Nejsi přihlášen
|
LosBanditos (Člen) 15.08.2007 12:24:16 Offline |
Dílenská příručka.
Ahoj, právě jsem se stal majitelem bandita 600 rok 97. Jelikož jsem automechanik hned mne začalo zajímat co a jak se dá a nedá opravit. Proto jsem si stáhl příručku, která má 300 stran a podle toho opravíte, seřídíte a staráte se jedna báseň. Chci to přeložit do češtiny akorát to zabere mrdu času. Kolik by jste za příručku v češtině byli ochotni dát kaček. Ať vím jestli se mi to vyplatí. je to práce tak na 1 a 1/2 měsíce. Potom si dám zasloužené ![]()
LosBanditos adios !
|
LosBanditos (Člen) 15.08.2007 12:32:12 Offline |
Re: Dílenská příručka.
Já to myslel jinak, že to přeložím a pošlu to kdo bude chtít za cca 200,- z obrázků nevyšteš momentovou sílu při dotažení čehokoliv na motovu a hlavně když si chceš sám seřídit motor.![]()
LosBanditos adios !
zkus to tady. http://blackbears.ru/index_en.php?get=manual
jaa to taky nepotrebuju - jsem totiz profi mechanik s vlastni firmou. Banditu mam plnou dilnu a zvladam je aj bez navodu - staci mi webova kamera, komp, a slusny pripojeni primo v dilne a pak jsem schopem opravit kladivkem a pilkou na zelezo uplne vsechno![]()
![]()
![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
|
LosBanditos (Člen) 15.08.2007 14:14:45 Offline |
Nikdo z V8s to nepochopil. Nechci na tom vydělávat. Jenom chci vědět jestli to někdo užije ať to nedělám zbytečně.![]()
LosBanditos adios !
ross psal:Mam ho v cestine ale jen cca 80 stranek s obr.
klidne poslu
ten neni dílenskej.....
|
LosBanditos (Člen) 15.08.2007 18:53:53 Offline |
TOME: 775 33 13 13 pokud to myslíš vážně tak mi brnkni a domluvíme se jak to poslat.
LosBanditos adios !
|
Bandit-Kralik (Člen) 15.08.2007 21:46:42 Offline |
Pokud to budes mit prelozeny do CJ,urcite budu mit zajem....tedy pokud to bude za rozumny peniz.....sam jsem to zkousel prekladat,ale jde to kuva pomalu a nemam tolik casu.
hans psal:ross psal:Mam ho v cestine ale jen cca 80 stranek s obr.
klidne posluten neni dílenskej.....
jasně, je to manuál. tak jsem to pochopil. pokud je to spatne, tak sorry za spatnou informaci![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
|
Bandit-Kralik (Člen) 16.08.2007 11:20:05 Offline |
LosBanditos psal:Ahoj, právě jsem se stal majitelem bandita 600 rok 97. Jelikož jsem automechanik hned mne začalo zajímat co a jak se dá a nedá opravit. Proto jsem si stáhl příručku, která má 300 stran a podle toho opravíte, seřídíte a staráte se jedna báseň. Chci to přeložit do češtiny akorát to zabere mrdu času. Kolik by jste za příručku v češtině byli ochotni dát kaček. Ať vím jestli se mi to vyplatí. je to práce tak na 1 a 1/2 měsíce. Potom si dám zasloužené
Za jak dlouho ji asi budes mit prelozenou,pokud uz je nechces ji dat na stahuj.cz take napis jak to vidis financne,mam o ni zajem....muj mail jirka-kral@seznam.cz
...ja vím, jen tě zlobím a trápím ![]()
...zkus ho nevrlu pěkně poprosit a slib mu flašku http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=105 že ho pozdravuju
pokud teda myslíš uživatelskej manuál a ne dílenskou, tu mít nikdo nebude
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Bandit 650A psal:
osiris psal:...nekecej, v suzuce je maj ;)
schaněl jsem na netu
koupit ji pujdu až nebudu mit jinou možnost
za zeptání to stojí
až si ji koupíš....tak mi ji pošleš oskenovanou viď? Dík![]()
![]()
V Suzuce myslím stojí 2 tácy, esli ne víc
bla...blabla...!
osiris psal:...ja vím, jen tě zlobím a trápím
...zkus ho nevrlu pěkně poprosit a slib mu flašku http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=105 že ho pozdravujupokud teda myslíš uživatelskej manuál a ne dílenskou, tu mít nikdo nebude
tomu už jsem se zmínil...
říkal, že ji zatím nemůže nějak najít či co...![]()
![]()
bla...blabla...!
osiris psal:...ja vím, jen tě zlobím a trápím
...zkus ho nevrlu pěkně poprosit a slib mu flašku http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=105 že ho pozdravujupokud teda myslíš uživatelskej manuál a ne dílenskou, tu mít nikdo nebude
právě že dílenskou příručku
manuál mám ale Dík![]()
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
LosBanditos psal:Ahoj, právě jsem se stal majitelem bandita 600 rok 97. Jelikož jsem automechanik hned mne začalo zajímat co a jak se dá a nedá opravit. Proto jsem si stáhl příručku, která má 300 stran a podle toho opravíte, seřídíte a staráte se jedna báseň. Chci to přeložit do češtiny akorát to zabere mrdu času. Kolik by jste za příručku v češtině byli ochotni dát kaček. Ať vím jestli se mi to vyplatí. je to práce tak na 1 a 1/2 měsíce. Potom si dám zasloužené
jestli sa ti chce,přelož to,za tu dobu co sem chodím se už na to ptalo spousta lidí a zaručuju ti,že pokud to bude udělané slušně,nebudeš stíhat pálit céda,páč za dvě kila si to klíďo píďo vemu i já,přestože dyž potřebuju tak si přeložím to co potřebuju,ale proč sa dřít,žejo,tagže začni
PS.na 70% jsem přesvědčenej,že skončíš u 20 strany a pak to upadne v zapomnění![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1