Nejsi přihlášen
Re: To zas bude keců...
No koukam ze tady nekdo brzo po ranu nema ce delat co ?
"Neodsuzujte masturbaci. Je to sex s někým, koho máme rádi." (WOODY ALLEN)
Jo,vsim sem si to vcera rano,jenom Psan ti to neco po 5:00 pokazil...
Nechci do Tebe rejt,ale s tou Tvou soukromou soutezi o nejvetsiho prispivatele je to malinko trapny...
Proste neodolas napsat jakoukoli pitchovinu ke kazdymu prispefku,jen aby se tam skvelo od zhora dolu jenom Ondras...
...che palle !!!
Ondráš psal:PALOUS psal:Si ti jebenechápu co se dá votpovídat na 99%těch kokotin
Protože 99% těch témat je o něčem jiném než o tom co je napsáno tady...
nedodal ti Palous bezbolestnou,že máš tolik veselí a elánu
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
yello psal:Jo,vsim sem si to vcera rano,jenom Psan ti to neco po 5:00 pokazil...
Nechci do Tebe rejt,ale s tou Tvou soukromou soutezi o nejvetsiho prispivatele je to malinko trapny...
Proste neodolas napsat jakoukoli pitchovinu ke kazdymu prispefku,jen aby se tam skvelo od zhora dolu jenom Ondras...
Mrzí mě, že si tohle myslíš (ikdyž je mi to vlastně jedno). Já se za příspěvkama nehoním. Nepíšu na všechno co tu je,ale jen na to na co mám chuť. Když sem zavítám jednou za týden(), tak se to trochu nakupí.
Možná si to nepochopil, ale tohle mi jednou vytknul Osiris, tak bylo směřované na něj...
Jestli tě tohle uráží, ponižuje, nebo jinak ti to překáží, tak moje příspěvky nečti. Nikdo tě do toho nenutí. Napiš Osimu nebo Inkvizovi ať to samže a budeš mít klid.
Nic ve zlým...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris psal:...to nebyla výtka woeee to byl unikát
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … deseni.jpg
Vidíš... Jsem teď překonal sám sebe
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1