Nejsi přihlášen
Re: Práce v cizine..
no kamarad byl na zelandu na sberu jablek a naramne si uzil sice vsecky prachy co videlal tam pak utratil na 3 mesicni dovoleny kdy to tam celi projezdil prolez kde jakou jeskyni atd taky pekne zakalil koupil si tam doddavku atd. nekolikrat ho okradli. ale v rijnu leti znova.Urcite mit tu prilezitost a odvahu jel bych
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Záleží na tom, jakou máš představu.
Jedna z našich společností se zaměstnáváním lidí v zahraničí zabývá. Nejaktuálnější je však nabídka svářečům. Itálie - Verona, na půl roku minimálně, každý měsíc je možnost být týden doma. Finanční ohodnocení i sociální zázemí značně nadstandardní.
Bejt chlap a umět to... neváhám.
klara psal:Záleží na tom, jakou máš představu.
Jedna z našich společností se zaměstnáváním lidí v zahraničí zabývá. Nejaktuálnější je však nabídka svářečům. Itálie - Verona, na půl roku minimálně, každý měsíc je možnost být týden doma. Finanční ohodnocení i sociální zázemí značně nadstandardní.
Bejt chlap a umět to... neváhám.
Chlap sem a umím to taky tak co teď Klárko?
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:klara psal:Záleží na tom, jakou máš představu.
Bejt chlap a umět to... neváhám.Chlap sem a umím to taky tak co teď Klárko?
Teď si dej DELI
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
sem několikrát a už bych nejel. Navíc doby kdy se z venku dali dotáhnout slušný love sou pryč (pokud neděláš skutečně odbornou práci-i tak ale dostáváš jako gastarbajtr dycky míň než místňáci)
Na Zélandu sme to udělali stejně jak se píše vejš, jenže tam je krásně, málo lidí, pohoda. Co někde v Itošce nabo Rajchu, budeš bušit 12 hodin denně a prd uvidíš nebo zažiješ.
There's a pie in the sky when you die.
ted makam v Irsku, je to tu docela dobry, teda az na to zku.veny pocasi, bydlim 5km od mista pracoviste a denne jezdim na kole, fakt vopruz. Jinak prachy docela dobry, lidi (nektery) taky, ale musis umet polsky, tech tu je snad vic nez Iru.-)
jezdit autem je jako chodit po čtyřech ;-)
Koldan psal:vosvětlete mi něgdo pojem : docela dobrý prachy zajímalo by ně,estli sem vo něco přišel nebo ne
Na prachy se vyser, poznáš nové lidi, nové supermarkety a naučíš se polsky. To ti nestačí?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Kelly01 psal:Batoh nemám..
Znám jen Eremiho záda..
Jsem světloplachej,šeroslepej,stínolekavej a u Jiřina ve Zlíně mi leží nové brýle..
tak na co zrcátka
covece uneses jeste vubec kombinezu a helmu na hlave?
takovej prerovskej pan Berns
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kelly01 psal:Batoh nemám..
Znám jen Eremiho záda..
Jsem světloplachej,šeroslepej,stínolekavej a u Jiřina ve Zlíně mi leží nové brýle..
tak na co zrcátka
jag nový brýle?dyk máš voperaci ne?
pořád tu nigdo nehodil žádný numero
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Meloun psal:mr.BSE psal:Baltazar psal:já dělám za 15 hrubého. no a co? starej člověk fakt tolik nepotřebuje
mit aspon tech 15
Ty mere!
14 platím měsíčně jen na složenkách!
Asi se budu muset spokojit s tím,co mám
tvuj boj
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Meloun psal:mr.BSE psal:
mit aspon tech 15Ty mere!
14 platím měsíčně jen na složenkách!
Asi se budu muset spokojit s tím,co mámtvuj boj
Taky jsem si říkával-kdyby aspoň 15,tak jsem spokojenej...kdyby aspoň 20,tak jsem spokojenej,kdyby......atd..
Chci tím jen říct,že čím víc bereš,tím víc taky platíš,protože pokud nespoříš,tak ty chechtáky beztak rozházíš
PURE NAKED BIKE!
brácha byl plnej ideálů jag na něj fšeci čekaj s votevřenou náručí.teď je v Talošce,dělá za barem a má cca 12 litrů čistýho.Na druhů stranu je ve sfém živlu,páč práce v pohodě,samé turistky,jídlo pití zdarma.
dle mého to má smysl pro mladé kluky co vyjdou ze školy,že se podívaj po sfětě,možná zkusí ten jazyk,pokud teda nebudou zavřítí s polákama nebo slovákama v kuchyni restaurace u nádobí.
Jináč pokud by člověk dřel tady jak tam (dvě práce,od pondělka do neděle,od rána do večera),tak bych řek,že po odečtení nákladů na cestu a žití,ušetří téměř stejně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1