Nejsi přihlášen
Re: rachot při řazeni
svistouka psal:zdarec,pomozte třeba radou mi,při řazení 1 cuká adělá kravál,přeřazení na 2 taky,pak už ok(b6),podřazováni taky ok,mam 24000km,pude zřejmě neco do ri...dikes
jestli to není tvůj krásný zelený řetěz
S úsměvem jde všechno líp :o)
na 90% blbě seřízená spojka,seřídit,zkus to nejdřív na páčce,pokud by to nepomohlo,tak zkus zboku na víku pod gumovou krytkou je šroubek zajištěný kontramatkou,tak tu matku povol,vyšroubuj zlehka ten šroubek a začni ho šroubovat zpět,dokud neucítíš odpor (dosedne na osku co rozpojuje spojku),no a pak udělej o 1/4 otáčky zpět (vůle), pojisti kontramatkou a si v pohodě negře
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
jooo taky si myslim ze to neni az tak divny ale zaclo to delat uz moc velkej kraval,tak to skusim poladit a uvidim,dyby to bylo u auta dam vic nahlas muziku aje vymalovano,kein problem,gut
...a bude hůř...s triplem...a zasejc s banditem
maňas psal:no já si taky myslím,že je to spojkou,trochu poladit a gut,jinak samozřejmě už je to známka,že není spojka uplně echt
nemyslím si,pokud má skutečně najeto 24, je v pohodě.Prostě sa mu normálně rozhasil štelung.Mně sa to povedlo na polotučné při výměně řetazu.Rozdrbal sem zrovna ten šrůbek pod tů gumovů krytků.Pak sem jel, za páčku sem moh tahat jag chtěl,jenže co z teho dyž šrůbek nedosáhl na tu rozpojovací osku.No a stačilo trošku přitáhnůt a vše bylo oukej
mě to mlátí taky, ale prej je to normál....
ale taky mě to strašilo...
Koldan psal:maňas psal:no já si taky myslím,že je to spojkou,trochu poladit a gut,jinak samozřejmě už je to známka,že není spojka uplně echt
nemyslím si,pokud má skutečně najeto 24, je v pohodě.Prostě sa mu normálně rozhasil štelung.Mně sa to povedlo na polotučné při výměně řetazu.Rozdrbal sem zrovna ten šrůbek pod tů gumovů krytků.Pak sem jel, za páčku sem moh tahat jag chtěl,jenže co z teho dyž šrůbek nedosáhl na tu rozpojovací osku.No a stačilo trošku přitáhnůt a vše bylo oukej
ono mení úplně důležité kolik to má nalítáno,ale jak se kdo před tím k spojce choval samozřejmě může to být jak říkáš,když sem prodával minulý stroj GSX600F tak měl 58000 na tachu motor zněl tak na 158000 ,spojka na mraky už nešlo dát za jedna bez cuknutí motyky,lanko napnuté na max
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
jo vo tom žádná,jenže nebavím se vo extrémech a mašina co má najeto 24 je sotva zajetá.jináč je jasný,že dyž budu chtít, vodvařím spojku i v osmi,ale todle,jak to popisuje je dle mě prostě neseřízená spojka (cukání při řazení,hlučnost atd.)
no kdyz sme u tech extremu:
kamos ma B12S tusim 01 rok a kdyz jel do chorvatska, tak mu nejak klouzala spojka....
no dopadlo to tak,ze se z rakouska vracel domu, nedalo se jet.
Doma rozhodil a jak sou na spojce ty 4 srubku, tak mel jen 3, uz z vyroby, nikdo se v tom nestrachal predtim....
Second Class Citizen
1130 Café Racer
svistouka psal:jinak koldan diky za radu,posteloval a lepci,hned se mi nezdalo ze by pri tech kilometrech byla po smrti spojka
stačilo to štelovat jen na těch vymezovacích šrubech co jsou na páčce a z vrchu na víčku,nebo jsi musel jít i na ten třetí,co je pod tou gumovu krytkou z boku víka
ale jináč
Stránky: 1