Nejsi přihlášen
nová vyhláška
........od 22. srpna budou muset řidiči počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun.........
http://www.novinky.cz/domaci/na-ridice- … lck58.html
Re: nová vyhláška
Petr J. psal:........od 22. srpna budou muset řidiči počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun.........
jsou to lofasove![]()
![]()
![]()
Born to be wild....born to be BANDIT...
Petr J. psal:........od 22. srpna budou muset řidiči počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun.........
...no tag si jí holt zas namontuješ ![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Vypucujem ...narovnáme.... se neposerem ne ![]()
Blu one.... old one
spíš mě sere, co když značku fakt nevědomky ztratíš-mě už se to stalo dvakrát-teda na autě.Co vymysleli místo poctivejch šroubů ty podělaný rámečky...hezky to vypadá, ale jak před tebe někdo couvá s koulí, tak prostě praskaj.vozit značku na mašině mi fakt neva ![]()
... vesnickej kluk a stále celkem spokojenej parchant ...
misi psal:Petr J. psal:........od 22. srpna budou muset řidiči počítat s tvrdým postihem za chybějící, zakrytou, nečitelnou nebo jinou než přidělenou registrační značku. Za to bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 tisíc korun.........
http://www.novinky.cz/domaci/na-ridice- … lck58.htmlVypucujem ...narovnáme.... se neposerem ne
takze to mam vratit mlady kalhotky ta bude mit radost![]()
Newada psal:Canni:
Za chybějící, zakrytou, nečitelnou či jinou než přidělenou registrační značku bude roční zákaz řízení a pokuta až 10 000 Kč. Body se za to ale udělovat nebudou.
Jakýkoliv spekulace už nemaj cenu.
tak hold budem tlacit![]()
canni psal:No co stejně na motyce jim to je kničemu když jí uviděj až zezadu jak upaluješ
Ty seš fakt ... ![]()
... woe až tě někdo sestřelí když budeš upalovat (pokud se nerozstřelíš sám) tak se buseš divit.
... nic proti,ale fakt máš kolikrát názory (smajlík s kroutící hlavou)
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Nikdy sem neměl sebemenší nutkání ji schovávat. Takže se nic nemění. Naopak ti co to dělkali, a zbytečně tak třebe jizdou po městě provokovali, mě docela bavili. Prostě je to hra, kort když mě chytnou, tak jsem prohrál. ![]()
Tož tak:-D
Ale SLUGI já to nemyslel nic o mně ani zle. Já mam SPZ normálně a čistou ještě aby ne na mém DRku by mě chytl i měšťák se skůtrem. Pokud vim a co jsem viděl tak policajti silnější motorky ani nestavěj, vědi že někteří ani nezastavěj.![]()
Neper se, život ti dá do držky sám.
Americkej psal:spíš mě sere, co když značku fakt nevědomky ztratíš-mě už se to stalo dvakrát-teda na autě.Co vymysleli místo poctivejch šroubů ty podělaný rámečky...hezky to vypadá, ale jak před tebe někdo couvá s koulí, tak prostě praskaj.vozit značku na mašině mi fakt neva
...no bodejť by ti to vadilo, dyš máš na jedný mašině americkou a na druhý germánckou ![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
canni psal:Ale SLUGI já to nemyslel nic o mně ani zle. Já mam SPZ normálně a čistou ještě aby ne na mém DRku by mě chytl i měšťák se skůtrem. Pokud vim a co jsem viděl tak policajti silnější motorky ani nestavěj, vědi že někteří ani nezastavěj.
Nestavěj? A kolik máš najeto?
Neboj. Když Tě chtějí zastavit tak ví jak tě zastaví... .
Autobus je taky Suzuki... .
|
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 11:01:40 Offline |
Podle me když člověk nejezdí jak
, tak nemusí značku zakrejvat... Faktem zustava, ze dodrzovat 50, ale hlavne 90 mimo obec je nemožný, takže jde jen o to, jstli jsou normální a při 130 mimo obec te nechaj bejt nebo nee....![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 12:17:07 Offline |
Padesatka v obci mi prilis nevadi....uz mockrat se mi stalo,ze mi do cesty nekdo vbehl a to se pak brzdi uzasne.....Stve me spise 90 mimo obec....kdo z nas by take jezdil touto rychlosti.
|
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 12:42:09 Offline |
Bandit-Kralik psal:Padesatka v obci mi prilis nevadi....uz mockrat se mi stalo,ze mi do cesty nekdo vbehl a to se pak brzdi uzasne.....Stve me spise 90 mimo obec....kdo z nas by take jezdil touto rychlosti.
No prave o tomhle mluvim, vesnice jsou ok, ale mimo...
seru na ně, při 90 me nechytnou ani omylem... to spis pri 190... ![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 12:43:01 Offline |
VikecB12 psal:nenechají
no prave... ale co, to je zivot a my na ne ![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 15:55:20 Offline |
Bych řekl, že ti spíš vezmou technickou... ![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Proč by mě brali technickou?? No vlastně mě né ale zaměstnavateli.
Bylo to tak schválano k provozu na pozemní komunikaci a tachometr to nikdy nemělo ani z výroby. Navíc to už prošlo asi třema STK a nikdo nic nenamítal ![]()
Kam nevidím, tam nepospíchám
Geograf psal:Proč by mě brali technickou?? No vlastně mě né ale zaměstnavateli.
Bylo to tak schválano k provozu na pozemní komunikaci a tachometr to nikdy nemělo ani z výroby. Navíc to už prošlo asi třema STK a nikdo nic nenamítal
A co to je za samohyb?
Autobus je taky Suzuki... .
|
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 21:49:20 Offline |
Geograf psal:Dyž ste tak u těch rychlostí, tak bych měl dotaz. Co když vozidlo nemá tachometr a naměří mě ve městě rychlost třeba 65 km/h ?? Můžu se ohánět tím že nemám možnost vědět kolik to jede ??
Pochybuju,ze je to bude zajimat....Ty se mas starat o dodrzovani rychlosti a jestli mas,nebo nemas tachac je vedlejsi.
canni psal:Ale SLUGI já to nemyslel nic o mně ani zle. Já mam SPZ normálně a čistou ještě aby ne na mém DRku by mě chytl i měšťák se skůtrem. Pokud vim a co jsem viděl tak policajti silnější motorky ani nestavěj, vědi že někteří ani nezastavěj.
radši si nepřej aby tě stavěli hřebama, zátarasem, nebo kulkou..
bla...blabla...!
jak je to s tou toleranci prekroceni melo se to nejak menit ze tri km na deset ne? proslo to nebo neproslo nejak se v tom jejich zakone ztracim furt nejaka novela ale tahle by bodla.Mlada jezdi pomalu a pani policajti nemeli splnen nepsany pocet prestupku za sichytu a kdyz sej i auto z kopce rozjelo na 54 kmh tak ji stoply a nazdar 1000 kc a 1 az 2 bbody. Jinak souhlas dodrzovani mimo obec je zlo. nevim me stve jak me predjizdej auta pac ja se bojim o papiry ale jim je to fuk pac kdyz policajt vidi rychle jedouci auto a motorku vybere si motorku.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
|
Bandit-Kralik (Člen) 23.08.2007 23:45:26 Offline |
Zalezi na policaitovi jak je tolerantni...nekde ti projde 5km a jinde zasejc ani tuk....holt to zalezi,jak se dobre vyspal.
Stránky: 1