Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Asi to sem nepatří no a co:-))

PALOUS (Člen)
14.08.2007 22:19:25

Asi to sem nepatří no a co:-))

Píšou sem i jiný kokotiny tak to zkusím takybigsmileProstě scháním VW Transporter 2.5 Tdi.Já vím hledej ale na netu je takovej bordel,že už na to nemám nerfsickprostě sou určitě aj jiný bazary bo konexe vo kterejch nevímsmile2a vy jo.Je tady určo mraky lidí co šmejděj po bazarech a tak by my mohly dát tipgoodauto scout a mobile sem prolez a fuck tambadnechci Caravelu ani multivan páč bych to vevnitř zničil.Nechci ani plechovou boudu kde se sedí jen ve třech.Vím že sou od šesti do devíti osob busy bo ho mám,ale 2.4D a krátkejsmile2Takže abych to shrnul tak my de o 2.5 Tdi dlouhá verze od r.v 1997 vejš a min počet sedadel 6.Kolik za to napíšu je tomu kdo my dá gut tip bo jako napsat kolik dám tak sem magorbigsmile

Jebat motorky :-)
pavel dolínek (Člen)
14.08.2007 22:25:09

Re: Asi to sem nepatří no a co:-))

vcera byl u me kluk a ma na prodej co schanis,rok ti zjistim,koupil si novejsiho tak to prodava

"una storia italiana"
levap (Člen)
15.08.2007 00:09:13

PALOUS psal:

Píšou sem i jiný kokotiny tak to zkusím takybigsmileProstě scháním VW Transporter 2.5 Tdi.Já vím hledej ale na netu je takovej bordel,že už na to nemám nerfsickprostě sou určitě aj jiný bazary bo konexe vo kterejch nevímsmile2a vy jo.Je tady určo mraky lidí co šmejděj po bazarech a tak by my mohly dát tipgoodauto scout a mobile sem prolez a fuck tambadnechci Caravelu ani multivan páč bych to vevnitř zničil.Nechci ani plechovou boudu kde se sedí jen ve třech.Vím že sou od šesti do devíti osob busy bo ho mám,ale 2.4D a krátkejsmile2Takže abych to shrnul tak my de o 2.5 Tdi dlouhá verze od r.v 1997 vejš a min počet sedadel 6.Kolik za to napíšu je tomu kdo my dá gut tip bo jako napsat kolik dám tak sem magorbigsmile

Co treba tohle ?
Ein VW T4 Transporter 2.5 TDI(Langer Radstand) mit 9-Sitzen Servolenkung Standheizung LWR Cass. /Radio 9xKopfstützten Anhängerkupplung und 8-Fach Bereift Kupplung leicht verschlissen Vollfahrbereit... Irrtümer Vorbehalten!!!

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
levap (Člen)
15.08.2007 00:12:10

levap psal:
PALOUS psal:

Co treba tohle ?
Ein VW T4 Transporter 2.5 TDI(Langer Radstand) mit 9-Sitzen Servolenkung Standheizung LWR Cass. /Radio 9xKopfstützten Anhängerkupplung und 8-Fach Bereift Kupplung leicht verschlissen Vollfahrbereit... Irrtümer Vorbehalten!!!

jeste jsem zapomel asi jen takovou malickost smile1 ma nahopsano 238 000 km. smile1
www.autoanzeigen.de

"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
bobule (Člen)
15.08.2007 16:51:05

to jebu
bobule (Člen)
15.08.2007 16:52:13

to jebu
PALOUS (Člen)
15.08.2007 20:29:07

pavel dolínek psal:

vcera byl u me kluk a ma na prodej co schanis,rok ti zjistim,koupil si novejsiho tak to prodava

Asi ti budu muset koupit modrý vočigoodjinak fšem dík za ovacegoodopět se můžete kochat v játrovinách už mizímbigsmilebigsmile

Jebat motorky :-)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS