Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » ...zejtra mi začíná druhá část dofči

Filous (Člen)
24.08.2007 22:12:48

...zejtra mi začíná druhá část dofči

...a vyrážim na chajdalupu, gde budu chystat dříví na zimu, vjenovat se klukum a Áje a tag, ale to nejni potctatný...f tudle chvíli je poctatný to, že vokolo 11 hod budu vyrážet z USB a takovou vopklikou přes Mňelnik, Dubou, Vorlovo Hradiště, Tsechische Dup, Ajron Brot, Reichenberg a Yeštět bych měl doject k nam na chajdu, tagže dyby jako náhodou byl něgdo na trase a třeba mi chtěl dělat doprovot, uvítam ňákýho souputníka...dyš né, budu holt za nomáda samotáře...no a samo žádná palice a kláda, pojedu prachvobyčejnou vysokorychlostí turistiku, mám novje vobuto a pjekně sjeto to klouzavý svinctvo, tagže myslim, že to pude...tagže dyštag zejtra na asfaltugood ráno sem eště nakouknu surprised

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
luboss (Člen)
25.08.2007 08:59:38

Re: ...zejtra mi začíná druhá část dofči

i my budeme na chalupe a proto bys mel zajet hned v pondeli za cerstva k nam, do pivovarku na jedno nase Sezemicky ...

aaanneeebo pripradne prijedne i s Ajou, "pujcime" ji pochovat malou, snad to taky nechytne, a my si dame zejdlicek goodgoodgood

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS