Nejsi přihlášen
|
Bandit-Kralik (Člen) 21.08.2007 18:46:37 Offline |
neukazuje tachometr
Stal se mi takovy problem....Z niceho nic prestal ukazovat tachometr.Je mozne ze do nej i nekdo busil..Stal jsem asik dve hodky ve meste.Dokaze nekdo poradit, v cem by mohla byt pricina a kolik by me stala oprava,nebo novy budik....diky
Re: neukazuje tachometr
Bandit-Kralik psal:Stal se mi takovy problem....Z niceho nic prestal ukazovat tachometr.Je mozne ze do nej i nekdo busil..Stal jsem asik dve hodky ve meste.Dokaze nekdo poradit, v cem by mohla byt pricina a kolik by me stala oprava,nebo novy budik....diky
Nikdo tady netuší zda máš tachec s náhonem, nebo snímačem
bla...blabla...!
|
Bandit-Kralik (Člen) 21.08.2007 20:01:49 Offline |
fido psal:Bandit-Kralik psal:Stal se mi takovy problem....Z niceho nic prestal ukazovat tachometr.Je mozne ze do nej i nekdo busil..Stal jsem asik dve hodky ve meste.Dokaze nekdo poradit, v cem by mohla byt pricina a kolik by me stala oprava,nebo novy budik....diky
Nikdo tady netuší zda máš tachec s náhonem, nebo snímačem
Sakrys....je to z B6,r.v.98,puvodni
Takže to znamená, že máš tachometr poháněnej pres bowden od předního kola. Jako první mrkni nato jestli to to lanko v bowdenu nemá za sebou. Jestli je nepřerušený,tak ho nech zapojený jen na ten budík a zkus s ním zatočit. Jestli se při tom vychýlí ručička tachometru tak v budiku ani lanovodu to neni. To by znamenalo, že odešel ten bazmek v tom kolu. Osobně to asi tipuju na to lanko.
Je to černé a klepe to na dveře. Co to je? Naše růžová budoucnost.
|
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 12:07:37 Offline |
Diky za typy,po praci se na to mrknu....snad to bude jen nejaka blbost.
|
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 20:08:45 Offline |
Tak jsem na to juknul a byl to nastesti jen bowden...Vcera jsem nemel moc chut to hledat,ale nekdo mi do toho musel kopnout....Bylo to nejak divne zahnute....urvat tem blbum hnaty.Hledal jsem nahradni na netu a nasel jen za 300penez,coz se mi zda docela dost.Navic ja potrebuju jen ten bowden a ne cele pouzdro....Tak se chci zeptat,nema nekdo,nebo nevi kde sehnat levneji.Jinac,original ma vocamcad-pocamcad 95cm....
|
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 21:35:21 Offline |
Meloun psal:300 peněz je hodně???!
Střez se okamžiku,kdy budeš muset třeba koupit pnoje!
Za kus dratu se mi to zda hodne....
Struny na kytaru kupuju taky za 6 stovek a je to kus drátu...![]()
Přiblblej plastovej nárazník na kdejaký starý auto stojí 8 litrů
-a je to jen kus plastu,kterýho ve fabrice vymrsknou tisíce denně...
Buď chceš funkční tachák a vysolíš pár stovek nebo se tím můžeš trápit nadále...![]()
PURE NAKED BIKE!
|
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 21:56:42 Offline |
Meloun psal:Struny na kytaru kupuju taky za 6 stovek a je to kus drátu...
Přiblblej plastovej nárazník na kdejaký starý auto stojí 8 litrů-a je to jen kus plastu,kterýho ve fabrice vymrsknou tisíce denně...
Buď chceš funkční tachák a vysolíš pár stovek nebo se tím můžeš trápit nadále...
Jasne,ze si jej spravim,jen me udivuje kolik si za to uctujou.....neni to preci zadna velka vec...pokud porovnas cenu s ostatnima doplnkama,jako jsou treba smerovky,tak mi to prijde jako nepomer....nebo ne.
To je ale věc jiná...
Si vem třeba PC-jaký elektroniky je v tom nacpaný!
...a v podstatě zadarmo...
Mrskaj to kde můžou a je velká konkurence...
Nějaký lanka na tachák třeba vyrábí jen jedna fabrika(firma) a to ještě jen jako vedlejší produkt,takže cenu si můžou nasadit jakou chtějí...
Neřeš to a obětuj tři stovky-vždyť je to jen polovina nádrže!![]()
PURE NAKED BIKE!
|
Bandit-Kralik (Člen) 22.08.2007 22:23:01 Offline |
Take to zitra mam v planu,ale musi se nechat,ze jednu svetlou stranku jsem na jezdeni bez tachace nasel.....dycinky se stresuju o kolik jsem zasejc prekrocil povolenou rychlost....mno a ted to nevim a jezdi se mi docela klidne bez stresu.
Filous psal:...šmarjápano, nenech se zvyklat, tři kila bych za to nigdy nedal, to je normální prachsprostá zlodějina!!!
kdyby ještě 299 tak by se vo tom nechalo uvažovat,ale tři kila to je pálka ![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
ross psal:Kurňa, já mám podobnej problém ale mám tam snímač. Ukazuje to zhruba poloviční rychlost
Někdy je to dost na pikaču
ten snímač taky nebude stát svět a pokud chceš aby to fungovalo tak ho stejně koupíš
Bandit-Kralik psal:Tak jsem na to juknul a byl to nastesti jen bowden...Vcera jsem nemel moc chut to hledat,ale nekdo mi do toho musel kopnout....Bylo to nejak divne zahnute....urvat tem blbum hnaty.Hledal jsem nahradni na netu a nasel jen za 300penez,coz se mi zda docela dost.Navic ja potrebuju jen ten bowden a ne cele pouzdro....Tak se chci zeptat,nema nekdo,nebo nevi kde sehnat levneji.Jinac,original ma vocamcad-pocamcad 95cm....
to Kralik :
mužeš mi dát odkaz na to lanko k tacháči ? Snažím se ho sehnat.
|
Bandit-Kralik (Člen) 25.08.2007 13:50:47 Offline |
WenzelB6 psal:Bandit-Kralik psal:Tak jsem na to juknul a byl to nastesti jen bowden...Vcera jsem nemel moc chut to hledat,ale nekdo mi do toho musel kopnout....Bylo to nejak divne zahnute....urvat tem blbum hnaty.Hledal jsem nahradni na netu a nasel jen za 300penez,coz se mi zda docela dost.Navic ja potrebuju jen ten bowden a ne cele pouzdro....Tak se chci zeptat,nema nekdo,nebo nevi kde sehnat levneji.Jinac,original ma vocamcad-pocamcad 95cm....
to Kralik :
mužeš mi dát odkaz na to lanko k tacháči ? Snažím se ho sehnat.
fido psal:Ondráš psal:Meloun psal:Struny na kytaru kupuju taky za 6 stovek a je to kus drátu...
Jak dlouho ti vydrží...? Ještě že já měním jen jednou za rok, ale zato za 2500,-
to sou na 12ku ne?
to bude zajímavá ta 12 kytara![]()
Ondráš psal:Meloun psal:Struny na kytaru kupuju taky za 6 stovek a je to kus drátu...
Jak dlouho ti vydrží...? Ještě že já měním jen jednou za rok, ale zato za 2500,-
DR strings...
Vydrží jak kdy-už moc nehraju,takže třeba půl roku![]()
Ale asi se přeorientuju na D´addario,protože na to moje drnkání je to už fakt zbytečný![]()
Jo a jinak je to na elektriku...
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1