Nejsi přihlášen
Má někdo divnější děti?
Právě mi můj syn poslal sms: " Zdar! Posílám pozdrav z černobylský elektrárny! Stojím asi 200m od sarkofágu! Splnil se mi další magorskej sen!"
Ach jo.
A to mám dneska narozeniny.
Všechny vás pozdravuje.
Má jebku ale chce si koupit Bandita.
To je dneska mládež.
Jdu načít další fernet.
A kurva...
Progear 650 (Člen) 17.08.2007 12:07:22 Offline |
Re: Má někdo divnější děti?
ty vole, tak to je hrubý... vše nej....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Martin B12 (Člen) 17.08.2007 12:07:47 Offline |
fše nej jerry
a
street triple picco
tajnej psal:to my starší a zkušenější si v klidu počkáme, až to budem mít pěkně doma v temelíně a nemusíme se za drahej peníz trmácet do sajúzu
clovece neblazni
nerad by som aby tu hrali stalkera
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 26.08.2007 20:23:05 Offline |
Zdravim! Před pár dny sem se vrátil z Ukrajiny! Bylo to super, už sem tam byl loni, a letos jsem se jel podivat znovu a při tý příležitosti sem zařídil i vejlet do černobylu! Nakonec jsme se dostali asi na 100m od sarkofágu, měli jsme oběd v jídelně černobylský elektrárny a já si dal pořádnou porci protiradiačního kefíru! Nakrmili jsme obrovský hejna ryb a sumců co plavou ve výpusti chladícího okruhu! Prohlídli jsme si města černobyl i pripjať! A jelikož náš průvodce byl i zaměstnancem elektrárny, tak nás zaved a ukázal nám rozestavenej reator kterej měl pracovat v pátym bloku! No velmi zajímavý
Další super věc byla že i samotná cesta tam byla zajímavá! Jeli jsme v nějaký hustohustý volze a řidič za jizdy normálně lil lahváče!
Rudá jebka, pičo!
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 26.08.2007 20:33:46 Offline |
tajnej psal:nevědí co s prachama a všechno chtěj hned
to my starší a zkušenější si v klidu počkáme, až to budem mít pěkně doma v temelíně a nemusíme se za drahej peníz trmácet do sajúzu
jádru zdar a tobě taky
No s prachama opravdu nevim co, páč žádný nemam. na Ukrajiěn je výhoda že je všechno levný a když člověk ví kudy a jak, tak se do kieva dostane za necelejch 800 a to už se vyplatí! A v takovejch astronomickejch sumách se pohyboval celej vejlet! a To ani nemluvim o tom pivu a vodce! Od obojího sem za těch pár dnů vypil nějakej ten litřík! A nejlepší na tom je, že když jsme byli jenom mírně nacamraný, tak nám všichni úkáčka řikali jak sme hrozně sympatický a když sme byly vylitý pod obraz tak se nás báli!
A hlavně až to budem mít tady u nás v temelíně, tak to už nebude dobrodružství to tam pak bude jezdit každej ňouma zbírat borůvky velký jako pěst na kořalu!
Rudá jebka, pičo!
Pítrs (Jerryho synek) (Člen) 26.08.2007 20:38:07 Offline |
Jinak taky přeju Jerrymu vše nejlepší!
Už se těšim až to spolu řádně zapijem!
PS: Už se těšim až se zušlechtí těch 111 Kg třešní!
Rudá jebka, pičo!
Pítrs (Jerryho synek) psal:Zdravim! Před pár dny sem se vrátil z Ukrajiny! Bylo to super, už sem tam byl loni, a letos jsem se jel podivat znovu a při tý příležitosti sem zařídil i vejlet do černobylu! Nakonec jsme se dostali asi na 100m od sarkofágu, měli jsme oběd v jídelně černobylský elektrárny a já si dal pořádnou porci protiradiačního kefíru! Nakrmili jsme obrovský hejna ryb a sumců co plavou ve výpusti chladícího okruhu! Prohlídli jsme si města černobyl i pripjať! A jelikož náš průvodce byl i zaměstnancem elektrárny, tak nás zaved a ukázal nám rozestavenej reator kterej měl pracovat v pátym bloku! No velmi zajímavý
Další super věc byla že i samotná cesta tam byla zajímavá! Jeli jsme v nějaký hustohustý volze a řidič za jizdy normálně lil lahváče!
... srandičky,srandičky
... ale až po čase nebudou moct děti spat protože jim taťka bude celou noc svítit tak to taková sranda nebude
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Stránky: 1