Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Odlepování tankpadu... :-(

kratas (Člen)
19.08.2007 22:17:04

Odlepování tankpadu... :-(

Zdravím, mám na nádrži nalepený tangpad (nový z prodejny - monáž v prodejně). V počátku to bylo ok, ale najednou se začal v dolní části odlepovat. V servise mi to dali na oboustrannou pásku, ale jak vidím, moc to nepomohlo (zas se to po chvilce odlepí). Máte s tímto někdo nějaký zkušenosti co s tím?? Čím to kdyžtak zkusit přilepit??

Z prvu mi to moc nevadilo, ale když slízám z Bandasky, tak vo to někdy zachytnu....

Pozn.: " za rady typu sekundové lepidlo, svářečka, guma od zavařeniny, sopel a pod. díky...").help

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
SLUGI (Člen)
19.08.2007 22:26:29

Re: Odlepování tankpadu... :-(

... lepidla,zavařovačky atd sou na pussy
... chce to pořádnej hřebík good
... nebo pořádnej tankpad smile1

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/SLUGI/T.P.jpg

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Progear 650 (Člen)
19.08.2007 22:33:41

mazec, ty pussy.. to je hustý...bigsmilegood

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris (Člen)
19.08.2007 22:40:40

...nejlepší by bylo to nějak přilepit ;)

ps: já vím, jsem wůl ...myslím ale, že nic jinýho než oboustranka, kvůli nepoškození laku ti nezbejvá

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Palino (Člen)
19.08.2007 23:04:34

Mám doma obostrannou gelovou pásku a drží super. Jestli chceš, stav se bude to gratisgood

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
kratas (Člen)
19.08.2007 23:12:03

Ahoj, ok. Napíšu Ti na mail...good

" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
Zdenda (Člen)
19.08.2007 23:30:07

Neni lepší koupit za dvě kila novej? Pořádně to odmastit a přilepit sám?idontknow

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Ondráš (Člen)
19.08.2007 23:40:43

Bych se připojil ke Zdedovi. Když jsem dělával v lese, tak jsme tam měli takový tlamolep... Používalo se to na lapače na bekyni mnišku... Ikdyž na to pršelo, tak to vydrželo lepit celej rok. Ale teď si nevzpomenu jak se to jmenovalo...
Každopádně vopatrně s tím, páč to nejde vyprat.smile1

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Koldan (Člen)
20.08.2007 07:53:59

Zdenda psal:

Neni lepší koupit za dvě kila novej? Pořádně to odmastit a přilepit sám?idontknow

řek bych,že jediný řešení kerý bych bral,aniž bych se bál vo lak,nebo vo to,že to bude zbastlenégood

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kratas (Člen)
20.08.2007 12:23:58

Hmm, asi jo. Nechám to, až se to vodlepí úplně a pak koupím novej... bad

Zdenda (Člen)
20.08.2007 12:34:44

kratas psal:

Hmm, asi jo. Nechám to, až se to vodlepí úplně a pak koupím novej... bad

To nedělej, protože se ti pod to při provozu, při mytí atd dostane bordel, kterej ti zbytečně odře lak.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
marcoo (Člen)
20.08.2007 13:57:19

TAK CO TŘEBA TO STRHNOUT,KOUPIT NOVEJ ALE NEJDŘÍV POŘÁDNĚ ODMASTIT.TO ASI V TÝ PRODEJNĚ JAKSI OPOMĚLI KDYŽ SE TI TO ODLEPUJE.bad

kratas (Člen)
20.08.2007 17:51:33

Hmm, asi soudruzi udělali při lepení někde chybu. Kukal jsem na to, dali to asi hodně dolů k sedlu a tam je to dost lomí (i do stran). Takže asi trošku větší ohyb.. Teď mi jeden známý donesl oboustrannou pásku, zkusím to popravit, poku dne , trhám a lepím NEW!!good

Wencl (Člen)
20.08.2007 18:19:51

SLUGI psal:

... lepidla,zavařovačky atd sou na pussy
... chce to pořádnej hřebík good
... nebo pořádnej tankpad smile1

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … GI/T.P.jpg

kurňa, to chcu, tohle je neprosto jedinečné, eňoňůňo...pussygood

hans (Člen)
20.08.2007 18:24:04

neni náhodou úplně šumák mít odřenej lak pod tankpadem???
surprised

Sapere Aude
www.gunlex.cz
kratas (Člen)
20.08.2007 18:45:37

Taky by mě zajímalo, kde se takový supr tangpad....

Zdenda (Člen)
20.08.2007 21:24:44

hans psal:

surprised

No možná je, ale nevím proč bych si ho měl nechat odírat kvůli dvoum kilům za posranou nálepkuidontknow Proč mít zbytečný škody?surprised

PS: Jo a až tam budeš dávat ten novej, tak si vezmi jarovou vodu a fén. Vodou si ho dáš do požadovaný polohy a fénem docílíš 100% přilnavost

kratas (Člen)
20.08.2007 21:59:10

Zdendo, díval jsem se do profilu na tvoji moto. Mám podobny tangpad. Tu spodní část máš skoro až k sedlu. Já mám tu spodní část přilepenou asi cca 2 cm výše než ty (zrovna na těch záhybech) a tam se to dole vodlepuje!!bad Ku..a furt něco!!!

Zdenda (Člen)
20.08.2007 23:59:45

Povídám, jarovou vodu, chyť si polohu a pak jen fénuj, fénuj a tlač prstama. Vono si to sedne i na těch zlomech, ale dá to trochu práce. Neboj taky sem lepil 2xsmile1

Monty Jack (Člen)
21.08.2007 06:35:33

hans psal:

surprised

Kdyby to bylo šumák, tak to tam nikdo nelepí ...idontknow

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
kratas (Člen)
21.08.2007 07:24:03

Takže navrhuješ strhnout, koupit nový a provést tak jak říkáš s tou jarovou vodou a fénem...

Doufám, že ta jarovka bude ok (že ten tangpad bude ještě použitelný). good

mr.BSE (Člen)
21.08.2007 07:38:13

jasne ze bude, dela se to tak u vsech vetsich samolepek.
Muzes si s tim pak pekne soupat do finalni polohy a pak vytlacis vodu s jarem ven a hotovsongood

jo a dej tak 2 kapky do pul itru vody,at tam toh nemas moc

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Zdenda (Člen)
21.08.2007 12:28:21

Přesně, toho jaru tam nesmí být zase moc. Pak si dej práci s tím vytlačením a zafénováním. Musí to všude sedět a žádný mezery!good

sonyk (Člen)
21.08.2007 12:50:02

ja ten svuj asi sundam cim dostanu z laku ty zbytky lepidla. chci dat novej hezci

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
osiris (Člen)
21.08.2007 13:16:18

...lihem (ne lihym)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
sonyk (Člen)
21.08.2007 13:26:21

osiris psal:

...lihem (ne lihym)

dik a bigsmilegood

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
kratas (Člen)
21.08.2007 21:02:57

Dneska jsem poopravil tankpad... Zatím to drží. oboustranná páska bojuje (zatím) ze všech sil. Jakmile se to vodlepí, hned to jde hned dolů a bude new!!

Jo, k odstranění zbytků původního lepidla jsem použil petrolej a pak aby to nebylo mastný tak technický benzin!!

Eremi (Člen)
21.08.2007 21:11:22

kratas psal:

Dneska jsem poopravil tankpad... Zatím to drží. oboustranná páska bojuje (zatím) ze všech sil. Jakmile se to vodlepí, hned to jde hned dolů a bude new!!

Jo, k odstranění zbytků původního lepidla jsem použil petrolej a pak aby to nebylo mastný tak technický benzin!!

a žádnej vzorec na správný odstranění nebude?bigsmilebigsmilebigsmile

S úsměvem jde všechno líp :o)
kratas (Člen)
21.08.2007 21:17:44

wow, tak na to jsem zapomněl.. idontknowidontknow

Do rána to ten vzorec sestrojííím...good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS