinak ti tu každej bude vysvětlovat proč nejezdit bez rukavic![]()
A nekecej že si se rozsekal (ještě ke všemu velkejma písmenama) bo v tý zatáčce si jel tak 20km/h, takže pád jak z kola za mladejch let...na to sme taky rukavice neměli a nikdo nám nemusel připomínat že se odřem![]()
šmidaN psal:tak blahopřeju ,ja sem měl dnes velké štestí..v 5,30 rano při cestě do práce ,mi z lesika vyběhla srnka,nevim kolik jsem měl na tacho .ale brzdná dráha je tam cca 10 m,pak raná ,a srnka rotovala ,hodila si tak 2 krát 360 ,a dopadla ,snažil jsem se ji vyhnout ale trefil jsem ji kolem na prdel ..moto nic ,ja v lehkem šoku ,pač jsem ještě dřímal ...ted jsem moto všelijak prohližel ,a proměřoval ,vypadá to že nic..pouštěl jsem řiditka ,netahne ,zda se mi v klidu ,,,no haluz ,zitra rano pojedu pomaleji
... a co srnka ![]()
... bude guláš ![]()
![]()
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Lihy psal:To all výchovný: Máte doma chráničky na rohy nábytku? záslepky do zásuvek? protiskluzný rohožky do vany? a WC bez mikróbů?
Bacha na to, víte co všechno se může stát
prid se mrknout ke me dom. Vsechny tyto vjeci tam mam, pze jsem loser. Dokonce mam i zachytnej hacek na prkynku vod zachodu, pac mam strach, ze by mi to pri moceni mohlo najednou spadnout a ufiknout mi to camprdlika![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Já je normálně taky nosim. Sem vůl že sme je neměl fakt. A to je pravda že v té zatáčce se, mohl jet 20km/h taky se mi nic nestalo a motorce taky jen sem sebou šlehnul. Navíc to neni jak za mladejch Let pač to sem vážil třeba 40kg teď mam 100kg a to je kurva větší pecka :D![]()
Neper se, život ti dá do držky sám.
canni psal:Já je normálně taky nosim. Sem vůl že sme je neměl fakt. A to je pravda že v té zatáčce se, mohl jet 20km/h taky se mi nic nestalo a motorce taky jen sem sebou šlehnul. Navíc to neni jak za mladejch Let pač to sem vážil třeba 40kg teď mam 100kg a to je kurva větší pecka :D
Neviděl jsi tam napsáno místo Bandit 1200.... "BLOW JOB" ???? Snad nechytnu blbej los :D
Že bys chytil blbej LOS?![]()
canni psal:Já je normálně taky nosim. Sem vůl že sme je neměl fakt. A to je pravda že v té zatáčce se, mohl jet 20km/h taky se mi nic nestalo a motorce taky jen sem sebou šlehnul. Navíc to neni jak za mladejch Let pač to sem vážil třeba 40kg teď mam 100kg a to je kurva větší pecka :D
ježišimarjá toje ....![]()
momentalně zavostalej
Když jedu na třeba na písák v kurevským hice,tak taky jenom tak v tílku,kraťasech,pantoflích a bez rukavic...
S tím,že ale jedu fakt svinsky pomalu,po cestách bez provozu atd...
Jinak rukavice i na dloubání v nose!!![]()
![]()
PURE NAKED BIKE!
Mladý, najivní a nezkušený...
Zajímavé je že ti co se fakt rozsekali mlčí a nekomentují...vědí své.
Jak už tu zaznělo bez oblečení na motku nelézt. To radši nevyjet.
Zákon schválnosti funguje.
Proto nám už doma vysí výbavička a garáž zatím čeká na své přírustky.... no snad se už brzy dočká a my taky....![]()
.. i v autoškole měli všichni rukavice když jinak jezdili v kraťasích....
|
Monty Jack (Člen) 15.08.2007 08:44:37 Offline |
Tak co jsem si koupil nový, tak v rukavicích pokaždé.![]()
Ale přiznám se, že když je extrapařák tak kalhoty zůstanou doma a beru rifle ![]()
Ale já jsem ten pomalej typ turisty...![]()
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Stránky: 1