Nejsi přihlášen
Re: Asters s.r.o.
Sharon psal:Zdravím celé Bandit forum
měla bych dotaz na kvalitu zaručního a pozáručního servisu ve firmě Asters s.r.o. v Přerově
Kelly Ti jiste rad odpovi.To je zdejsi lidumil a Matka Tereza v jedne osobe..
(jo a dopln si profil,kdyz de o holku,tak i foto...)
...che palle !!!
Sharon psal:Zdravím celé Bandit forum
měla bych dotaz na kvalitu zaručního a pozáručního servisu ve firmě Asters s.r.o. v Přerově
cau, nevim jak na nahace ale na V-Stromy jsou v poradku z ohlasu lidi z webu, maji "ztamaď" koupeny novy motorky i servisuji a pry OK
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Lidi dík za odpověď . Četla jsem recenze na TRISKEL Břeclav borec měl problém nejdřív ho braly bez objednání a když přijel měl smůlu musel se objednat Ale nakonec spokojenost.
Já chci ještě jezdit tak tak doufám ,že budu mít servis v jednom dnu
. V ASTERS
Ahoj, já mam od tama nového Bandita. Koupě v pohodě a teď jsem byl na první garanče. Cenově i termínově ok. Co se týka provedení práce taky ok (doufám), protože jsem akoráde přejel domů a špalalo to v pohodě...
takže zatím spokojenost...
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
kratas psal:Ahoj, já mam od tama nového Bandita. Koupě v pohodě a teď jsem byl na první garanče. Cenově i termínově ok. Co se týka provedení práce taky ok (doufám), protože jsem akoráde přejel domů a špalalo to v pohodě...
takže zatím spokojenost...
Kolik si za tu první garančku dal? V pátek jedu taky na první, tak ať vím kolik s sebou.
Stránky: 1