Nejsi přihlášen
Vostrý Ondřej (Člen) 19.08.2007 20:06:01 Offline |
Peškova helma??
Teď jsem koukal na zprávy a tam říkali,že helma co hodil Pešek mezi diváky prý stojí 60 000kčJe to blbost nebo fakt??mMm zato,že je to agv Ti-tech
Re: Peškova helma??
Byl jsem deset metrů od Pešana když ji tam dal do placu, je to AGV Ti-Tech, totéž co nosí na šišce Vale, jen v jiné bar.kombinaci, cena do 800 Euro no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
...v úterý jsem ji zkoušel (mimochodem lepší je stejně gp-pro i když lacinější) česká cenovka je cca 14000, rossi replika je cca 15000, i když za peškův airbrush dáš 4000, tak těch jejich šedesát může bejt tak sběratelská cena v dražbě :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Americkej psal:mimochodem- Rossiho přilba se dělala v Prostějovský fabrice , dělaj tam teď AGV a Lazer.umím tam tovární ceny...
... kolik % dolů dělá tovární cena oproti "normální"
... pokud to není tajný
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
já nevím, prostě tam maj vzorkovou prodejnu, je to s prodejním dokladem-žádný čórky z linky.takže rozdíl předpokládám tak o dealerskou marži...já bohužel musím koupit tu Schuberthku, jináč by to bylo hanobení rasy.Ale ta GP-Pro je mňam mňam!
Sorry Osi, ale to je život...
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Hele Jirivoe, jak tak koukam, tak ty si kuva cimdal spokojenejsi.... kuva asi to tady zabalim a letim kvam...kuva
Americkej psal:já nevím, prostě tam maj vzorkovou prodejnu, je to s prodejním dokladem-žádný čórky z linky.takže rozdíl předpokládám tak o dealerskou marži...já bohužel musím koupit tu Schuberthku, jináč by to bylo hanobení rasy.Ale ta GP-Pro je mňam mňam!
in God we trust
Americkej psal:já nevím, prostě tam maj vzorkovou prodejnu, je to s prodejním dokladem-žádný čórky z linky.takže rozdíl předpokládám tak o dealerskou marži...já bohužel musím koupit tu Schuberthku, jináč by to bylo hanobení rasy.Ale ta GP-Pro je mňam mňam!
Kterou budeš kupovat Schubertku?A za kolik?....asi mi to uniklo
Borák psal:klobafejptáku mám tornádo zebra
pokud sedí tip tak bych ho vzal
No já mám tuto: http://www.lazerhelmets.cz/2007/index.asp?PAGE_ID=15
, ale fakt netuším jestli to bude i na tu tvoji. Vyfotím ti úchyty a porovnáš.......
pitrman psal:Americkej psal:jo, jen to nezakřiknout, ale vcelku se mi daří.pošli mi, plís ještě 3x Napoleony.dík
Myslis ten Napoleon ten konak( cti Cognac) zejo?
dyk ty víš, né že né, ty japoncký vod oldbritts ale flašu přibal, ta u mě dycinky najde uplatnění, to zase jó !
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
Vostrý Ondřej (Člen) 22.08.2007 18:48:34 Offline |
já kupoval gp-pro za rovnejch 7000 v Pražské cagivě.Bylo druhýho ledna a z itálie zavolali,že prý budou navážet nový barevný kolekce a že nechtí prodávat starý během sezony.Napraskali na ně 30% a už byla doma.Přesně v barvě jaký jsem chtěl i velikosti.Teď je pořád za nějakých 11 500
Stránky: 1