Nejsi přihlášen
Re: Plzenčti banditaci
přidej se k nám...jsme teda jen 2banditaci, ale máme okolo sebe ještě pár endurek....jen na ně musíme občas čekat....jsme 30km od tebe, tak kdybys měl chuť tak se ozvy....(nejdřív příští víkend teď je na plánu itálie a alpy)
Když nejezdím,tak tvořím...
pesulko psal:hele plzencti banditaci jestli ofsem nejaky exiexiexistujou cos takhle dat nakej sjezd pojedem se nekam povozit samemu me to ,neba, kua
tak jo fajn ja cekal ze se nikdo neozve.tak ok slo by to tak o vikendu pac mam odpoledni
zrovna taku-čenu smenu se pak jeste domluvime panove
Born to be wild....born to be BANDIT...
sonyk psal:ja muzu jen o vikendu a prijel bych od jako k olimpii od losine cili pribram rozmital porici .. plzen tam to mam najety mam babcu u domazlic
tak fajn sesli by sme se u olimpii akorat kdy nekomu se hodi sobota nekomu nedele ja se prispusobim. staci jen napsat kdo a kdy a kde
sonyk psal:ja se taky prispusobim a hlavne podle pocasi.btw kam by se jelo pak? okoli tam neznam
..No takze me napada mrknout se na prehradu Orlik klidne dame pod zamkem nejake to ,,nealko,,i jidloa pak je to jen kousiiiiiiicek na Zdakovsky most
odkat padali spatni lide zabaleni v pletivu a zavareny v sudu neni to daleko takova docela pohodova projizdka co ty nato ja tam byl kempovat 3 roky kazde leto a nejni to tam spatny nebo jestli vis o necem tak podej naaavrh. cekam cekam
sonyk psal:ja se taky prispusobim a hlavne podle pocasi.btw kam by se jelo pak? okoli tam neznam
tak hele ,,škardik,,napsal BECOV a nemusi to tam bejt spatny neni to daleko co ty nato tuten vikend by prej melo bejt hezky tak by to slo co ty nato klidne se muzem sejit cislo mam v profilu
ydom psal:přidej se k nám...jsme teda jen 2banditaci, ale máme okolo sebe ještě pár endurek....jen na ně musíme občas čekat....jsme 30km od tebe, tak kdybys měl chuť tak se ozvy....(nejdřív příští víkend teď je na plánu itálie a alpy)
Vogo a kolik to máš ke mě? A ani jednou si se nezastavil...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:ydom psal:přidej se k nám...jsme teda jen 2banditaci, ale máme okolo sebe ještě pár endurek....jen na ně musíme občas čekat....jsme 30km od tebe, tak kdybys měl chuť tak se ozvy....(nejdřív příští víkend teď je na plánu itálie a alpy)
Vogo a kolik to máš ke mě? A ani jednou si se nezastavil...
ses nehlásil nedavno jsem tamtudy jel se podívat na křivoklát......
Když nejezdím,tak tvořím...
Stránky: 1