Nejsi přihlášen
O pár deka lehčí
Ahoja lidi,
tak hlásím že má Datel za sebou druhou operaci a z kolena mu vyndali dráty kterými měl sešroubovanou čéšku. Tedy snad.
O úspěchu operace zatím nic nevím, lebo se zmohl jenom na konstatování že to má za sebou a přežil.
I to je ale pozitivní zpráva.
Takže kdo se potřebujete vybouřit, tak mu zavolejte na mobil a pořádně mu vynadejte ať přestane simulovat a maže domů.... a makat lebo postel je od něj už proleželá.....
Takže zdravím za Datlovce všechny bandiťáky a přeji pohodový sraz. Přípíjte si na naše zdraví a pořádně zapijte ten nový rok.....
Na zdraví....
Re: O pár deka lehčí
Tak už su zpátky. Ani jsem jim tam neudělal žádnou škodu bo sem stihl jenom snídani a už mě tlačili ze dveří.
Brali to tam jak na běžícím pásu. Čekal jsem v předsálí ještě s jednou paní až vyvezou ty před nama aby nás tam jen šoupli, jak pecen do trůby
Kolem procházeli doktoři v igelitových zástěrách aby od nás nebyli moc ohození a do mě strkali hadičky a lepili drátky.......no prostě prdel nepřetržitá
Anesteziologa sem poprosil aby mě tam toho fůkl tuplovaně, že sem měl v noci sen, že jsem se uprostřed operace probudil, tak abych nebyl aj s něma překvapený. Slíbil aj asi udělal bo si nic nepamatuju, ale podle mašliček na koleně usuzuju, že se mě tam štrachali...
......ale příště se chcu motat akorát po gořalce
Bandit!!!
Stránky: 1