Nejsi přihlášen
Re: Hlavni stojan
No tím klíčem je to nejlepší,nějakým hasákem ten tlumoč akorát podřeš,ale možná by to šlo. Se někdy stav ke mě,ten klíč mám,tak to můžem dotáhnout.Nemáš to zase tak daleko Jo a jinak tomu ještě pomůže nakopnutí zadku kratšíma kosťama.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No tím klíčem je to nejlepší,nějakým hasákem ten tlumoč akorát podřeš,ale možná by to šlo. Se někdy stav ke mě,ten klíč mám,tak to můžem dotáhnout.Nemáš to zase tak daleko Jo a jinak tomu ještě pomůže nakopnutí zadku kratšíma kosťama.
no tak to ja se radsi stavim, nez to konit
se jeste vozvu az to bude aktualni, ted se nejak nechytam s casem
kosti se tam dava z b12? nebo to 12kari davaj z 6?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
a čím přesně drhneš?dyk my zme sa dívali s Jiřinou a nezavazí tam a stupačku dám a a na vokruhu zme ho měli taky i gdyž je fakt,že je to na polotučné,ale to by snad mělo být stejný.Na polotučné sem dřel spíš svodama dyž sem vletěl do zatáčky a byl tam zhup,ale to jen dyž sem jel ve dvou
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Nemůže to byt tím že má 6ka vzadu uskou gumu,takže v zatáčkách jedeš víc ke středu motorky,kdešto u 12ky jedeš v náklonu dál od středu bajku.Jinej rozdíl si myslím tam není. Ale to přitvrzení,nebo nakopnutí prdele to škrtání oddálí aspon o něco.
A masina bez hlavního stojanu je na
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Martin B12 (Člen) 28.08.2007 19:49:11 Offline |
VikecB12 psal:Nemůže to byt tím že má 6ka vzadu uskou gumu,takže v zatáčkách jedeš víc ke středu motorky,kdešto u 12ky jedeš v náklonu dál od středu bajku.Jinej rozdíl si myslím tam není. Ale to přitvrzení,nebo nakopnutí prdele to škrtání oddálí aspon o něco.
A masina bez hlavního stojanu je na
to sem nějak nepobral,jaks to myslel? dyk čím širší guma,tím musíš klopit víc,tagže by měl právě u 12 ten stojan zavazet víc
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1