Nejsi přihlášen
Re: Rezervní klíč
Dudyn psal:Zdar, nevíte někdo, jaká je normální cena za náhradní klíč na 600N??? Po mně chce jedna profláknutá paní z Brna Komárova 1000,- za bianco s tím, že mi to někde dodělají... Poraďte, pls, dřív, než budu měnit zámky... Dikessssssssss
bez vybroušení, takže holátko v Suzuki servisu v Pardubicích 460,-včetně DPH
ani podpis japonskýho císaře tam kuwa za ty prachy není
nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
Dudyn psal:Zdar, nevíte někdo, jaká je normální cena za náhradní klíč na 600N??? Po mně chce jedna profláknutá paní z Brna Komárova 1000,- za bianco s tím, že mi to někde dodělají... Poraďte, pls, dřív, než budu měnit zámky... Dikessssssssss
Jj, tu profláknutou paní znám, chtěla po mě to samé, potfora. Zkoušel jsem snad všechny velké klíčové služby, ale nic. Nakonec mi to udělali v myší díře, 16Okč/kus
killerrebel (Člen) 20.08.2007 18:19:44 Offline |
no ja si nechal udělat klíč za 250 ale dlouho se hledal klíčnictvi kde mi to udělali.
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
bubák psal:Dudyn psal:Zdar, nevíte někdo, jaká je normální cena za náhradní klíč na 600N??? Po mně chce jedna profláknutá paní z Brna Komárova 1000,- za bianco s tím, že mi to někde dodělají... Poraďte, pls, dřív, než budu měnit zámky... Dikessssssssss
bez vybroušení, takže holátko v Suzuki servisu v Pardubicích 460,-včetně DPH
ani podpis japonskýho císaře tam kuwa za ty prachy není
V pardubicích ve zlaté uličcce za 80
Progear 650 (Člen) 26.08.2007 08:47:12 Offline |
Hm... V suzuki na polotovar 460kc a pak vyrezat za 180kc.. Bych se posral...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ondráš psal:ydom psal:to já jsem si ho nechal dělat v komárově minulej tejden¨za 65 komplet....komárov u berouna
Kde v Komárově? To jsem blázen...? Nebo máš kamarády v Buzuluku?
Zdar, Komarov v Brne, takova ctvrt, kde je prave Suzi shop s tou madmazel...
Stránky: 1