Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 15:53:15 Offline |
Řeťezová sada
Mám B650 a na tacháku mám 16 000 km, v servisu mi rekli, že řeťez i celá sada jsou KO. Kolik vydržela sada Vám??? Mě to přijde nějak brzo, protože sem se o řeťez vžycky staral...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 16:01:04 Offline |
Re: Řeťezová sada
mě to taky prijde dost málo... jak se pozná, že je po ní? nesmí se hejbat vzadu na rozetě, ne?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 16:07:51 Offline |
jo a jeste cena nový řeťezovky, nevite někdo?
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 22.08.2007 16:18:26 Offline |
dik moc za info...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Podle nekonečný a znovu oprašovaných informací z místních zdrojů může být po těhle kilákách klidně KO.
Já osobně (a nejsem sám) dával na B6 CZ 530SDZ za nějakých cca 3100 a spokojenost...
a jestli chceš vědět víc, tak dej hledat "řetězovka" a budeš to číst tejdny... a tejdny...
... napsáno toho bylo už tolik
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
http://www.louis.de/_3060e2ccd0c0157088 … _topseller
130 E myslim slusna cena, co vy na to? Chystam se v pondeli pro nej zajet
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Martin B12 (Člen) 22.08.2007 21:56:33 Offline |
ted odeme kupoval Myšák na b65o- Čz 530 SDZ x kroužek a cena přijatelnech 2800kč
street triple picco
fido psal:Martin B12 psal:ted odeme kupoval Myšák na b65o- Čz 530 SDZ x kroužek a cena přijatelnech 2800kč
von už musel, měl to jako cecek potom si ho vod tebe taky vemu...
To je furt neco Mas to zapraseny, mas retez jak cecek, mas blby riditka, nehul porad a pojed... to by s tim raci jeden flaknul vo zem
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Pavel_B12 psal:http://www.louis.de/_3060e2ccd0c01570889577700cbda6af44/index.php?topic=artnr_gr&anzeige=0&artnr_gr=100411&ADTRACTIONSLOT=home_topseller
130 E myslim slusna cena, co vy na to? Chystam se v pondeli pro nej zajet
chtělo by zistit co je to zač,estli je to 530 ZVM2 šel bych do něj taky,ale aby to nebylo jen VMko. Vzal bys ně ho?
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:ZVM2 mi nabízí z evronu za 4350 včetně dopravy
VM za 3524, tagže z teho Louisa estli je to ta vm sa to nevyplatí
Je to jen řetěz nebo celá sada? Pokud je to celá sada a budeš ji objednávat, koupil bych ji taky.
Pavel_B12 psal:Koldan psal:ZVM2 mi nabízí z evronu za 4350 včetně dopravy
VM za 3524, tagže z teho Louisa estli je to ta vm sa to nevyplatíJe to jen řetěz nebo celá sada? Pokud je to celá sada a budeš ji objednávat, koupil bych ji taky.
měla by to být celá sada a objednávat ji budu asi brzo
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Kdyby to náhodou nebyla sada
http://www.motoretezy.cz/
Myšák psal:fido psal:Martin B12 psal:ted odeme kupoval Myšák na b65o- Čz 530 SDZ x kroužek a cena přijatelnech 2800kč
von už musel, měl to jako cecek potom si ho vod tebe taky vemu...
To je furt neco Mas to zapraseny, mas retez jak cecek, mas blby riditka, nehul porad a pojed... to by s tim raci jeden flaknul vo zem
Už to máš spravený?Dělej ať můžem lítat po Šumavě... tu řetězovku máš komplet i s kolama JT, nebo jinejma?
bla...blabla...!
killerrebel (Člen) 23.08.2007 19:13:08 Offline |
Ja se chtěl zeptat co je to za sadu to CZ 530SDZ na B6 jak to tady zaznělo ja jsem v tomhle tom uplnony novaček a hodíse tato sada taky na B650??
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
koukal jsem na motoretezy.cz....
jen mi nejde do řepy, jestli je lepčí o nebo x kroužek...
respektive, jak píšou, tak asi x...
he????
Ladis psal:cus ja mel na B6 DID po 10tis ko ted mam afam po 12tis ko mazu a cistim pravidelne po500 km
Taky zalezi cim cistis a cim mazes a jestli kdyz prochcijes v destu tak jestli taky pak namazes a to klidne zes vyjel s akorat namazanou.
Mám najeto 24.000 km, řetěz origo RK třikrát jsem ho dotahoval o čtvrt otáčky nechávám ho mírně volnější než doporučuje výrobce. Nejezdím v sajrajtu, mažu Motorex spíš víc než míň a čistím klasicky petrolkou. Jo a nědělám píčoviny, negumuju a podobně. Řeťězovka téměř jak nová.
Stránky: 1