Nejsi přihlášen
Nostalgie..
..tak jí po dlouhé době vidím..
..i slzu jsem skoro zamáčkl..
..ale pořád žije..
..i někteří z vás jí pamatujou..
http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=100048
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Nostalgie..
...jojo...náš banditek se už rozprodává na náhradní díly...
http://www.motobouracky.cz/
...slza taky byla když to člověk viděl...
...jsou to ale jenom plechy a budou nové...důležitý jsou lidi...tož ať se všech drží i nadále štěstí a všichni svatí...
Mour psal:...mě taky mrzí, že novej majitel mý Bandasky s ní už uťal ....to si holka nezasloužila
..jsem ti to neměl říkat..
..ale budeš mít zase svou a opět bude zahrnována láskou a péčí,tak jak se na správného závisláka sluší a patří..
Koldan psal:taky pamatuju,dokonce i první votázku na kerů sas ně zeptal,estlipak víš,kde to bylo a na co to bylo woe
..na nějakou -vinu jsem se tě zeptal na okruhu,woe..
..ze mě taky nic jiného vypadnout nemůže..
Pšán psal:Koldan psal:taky pamatuju,dokonce i první votázku na kerů sas ně zeptal,estlipak víš,kde to bylo a na co to bylo woe
..na nějakou -vinu jsem se tě zeptal na okruhu,woe..
..ze mě taky nic jiného vypadnout nemůže..
máš recht woe,ptal sas estli mi ty vobrofské krytky na ventilkách sfítí a já řek: JO
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Já když jsem jel už předminulé téden k Filousovi jsem dojel eště v TRcu svoju Jawku, se kterou jsem se před ca. 5-ti léty kvůli nedostatku místa v garage rozlůčil. POznal jsem ju dle SPZ. JInak jinej zadní kufor, jiný zrcátka, taky asik vychozený ložiska v zadním kole.
Ale rakóskó dálniční desetidenní známku co jsem tam nechal na nádrži má dodnes
Autobus je taky Suzuki... .
pro rýpaly... ano, raptora sem prodal... pochopil jsem totiž že motorkáři sou neskutečná hovada, kteří ohrožují nejen sebe ale i nás plechovkáře... teďka budu jezdit na srazy do mimoně a ták... říká se jim tuningové srazy...kopím si nějaký šoukár a navrtám tam supwolfry široký kola nejlépe tak 165/80 to bude luxus
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Stránky: 1