Nejsi přihlášen
Re: Brzdové destičky
BRDMEN psal:Dotaz mám B6 a mám najeto 36tis.a přední desky original jsem ještě neměnil.
Jsou jako nové je to normální????
buď rád, aspon ušetříš na provozních nákladech a neptej se jestli to je normalní, oni ti budou stejně jen závidět že ti tak dlouho vydržely, takže ti tu nakecají nějaké blbosti aby jsi je raději projistotu vyměnil a tak
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
jestli ty nečekáš až sjedeš ty kovové části té desky. Ty jdou těžko, ale když se budeš snažit tak to zvládneš Jinak je to minimálně podezřelé jestli si fakt neděláš prdel bo mě předek vydrží přibližně nějakých 15000km.
B12 nebyla k dostaní a tak přišla zrada a H9:)
Co teda ty NHC ?
A kterou směs brát?
AK-150 - Desky kevlarové zesílené a tvrzené, s větší životnosti a větší odolnost při vyšších teplotách. Použití u turistických či sportovně laděných motorek.
CU-1 - Desky s kousky bronzu a velmi vysokou odolností na působení tepla. Používaní v závodech či sportovních výkonech.AK-150 - Desky kevlarové zesílené a tvrzené, s větší životnosti a větší odolnost při vyšších teplotách. Použití u turistických či sportovně laděných motorek.
BRDMEN psal:Dotaz mám B6 a mám najeto 36tis.a přední desky original jsem ještě neměnil.
Jsou jako nové je to normální????
to je opravdu dost ..já měnil origo desky v 30ti a bylo to akorat
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Radek-Ban psal:BRDMEN psal:Dotaz mám B6 a mám najeto 36tis.a přední desky original jsem ještě neměnil.
Jsou jako nové je to normální????to je opravdu dost :-) ..já měnil origo desky v 30ti a bylo to akorat :-)
Proc né, na origo prednich deskach ted 56 tis. je pravda, ze uz moc nemaj, ale ktery jiny to daj, zadny.
Stránky: 1