Nejsi přihlášen
majcherisko (Člen) 16.08.2007 18:54:29 Offline |
huci spojkove lozisko
na mym novym 1250SA (kupovanym u Pavelky-ja vim,ze jste me varovali ) mi celkem hlasite huci spojkove lozisko.teda jen dokud nezmacknu packu,pak to prestane.na 650 mi to vubec nedela.a tak se ptam-je to normalni?
Re: huci spojkove lozisko
máš to nové tak to reklamuj a ser na jeho vymluvy řekni že ti to tam vadí a že chceš aby ti s tím něco udělal;) A pokud ti bude tvrdit že to dělají všechny tak ať ti ukáže nastartované jiné funglovky.... a at se stará když už jsi to u něho koupil....
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
...myslím, že se vymlouvat nebude
...hučet by ti mohlo i kdybys ji koupil jinde
...záleží JAK "hučí" jestli neslyšíš jenom "trávu růst", nejdřív to nech někomu poslechnout (jestli si nejseš sám jistej), nebo porovnej s jinou
...pak se teprve bude případně "lámat chleba" a uvidíš jak se k tomu postaví, svůj tip jsem ti napsal na začátku
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
majcherisko (Člen) 16.08.2007 20:44:10 Offline |
hele ja mam taky 650 bez vody,a tam to proste nedela... jak huci? no tak jakoby seveli az chrchla,nevim jak to lip popsat.kazdopadne kdyz zmacknu spojku,je slyset,ze to prestane .
majcherisko (Člen) 18.08.2007 12:48:30 Offline |
no jestli by se ti psane chtelo,byl bych rad ,ale az pristi tyden,ted uz nemuzu jezdit-cekam na prvni garancku,ta bude v utery v paskove,tak jsem zvedav,co mi tam reknou.
majcherisko (Člen) 18.08.2007 23:39:54 Offline |
do skrecone urcite,vzdyt tam bydlim .jestli me v paskove poslou rovnou do prdele,urcite se ozvu.diky
Stránky: 1