Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Asters s.r.o.

Sharon (Nový člen)
18.08.2007 19:04:24

Asters s.r.o.

Zdravím celé Bandit forumgood
měla bych dotaz na kvalitu zaručního a pozáručního servisu ve firmě Asters s.r.o. v Přerověhelp

yello (Člen)
18.08.2007 19:41:57

Re: Asters s.r.o.

Sharon psal:

měla bych dotaz na kvalitu zaručního a pozáručního servisu ve firmě Asters s.r.o. v Přerověhelp

Kelly Ti jiste rad odpovi.To je zdejsi lidumil a Matka Tereza v jedne osobe..smile1

(jo a dopln si profil,kdyz de o holku,tak i foto...bigsmile)

...che palle !!!
luboss (Člen)
19.08.2007 08:20:45

Sharon psal:

cau, nevim jak na nahace surprised ale na V-Stromy jsou v poradku z ohlasu lidi z webu, maji "ztamaď" koupeny novy motorky i servisuji a pry OK good

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Sharon (Nový člen)
19.08.2007 10:39:52

Lidi dík za odpověď .  Četla jsem recenze na TRISKEL Břeclav borec měl problém nejdřív ho braly bez objednání a když přijel měl smůlu  musel se objednat idontknow Ale nakonec  spokojenost. goodJá chci ještě jezdit tak tak doufám ,že budu mít servis v jednom dnubigsmile. V ASTERS goodgood

kratas (Člen)
19.08.2007 22:12:10

Ahoj, já mam od tama nového Bandita. Koupě v pohodě a teď jsem byl na první garanče. Cenově i termínově ok. Co se týka provedení práce taky ok (doufám), protože jsem akoráde přejel domů a špalalo to v pohodě...

takže zatím spokojenost...good

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
bazik (Člen)
19.08.2007 22:32:25

kratas psal:

Ahoj, já mam od tama nového Bandita. Koupě v pohodě a teď jsem byl na první garanče. Cenově i termínově ok. Co se týka provedení práce taky ok (doufám), protože jsem akoráde přejel domů a špalalo to v pohodě...

takže zatím spokojenost...good

helpKolik si za tu první garančku dal? V pátek jedu taky na první, tak ať vím kolik s sebou.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS