Nejsi přihlášen
Pračka...
Mám takovej dotaz, vím že na tohle forum to nepatří, ale tady se dá sehnat fakt všechno... Nezbavujete se někdo funkční pračky...?
Musela sem to sem napsat já, páč Ondráš se bál, že prej by ste se mu smáli...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Re: Pračka...
Peťa psal:Mám takovej dotaz, vím že na tohle forum to nepatří, ale tady se dá sehnat fakt všechno... Nezbavujete se někdo funkční pračky...?
Musela sem to sem napsat já, páč Ondráš se bál, že prej by ste se mu smáli...
Jednu bych měl, Philco i se susickou, ale odvoz byste si museli pořešit sami, leda že bych to riskl naležato
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
2 Peťa: Děkuji. Já bych to sem nedal.
2 canni: Kazíš nám tu diskuzi.
2 Salam: Dík za odkaz.
2 Pavel_B12: Přecijen si trochu z ruky, ale... Podmínka je, že to musí být max. 45 cm na hloubku. Jináč bysme neprošli dveřma. Pokud to platí, tak přijedem.
To platí i pro ostatní. Musí to být max. 45 cm na hloubku. Díky.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Pavel_B12 psal:2 Ondráš.Bohužel, je to 60x60
Kup valchu(to je ten vlnitý plech v dřevěném rámu).Nežere elektriku a do kamrlíku ji určitě dostaneš
Škoda.
A vlacha vím co je. Zas tak mladej nejsem abych to nevěděl...
Ondráš psal:Pavel_B12 psal:2 Ondráš.Bohužel, je to 60x60
Kup valchu(to je ten vlnitý plech v dřevěném rámu).Nežere elektriku a do kamrlíku ji určitě dostanešŠkoda.
A vlacha vím co je. Zas tak mladej nejsem abych to nevěděl...
Jo Vlacha jsem znál taky
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
tak to jo mlada furt nadava kam si da veci kdyz vyrazime na moto ja beru jedny fusky trenky a triko a neresim ale zenska je zenska no takze pres zimu sedadlovy brasny z louise
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
...jen ho tam zavři, jak jsem řek ;) http://adsoftheworld.com/media/ambient/ … ng_machine
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš psal:Voe. Šetřím. Peru jednou za týden a na ty moje dvoje spoďáry, troje ponožky a triko to stačí.
nepřeháníš to s tím měněním fuseklí???
seš nějak moc čistotonej....
troje za tejden.....
Ondráš psal:sonyk psal:45 cm na hloubku jinak by neprosla dverma? dit dvere bejvaj 80 obcas 90 cm? to me hlava nebere
Pračka by prošla, ale já ne...
Ci fik, prostě nemám tričko bez břicha...
no to mi stále uniká přece chytnu pračku nesu ji před sebou takže pokud nemá pračka víc jak dveře tak pohoda,ale pokud potřebuješ jít vedle pračky tak to problém je
jinak nesnažím se rejpat ,ale vyřešit problém
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
pokud neco shanim, tak vetsinou podavam inzerat na www.annonce.cz v tomhle duchu: Mlady par si zarizuje vlastni byt a shani ... ... za odvoz nebo symbolickou castku. No a jeste slusne poprosis a oni se uz ozvou a budou jeste radi, ze se toho zbavi . (v mym pripade pak jeste sebou beru jednoho dobrovolnika, ktery mi dela drahou polovicku a zaroven mi spotrebic vynese do 3 patra)
Zkusit se má všechno!
maňas psal:no to mi stále uniká přece chytnu pračku nesu ji před sebou takže pokud nemá pračka víc jak dveře tak pohoda,ale pokud potřebuješ jít vedle pračky tak to problém je
jinak nesnažím se rejpat ,ale vyřešit problém
Voe, ale ty si širší než běžná pračka, takže kde projdeš ty vejde se pračka i s ondrášem po boku
Osi: dík za tip, ale kdo bude vařit, když tam bude zavřenej...
Maňas: No pračka bude stát dost blízko u dveří takže se tam bude muset vejít při každý návštěvě na wc, ne jen při stěhování...
Miaaow: asi to tak dopadne, díky za radu
Jaký si to uděláš, takový to máš...
vorel psal:až jí seženeš tak bych se stavil vyprat ňáký prachy, esli by ti to nevadilo
hlavne, aby se ti tam vesly
Girafka a Ondras: a nebylo by lepsi koupit takovou malou mrchu na koleckach,kterou zaparkujes nekde v koute, hodis pres to prehoz a mas z teho stul. Pak kdyz potrebujes neco premachnout, tak ji odvezes ke koupelne (muze zustat stat klidne venku na chodbe - jen hadice to ma celkem dlouhy) a peres. Sme neco takovyho meli kdysik doma (mozna to jeste nekde mame).Akorat to byla jen pracka bez zdimacky, takze pak se muselo zdimat rucne
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
vorel psal:až jí seženeš tak bych se stavil vyprat ňáký prachy, esli by ti to nevadilo
zes to nerek jó fakturovat, to mi jde! Holandsko, Irsko, Belgie ...
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Loser psal:vorel psal:až jí seženeš tak bych se stavil vyprat ňáký prachy, esli by ti to nevadilo
hlavne, aby se ti tam vesly
Girafka a Ondras: a nebylo by lepsi koupit takovou malou mrchu na koleckach,kterou zaparkujes nekde v koute, hodis pres to prehoz a mas z teho stul. Pak kdyz potrebujes neco premachnout, tak ji odvezes ke koupelne (muze zustat stat klidne venku na chodbe - jen hadice to ma celkem dlouhy) a peres. Sme neco takovyho meli kdysik doma (mozna to jeste nekde mame).Akorat to byla jen pracka bez zdimacky, takze pak se muselo zdimat rucne
Není to takový ten vynález ve kterém se prali střeva z prasete na jitrnice?
Stránky: 1