Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Dílenská příručka.

LosBanditos (Člen)
15.08.2007 12:24:16

Dílenská příručka.

Ahoj, právě jsem se stal majitelem bandita 600 rok 97. Jelikož jsem automechanik hned mne začalo zajímat co a jak se dá a nedá opravit. Proto jsem si stáhl příručku, která má 300 stran a podle toho opravíte, seřídíte a staráte se jedna báseň. Chci to přeložit do češtiny akorát to zabere mrdu času. Kolik by jste za příručku v češtině byli ochotni dát kaček. Ať vím jestli se mi to vyplatí. je to práce tak na 1 a 1/2 měsíce. Potom si dám zasloužené beer

LosBanditos adios !
Tom (Člen)
15.08.2007 12:29:12

Re: Dílenská příručka.

...jedu podle obrázků-takže ti asi nepřispěju.

Já jen ať se mnou nepočítášbigsmile

LosBanditos (Člen)
15.08.2007 12:32:12

Já to myslel jinak, že to přeložím a pošlu to kdo bude chtít za cca 200,- z obrázků nevyšteš momentovou sílu při dotažení čehokoliv na motovu a hlavně když si chceš sám seřídit motor.surprised

LosBanditos adios !
marcoo (Člen)
15.08.2007 12:43:08

Loser (Administrator)
15.08.2007 13:54:22

jaa to taky nepotrebuju - jsem totiz profi mechanik s vlastni firmou. Banditu mam plnou dilnu a zvladam je aj bez navodu - staci mi webova kamera, komp, a slusny pripojeni primo v dilne a pak jsem schopem opravit kladivkem a pilkou na zelezo uplne vsechnogoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
LosBanditos (Člen)
15.08.2007 14:14:45

Nikdo z V8s to nepochopil. Nechci na tom vydělávat. Jenom chci vědět jestli to někdo užije ať to nedělám zbytečně.fuck

LosBanditos adios !
Loser (Administrator)
15.08.2007 14:20:20

to nam je jasny, ze na tom nechces vydelavat .... musis to zde nechat chvilku vodstat, pak si treba najednou nekdo vzpomene, ze by neco takovyho potreboval ...

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Tom (Člen)
15.08.2007 14:20:57

Tady nejde o vydělávání. Prostě kdo se hrabe v banditovi, tomu to stačí tak jak to je...
A když už si fakt neví rady, zavolá Loserovi a neni co řešit.

miaaow (Člen)
15.08.2007 15:05:20

Tom: tak tak, moje řeč bigsmilebigsmilebigsmilegood

Zkusit se má všechno!
ross (Člen)
15.08.2007 16:00:16

Mam ho v cestine ale jen cca 80 stranek s obr.good
klidne poslubeer

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Tom (Člen)
15.08.2007 16:04:44

Ted jsem našel v AJ-ČJ slovník technických výrazů z těchhle manuálů. Je to PDF, tak kdyby jsi měl zájem pošlu

hans (Člen)
15.08.2007 18:53:34

ross psal:

klidne poslubeer

ten neni dílenskej.....

Sapere Aude
www.gunlex.cz
LosBanditos (Člen)
15.08.2007 18:53:53

TOME: 775 33 13 13 pokud to myslíš vážně tak mi brnkni a domluvíme se jak to poslat.

LosBanditos adios !
Bandit-Kralik (Člen)
15.08.2007 21:46:42

Pokud to budes mit prelozeny do CJ,urcite budu mit zajem....tedy pokud to bude za rozumny peniz.....sam jsem to zkousel prekladat,ale jde to kuva pomalu a nemam tolik casu.

Tom (Člen)
16.08.2007 07:31:54

LosBanditos psal:

TOME: 775 33 13 13 pokud to myslíš vážně tak mi brnkni a domluvíme se jak to poslat.

poslal jsem ti to na mail

ross (Člen)
16.08.2007 09:25:02

hans psal:
ross psal:

klidne poslubeer

ten neni dílenskej.....

jasně, je to manuál. tak jsem to pochopil. pokud je to spatne, tak sorry za spatnou informacisurprised

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Bandit-Kralik (Člen)
16.08.2007 11:20:05

LosBanditos psal:

Ahoj, právě jsem se stal majitelem bandita 600 rok 97. Jelikož jsem automechanik hned mne začalo zajímat co a jak se dá a nedá opravit. Proto jsem si stáhl příručku, která má 300 stran a podle toho opravíte, seřídíte a staráte se jedna báseň. Chci to přeložit do češtiny akorát to zabere mrdu času. Kolik by jste za příručku v češtině byli ochotni dát kaček. Ať vím jestli se mi to vyplatí. je to práce tak na 1 a 1/2 měsíce. Potom si dám zasloužené beer

Za jak dlouho ji asi budes mit prelozenou,pokud uz je nechces ji dat na stahuj.cz take napis jak to vidis financne,mam o ni zajem....muj mail jirka-kral@seznam.cz

Radek-Ban (Člen)
17.08.2007 15:22:52

smile1schanim příručku B650  Rv 05-06 smile2smile1nikde nemužu sehnat bad

"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
osiris (Člen)
17.08.2007 15:43:34

...nekecej, v suzuce je maj ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Radek-Ban (Člen)
17.08.2007 15:50:23

surprised

osiris psal:

schaněl jsem na netu smile1koupit ji pujdu až nebudu mit jinou možnost idontknowza zeptání to stojíbigsmile

osiris (Člen)
17.08.2007 15:57:46

...ja vím, jen tě zlobím a trápím smile1

...zkus ho nevrlu pěkně poprosit a slib mu flašku http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=105 že ho pozdravuju smile1 pokud teda myslíš uživatelskej manuál a ne dílenskou, tu mít nikdo nebude

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
fido (Člen)
17.08.2007 16:10:28

Bandit 650A psal:

surprised

osiris psal:

schaněl jsem na netu smile1koupit ji pujdu až nebudu mit jinou možnost idontknowza zeptání to stojíbigsmile

až si ji koupíš....tak mi ji pošleš oskenovanou viď? Díkgoodsmile1

V Suzuce myslím stojí 2 tácy, esli ne víc

bla...blabla...!
fido (Člen)
17.08.2007 16:14:53

osiris psal:

...zkus ho nevrlu pěkně poprosit a slib mu flašku http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=105 že ho pozdravuju smile1 pokud teda myslíš uživatelskej manuál a ne dílenskou, tu mít nikdo nebude

tomu už jsem se zmínil...smile1říkal, že ji zatím nemůže nějak najít či co...idontknowbigsmile

bla...blabla...!
Radek-Ban (Člen)
17.08.2007 16:33:08

osiris psal:

právě že dílenskou příručku surprisedmanuál mám ale Díksmile1

Koldan (Člen)
18.08.2007 10:47:42

LosBanditos psal:

jestli sa ti chce,přelož to,za tu dobu co sem chodím se už na to ptalo spousta lidí a zaručuju ti,že pokud to bude udělané slušně,nebudeš stíhat pálit céda,páč za dvě kila si to klíďo píďo vemu i já,přestože dyž potřebuju tak si přeložím to co potřebuju,ale proč sa dřít,žejo,tagže začni

PS.na 70% jsem přesvědčenej,že skončíš u 20 strany a pak to upadne v zapomněníbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
ydom (Člen)
18.08.2007 11:02:00

fandím tigood,ale kurz 1.03bad....na víc to nevidímsmile1..jinak za 200 ho beru...smile1

Když nejezdím,tak tvořím...

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS