Nejsi přihlášen
Cinkání!
Něco mi cinká v motoru a absolutně netuším co to může bejt. Ve vysokejch otáčkách to neslyším ptz motor řve. Je dost možny, že to může bejt rozvodovej řetěz, můj b6 má najeto asi 33000 km. zdá se mi ale že to spíš cinká z levý strany, z pravý nic neslyším. Nesetkal se někdo už s něčím podobným??? díky ;)
Re: Cinkání!
...sem tady z vás už tak vyblblej, že jsem čet cikáni
...a k tvýmu problému, 33 na rozvoďák je ještě málo, můžeš ale vytáhnout napínák a zkontrolovat pozici rohatky
...je ten zvuk náhle jinej, nebo jsi motorku nedávno koupil? v případě nedávný koupě to bude asi bezpředmětná obava, protože motor je vzduchem chlazenej a tudíž zvuky vyluzovaný při chodu motoru nejsou akusticky utlumený vodou
...další možnost je nechat to poslechnout někoho kdo ví co a jak, a nebo postavit vedle jiný bandasky a porovnat
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
už to tu bylo,tohle je normální projev u Banditů,v 33 to rozvodák nebude ale sundej víko a koukni na nej,hlavně opatrne na ty šrouby až je tam budeš dávat zpět utahuj opatrně at neztrháš závity v hlavě
slovo NEJDE jsem vyřadil zeseznamu
osiris psal:...sem tady z vás už tak vyblblej, že jsem čet cikáni
...a k tvýmu problému, 33 na rozvoďák je ještě málo, můžeš ale vytáhnout napínák a zkontrolovat pozici rohatky
...je ten zvuk náhle jinej, nebo jsi motorku nedávno koupil? v případě nedávný koupě to bude asi bezpředmětná obava, protože motor je vzduchem chlazenej a tudíž zvuky vyluzovaný při chodu motoru nejsou akusticky utlumený vodou
...další možnost je nechat to poslechnout někoho kdo ví co a jak, a nebo postavit vedle jiný bandasky a porovnat
Kua já tež četl cikáni,... říkám si co to může být .. :D tak jsem se kuknul .. no nic
Blu one.... old one
Stránky: 1