Nejsi přihlášen
Funkce speed sensoru
Zdar mam problem , tak jako vzdy.
Jak funguje speed sensor to co je sroubovane k pastorku ???
Protoze jsem dotahl tak sroub ze pri vymene retezu jsme museli pouzit maizlik k povoleni sroubu a povedlo se jedne hranolek urazit :) neni to magnet bo neco podobneho???
B12 neni uz je autobus :)
|
K.a.s.y.m. (Člen) 21.08.2007 19:41:06 Offline |
Re: Funkce speed sensoru
Peka psal:Zdar mam problem , tak jako vzdy.
Jak funguje speed sensor to co je sroubovane k pastorku ???
Protoze jsem dotahl tak sroub ze pri vymene retezu jsme museli pouzit maizlik k povoleni sroubu a povedlo se jedne hranolek urazit :) neni to magnet bo neco podobneho???
to máš teda blby.Asi to bude něco jako magnet.A pokud tam byli dva tak to asi mělo smysl a musí tam být
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
není nad to když poradí někdo kdo vo tom ví uplnou
...![]()
jinak teda magnet to není,ale ty výstupky bys tam teda mněl mít všechny na té podložce jestli tím uraženým hranolkem myslíš jeden z nich a chcešli aby to ukazovalo OK...
jo jo myslim ty hranolky, podle lomu to vypada jako litina, pak jsem koukal do manualu a speed sensor tam zkousi obycejnym sroubovakem tak to bude asi jen kov a v sensoru magnet nebo indukcnost ve ktere dojde ke zmene a ta s eprenese jako signal 0 nebo 12V. zkusim tam vrtnout zavit a dirku a cele to sesroubovat a zalepit.
Bo ted jedu 100 ale ukazuje mi to 80 ![]()
jj SD
Tak opraveno presne podle planu ten bazmek je z litiny podle toho jak se to vrtalo, zavit se vrtal jedna radost. i ten zbytek. tak uz mi to zad ukazuje sparvne.
Kdo rika ze inzenyr si vzdy poradi, ma pravdu ![]()
![]()
![]()
Stránky: 1