Nejsi přihlášen
O pár deka lehčí
Ahoja lidi,
tak hlásím že má Datel za sebou druhou operaci a z kolena mu vyndali dráty kterými měl sešroubovanou čéšku. Tedy snad.
O úspěchu operace zatím nic nevím, lebo se zmohl jenom na konstatování že to má za sebou a přežil.
I to je ale pozitivní zpráva.
Takže kdo se potřebujete vybouřit, tak mu zavolejte na mobil a pořádně mu vynadejte ať přestane simulovat a maže domů.... a makat lebo postel je od něj už proleželá.....
Takže zdravím za Datlovce všechny bandiťáky a přeji pohodový sraz. Přípíjte si na naše zdraví a pořádně zapijte ten nový rok.....
Na zdraví....![]()
Re: O pár deka lehčí
Tak už su zpátky. Ani jsem jim tam neudělal žádnou škodu bo sem stihl jenom snídani a už mě tlačili ze dveří.
Brali to tam jak na běžícím pásu. Čekal jsem v předsálí ještě s jednou paní až vyvezou ty před nama aby nás tam jen šoupli, jak pecen do trůby ![]()
Kolem procházeli doktoři v igelitových zástěrách aby od nás nebyli moc ohození a do mě strkali hadičky a lepili drátky
.......no prostě prdel nepřetržitá ![]()
Anesteziologa sem poprosil aby mě tam toho fůkl tuplovaně, že sem měl v noci sen, že jsem se uprostřed operace probudil, tak abych nebyl aj s něma překvapený. Slíbil aj asi udělal bo si nic nepamatuju, ale podle mašliček na koleně usuzuju, že se mě tam štrachali...
......ale příště se chcu motat akorát po gořalce![]()
![]()
Bandit
!!!
Stránky: 1