Nejsi přihlášen
Re: Taky sranda.
...mě to zas jako přírodní blbost moc nepřijde...
Když se hárá čuba,tak krvácí průběžně třeba 14 dní!
Navíc už je tahle "moudrost" stará jak metuzalem,takže to neni koneckonců ani vtipný...
Apropó:
Jet "na červenou" má taky něco do sebe!
Samozřejmě za souhlasu obou partnerů a zvýšených hygienických podmínek!!...ale to už jsme zas trochu někde jinde,takže budu raději držet hobo!
PURE NAKED BIKE!
Myšák psal:ja myslel ze bejt drzitelem cervenejch kridel je silnejsi kafe nez jen "jen na cervenou"
...jo jo, proto sem se ho ptal, esi enem porušuje dopravní přetpisy, nebo esi je fuck vostrej týpek ...no a teť mi eště napíše, že má červený i černý a já mu začnu vykat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 13:09:15 Offline |
kolibra psal:vite proc se nikdy nezadre?..............................protože se kazdy mesic vlozkuje
tak tohle fakt hrubej fór... takhle sem se nezasmál dlouho... mazec....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:kolibra psal:vite proc se nikdy nezadre?..............................protože se kazdy mesic vlozkuje
tak tohle fakt hrubej fór... takhle sem se nezasmál dlouho... mazec....
Mě se jeho hantýrka líbí
Na plnou hubu to říct nemůže, bo by měl domácí vězení
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
mr.BSE psal:Zdenda psal:Na plnou hubu to říct nemůže, bo by měl domácí vězení
chudak, citim s nim
To víš, domácí násilí, to nejni žádná prdel, sem slyšel, že ho doma tluče i jeho pes
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda psal:mr.BSE psal:Zdenda psal:Na plnou hubu to říct nemůže, bo by měl domácí vězení
chudak, citim s nim
To víš, domácí násilí, to nejni žádná prdel, sem slyšel, že ho doma tluče i jeho pes
...taky musíš fšechno vykecat, vole
Meloun psal:To Filous:
Nemluvte hergot pořád v nějakejch kódech a napiš to narovinu-kdo se v tom má vyznat??
Takovou hantýrku tady nevedem
Pořád se jen "domnívám",o tím asi myslíš
Takže na plnou hubu klidně!
...máš to mít...tááágže...červený křídla má právo nosit ten, gdo prováděl orální seks i přesto, že má žencká "svý dny" a černý ten, gdo to samý vyváděl s černoškou...sou borci, který si zajistěj voboje najednou...má to ofšem podmínku...ten dotyčnej musí mít při konání sebou svjetka z klubu
Filous psal:Meloun psal:To Filous:
Nemluvte hergot pořád v nějakejch kódech a napiš to narovinu-kdo se v tom má vyznat??
Takovou hantýrku tady nevedem
Pořád se jen "domnívám",o tím asi myslíš
Takže na plnou hubu klidně!...máš to mít...tááágže...červený křídla má právo nosit ten, gdo prováděl orální seks i přesto, že má žencká "svý dny" a černý ten, gdo to samý vyváděl s černoškou...sou borci, který si zajistěj voboje najednou...má to ofšem podmínku...ten dotyčnej musí mít při konání sebou svjetka z klubu
Ha!No tak jsem si to myslel skoro dobře
To první mi nepřijde nějak zvlášť vzácný nebo neobvyklý,takže mám...
A to druhý nechám raději bez komentáře,ptž mám obavu,že bych to měl pak pořád na talíři a stal se ještě objektem různých nejapných narážek...
Jen nechápu-proč mít u teho svědka??
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Já taky netvrdim,že to byla přímo černoška....
Proto raději bez komentáře...
...hele...a co je pravdy na tom, že ji maj teplejší??? ...to víš, já s mejma rasovejma přetsutkama tudle skušenost nemam ...a popravdě po ní ani netoužim
A co treba cerny (nebo hnedy)kridla ze zasunu do kakaove dirky Sem prej o vikendu bodal s tim barmanem (rikala svagrova)toz bych v tom pripade moh bejt majitelem tech cernejch kridel vogo
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Filous psal:sten psal:pro mě cigán jag černoch - lidi sou lidi...
jinak je to hnus ta debata ......zřejmě nejsi hárdkór fajnšmekr jako Meloun, holt každej si najde to svý
bily je pekny ...
neveřím ničemu co krvácí pět dní a neumře
Loser psal:A co treba cerny (nebo hnedy)kridla ze zasunu do kakaove dirky Sem prej o vikendu bodal s tim barmanem (rikala svagrova)toz bych v tom pripade moh bejt majitelem tech cernejch kridel vogo
Hnědechj křídel-to jooo!
Ale proboha s chlapem???!!!
Barmana poudáš??
Njn-chlast grátis je sakra lákavá nabídka!
PURE NAKED BIKE!
Loser psal:A co treba cerny (nebo hnedy)kridla ze zasunu do kakaove dirky Sem prej o vikendu bodal s tim barmanem (rikala svagrova)toz bych v tom pripade moh bejt majitelem tech cernejch kridel vogo
...tag koukam, že si vopsluha za barem užila komplet, pjekně ste si to se Svatym rozdělili, jen co je pravda
nejhorsi je, ze vo tom nic nevim ale podle toho, jak me rano bolela palica, tak mi to strkal asi aj do ucha
A nejvic me sere, ze Svatej mel outratu jen za 120 a ja za litr (asi sem nebyl moc dobrej)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Sis prostě užil no?furt je to lepčí než bodat vlastním dětem mámu
Jebat motorky :-)
Myšák psal:Meloun psal:To první mi nepřijde nějak zvlášť vzácný nebo neobvyklý,takže mám...
"klanicisesmajlik"
Proč???
Tobě se to snad nikdá nestalo??
...takovej muj amatérsko-gynekologickej postřeh totiž je,že když už se jim ty dny blížej(...až zítra)...tak ono se to tím seksem jakoby urychlí a spustí předčasně...a to už je pak vysoká pravděpodobnost toho,že už máš zaděláno na ty červený křídla!
V podstatě o nic nejde-jen si to představ-trocha krve a odlupující se odumřelá sliznice
Všem,kdo se cítí být touto debatou pohoršeni se omlouvám
PURE NAKED BIKE!
Vy jste největší hovada co znám
Mimochodem Filousi, jsem sice asi rasista, ale jednou jsem se jako mladej a chtivej píčus zapletl s jistou no, lehce nahnědlou děvou. Čistá byla to jo, na to si potrpim. No a ona že mě naučí takový a takový věci. Samozřejmě sem měl voči navrch kebule a hrrr na to. Jenže kam? Rodiče doma atd. prostě na hovno. Takže frrr do posledního patra paneláku a hups na půdu Bodat sem nechtěl (naštěstí) i když dodnes nevim proč, byla fakt pěkná, a tak udělala jenom huli huli do papuli a vzhledem k později nasbíraným zkušenostem můžu zodpovědně říct, že hooodně dloooouho vedla můj oceňovací sexuální žebříček. A to jí bylo teprve no radši nic
Odvážlivec neodvážlivec na to seru
Byla pěkná čistá a i chytrá (dneska má vejšku)
Tak co?
Chtěl jsem zkusit všechny rasy
Bohužel teď už mám utrum
Jestli si to přečte moje přítulka s kerou už jsem skoro 9 let tak už budu jako u Filousů...bum bum bum
Ale co, žijem jen jednou ne?
Hovada!
Jestli ses u toho ještě aji posral,tak máš voboje,černý aji hnědý A to se vyplatí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Meloun psal:Myšák psal:Meloun psal:To první mi nepřijde nějak zvlášť vzácný nebo neobvyklý,takže mám...
"klanicisesmajlik"
Proč???
Tobě se to snad nikdá nestalo??
...takovej muj amatérsko-gynekologickej postřeh totiž je,že když už se jim ty dny blížej(...až zítra)...tak ono se to tím seksem jakoby urychlí a spustí předčasně...a to už je pak vysoká pravděpodobnost toho,že už máš zaděláno na ty červený křídla!
V podstatě o nic nejde-jen si to představ-trocha krve a odlupující se odumřelá sliznice
Všem,kdo se cítí být touto debatou pohoršeni se omlouvám
nestalo a kdyby...stejne vetsinou nemam ty svedky
f autoskole me ucili:
zelena: jet
cervena: stat
orandzova: jet co nejrychlejc
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Meloun psal:...a já neřek,že to byla přímo cigoška
Takže nevim...
Já vím... Říkal sis, že v tunelu je každá kráva černá, co?
A propo liana je taková ta popínavá rostlina, ne?
Meloun psal:V týhle voblasti předsudkama netrpim a můj názor je ten,že věk a národnost roli v šikovnosti nehrajou...
Pokud, ale vezmeš v úvahu, že věk souvisí do určité míry s praxí... Okolo 35ti...
Záleží k čemu se člověk "nachomejtne"...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 27.08.2007 09:14:13 Offline |
no teda pánové....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Fajna debata... mě by newadila ani černoška ... a co se týče cigošek kdyby byla čistá :) ... no kua s pár černoškama jsem se potkal při výletu v karibiku a byly to kočany rajcovní... ( 90% byly ale bohužel prdelaté) , no jinak červená křídla ... mnohonásobný držitel .. kua zkusit se má vše !
Blu one.... old one
Šárka psal:tak ted sem teda zkažená do morku kosti asi si vážně budu dávat pozor co čtu......kuňa meloune ...a že se nestavíš na kafe....
asi si na vás budu dávat v krumlově větší pozor chlapi
Tak já se tedy na to "kafe" zastavím!!!
A pak můžem na a...a pak se třeba i rozpovídám a zkazim tě ještě víc...
PURE NAKED BIKE!
bezte s tema kridlama do
na tohle nemam slov, fakt me neni dobre
ale neda se to prestat cist
jen me ujistete-ze si s tema kridlama delate prdel? cerveny myslim, toze cerny vam teda nesezeru,takovy prase tady snad neni nikdo
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Proč prase??
Osobně bych teda nějakou pěknou černoškou/mulatkou nepohrd!!
Viz třeba Halle Bery nebo jak se to píše je pěkňá baba!!A kdo řekne,že neni,tak už je to čistě jen předsudek nebo rasismus nebo podobná kokotina...
...samozřejmě,že už je to stará hrazda...nic pro mě
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Proč prase??
Viz třeba Halle Bery nebo jak se to píše je pěkňá baba!!A kdo řekne,že neni,tak už je to čistě jen předsudek nebo rasismus nebo podobná kokotina...
...samozřejmě,že už je to stará hrazda...nic pro mě
me se teda nelibi,asi sem podle tebe rasista (podle sebe taky )
ale to je jedno, pokud by byla pekna cernoska,tak to reknu, tahle je fakt skareda....
ale ne tak skrade jak Naomi Campbel (ci jak se to pise)
ta je cerna az hruza,bych si asi pripadal jak zoofil
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Jsou určitě i mnohem hezčí-to nepopírám!
Ještě bys byl rád,kdybys jí přitáh k vám do vsi a sledoval,jak ostatní slintaj a údivem jim padaj huby-neříkej,že ne??
Naomi je hnus
Nebo nějakou tu mrňavou nevinně vypadající,malými krůčky cupitající japonku!!
Jsem úchyl no
PURE NAKED BIKE!
ty vole, ty ses fakt tele (pekna veta,co?)
asi su nejakej divnej (mozna normalni), ale v zivote by me nenapadlo se jen dotknout nejaky jiny holky,nez bily
natoz s ni neco mit, to uz se me fakt navaluje
myslim to vazne, proste se me to maximalnim stylem nelibi.
A dotahnout nejakou cernosku k nam na lont, tak budou cumet, mozna prot,ze ju nekde videli, ale ne proto ze je pekna.....
Ja sem maximalne spokojenej s mou malou bilou kockou
Second Class Citizen
1130 Café Racer
osiris psal:mr.BSE psal:Ja sem maximalne spokojenej s mou malou bilou kockou
...ááá fajnšmekr, vomotej ji radši izolačkou, aby nepraskla
ty ses ale hlupak osi
to se prece dela s kreckem
kocky uz sou na tom lip, ikdyz dyz si vemu jak je velky to moje utahovadlo....
Second Class Citizen
1130 Café Racer
ja se nepotrebuju omezovat, mam peknou, hodnou, bilou holku, i kdyby byla prave ona to jedno procento bilejch (cemuz teda neverim ) tak me to maximalne staci!
nemam potrebu *zkouset* neco ciziho, orientalniho a kdovi jakyho.
Mam ceskou holku a ta je pro me nejvic
Zadny zluty, hnedy, fialovy, zeleny nebo nedejboze cerny me ji nenahradi.....
.... dokonce ani nafukovaci (sorry Kelly )
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:ja se nepotrebuju omezovat, mam peknou, hodnou, bilou holku, i kdyby byla prave ona to jedno procento bilejch (cemuz teda neverim ) tak me to maximalne staci!
nemam potrebu *zkouset* neco ciziho, orientalniho a kdovi jakyho.
Mam ceskou holku a ta je pro me nejvic
Zadny zluty, hnedy, fialovy, zeleny nebo nedejboze cerny me ji nenahradi.....
.... dokonce ani nafukovaci (sorry Kelly )
a evidentně sem vopčas nakoukne,že jo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
mr.BSE psal:Meloun psal:Proč prase??
...samozřejmě,že už je to stará hrazda...nic pro měme se teda nelibi,asi sem podle tebe rasista (podle sebe taky )
ale to je jedno, pokud by byla pekna cernoska,tak to reknu, tahle je fakt skareda....
kecy....dyby ti vlezla do postele tak ti spadne huba az na zem
Zaujatost a předsudky...
Ale to mi bylo 14-16
Bývali jsme nejvostřejší skiheadi široko daleko!
Steely na nohách(na marteny nebylo,zelenýho bombra(dokonce originál alpha),černobílý maskáče,vyholenou škebli a s 63mi kilogrami tělesné váhy jsme vzbuzovali opravdový respekt!!
A přesně si pamatuju ty hlášky tohoto typu,když jsme jen zahlídli něco,co nebylo aspoň tak bílý jak vápno...
Pak jsme dostali akorát tak párkrát po držce od vyholených soudruhů ve zbrani,kteří ale malinko víc povyrostli a mě to jako důkaz jejich inteligence stačilo
No a teď už jsem tolerantní,mírumilovnej a holky mi nevadí v jakékoliv podobě!
PURE NAKED BIKE!
Meloune prosimte, co sem pletes nejakou hustohusty namachrovany plesouny???? Trocha mimo misu,ne?
Kazdej chce byt mladej a drsnej.....
Uz ses tak zmagorenej z TV Nova,ze kazdej kdo napise, ze se mu nelibi cerny zensky je rasista? boze muj, to je k
To mam radsi rict, ze bych vojel kdejakou vopicku v dzungly,jen at nemam cejch rasisty?
Tak na to ja zvysoka
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Proč hned rasista vee??
Já nejsem žádnej aktivista nebo nějakej ochránce lidských práv apod!
To spíš naopak...nesnášim je asi tak stejně jako ty nebo Filous,ale jelikož se pohybuju v jiných společenských vrstvách,než vy dva...,kde na ně člověk nenarazí,tak mi tolik nevaděj...to jen na srozumněnou...
A jestli vypadá jak opice apod...nooo,já tak neřek,že každou-musí bejt fakt pěkná nebo já nachcanej a pak mi to je jedno...
Ale víš,jak je ten vtip...?
Jak může bílej člověk nadávat černejm,že jsou barevný,když sá při nasrání zrudne,když je mu blbě,tak je zelenej a na sluníčku zhnědne??
PURE NAKED BIKE!
mr.BSE psal:Myšák psal:kecy....dyby ti vlezla do postele tak ti spadne huba az na zem
Kecy mas ty, vis vo me , tak nemel
nehysterci....ta Halle Berry byla dobra i pro Bonda, Jamese Bonda a to byl nejakej stramak!
Stránky: 1 2