Nejsi přihlášen
Vlhká garáž
Zdar draci,
mám možnost pronajmout si přímo před barákem garáž za 500,- Kč / měs.
Háček je v tom, že je trochu vlhčí - je ze dvou stran utopená pod úrovňí a drenáž žádná.
Chci se teda zeptat jak moc by motocyklu (ne)prospěl vlhkej bejvák?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Re: Vlhká garáž
No u me doma to taky neni zadna slava, pri desti mi bezne prsi i v garazi (posledne uz i v baraku ) a resila jsem to tradicne hrncema, plachtou pres motorku a castym provetravanim motorky . Zkorodovala mi na Banditu akorat predni lampa, ktera ale byla po kresi. Jinak vsechno OK, ja bych se toho nebala. Jeste muzes pouzivat pro jistotu nejaky ten sprej od Louise na konzervaci motorky na zimu, ale na to ja jsem byla moc lina
Zkusit se má všechno!
osiris psal:...jestli nestojí ve vodě, garáž má škvíry a větrá, tak snad o nic nejde
Na druhou stranu lepší vlhká ,než vlhká garáž
Ale myslím že to nebude nějaká velká smrt pro mašinu,teda pokud ju provětráš častěji než jednou za měsíc
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Jo jo, garáž má nějaký boční pidiokýnko (teda spíš díru ve zdi ve tvaru okýnka 30x30cm) Jinak vlhká je myšleno tak jako že neni suchá, ale voda na zemi není.
Kua jak to popsat - prostě je tam větší vlhkost vzduchu než máte třeba doma
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Mirek D psal:osiris psal:...když jinak nedáš, tak ji tam naházej ty pytlíky co se dávaj do krabic s botama, ať máš klidný spaní :))
ch pytlíkách
Silikagel se jmenuje to v těch pytlíkách....
...hele hlavně ať to nebouchne
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Mirek D psal:osiris psal:...když jinak nedáš, tak ji tam naházej ty pytlíky co se dávaj do krabic s botama, ať máš klidný spaní :))
ch pytlíkách
Silikagel se jmenuje to v těch pytlíkách.......hele hlavně ať to nebouchne
ja bych to řešil jináč : kup vod Helmuta ten megapytel, vjeť do něj, připoj vysavač nebo jinej vakuovač ..
a když tak pro jistotu třeba i zapnout topný hefty
Martin B12 (Člen) 27.08.2007 21:43:00 Offline |
Spidys mám pro tebe řešení :
http://www.sensormet.cz/index.php?Title=VacBag&
sice to je trochu nepaktický ale bude v suchu jak v pemprskách
street triple picco
nebál bych sa teho,přes sezonu určitě ne,páč to stejně každů chvílu vytáhneš a v zimě to vlhko mráz vyžene.Maximálně bych to hodil pod nepromokavou plachtu a vobčas to ošetřil nějakým sajrajtem
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1