Nejsi přihlášen
čištění řetězu
Tak sem zase zmokl,takze me cekalo cisteni retezu a mazani,chcu se zeptat esi to delate taky stejne-stetka(malinka) a petrolej a poradne to s tim vocistim pak hadra,ocistit petrolej z retezu a nakonec nasplichat mazivem a pak ten sok-jako dycky cely zadni kolo zasvineny jak -mam bily rafky takze je to o to horsi,jak cistit retez a nezasvinit si celej zadek?
Editoval osiris (28.08.2007 20:06:30)
Presedlal jsem na sv650
pavel dolínek (Člen) 28.08.2007 20:38:31 Offline |
Re: čištění řetězu
osiris psal:...piš prosím normální nadpisy
...jinak petrolej, štětka, potom autošampon a voda na celou motorku (omyješ tak i ten petrolej z kola)
picovina,nechas na nem ruce
"una storia italiana"
ewans psal:Tak sem zase zmokl,takze me cekalo cisteni retezu a mazani,chcu se zeptat esi to delate taky stejne-stetka(malinka) a petrolej a poradne to s tim vocistim pak hadra,ocistit petrolej z retezu a nakonec nasplichat mazivem a pak ten sok-jako dycky cely zadni kolo zasvineny jak -mam bily rafky takze je to o to horsi,jak cistit retez a nezasvinit si celej zadek?
Nemazat sádlem ani ramou
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Martin B12 (Člen) 28.08.2007 21:01:55 Offline |
doporučuju po důkladným očištění nastříkat sprejem na řetez od Mafry
to budeš mít po jízdě zasraný i záda
street triple picco
pokud zkukneš trošku historii, tak jsem o tomto psal hromadu a taky se o tom již psalo hromadu
Jinak teď jsem zrovna čistil řetěz. petrolej, střední stětec a pořádně vygruntoval. Pak nechal oschnout a očistil co to šlo hadrem (dočista, dočista). pak namazal mazivem MOTOREX (s teflonem-bíle mazivo-to nejdražší co od nich je - max. spokojenost!!!) a nechal zaschnout cca 30 minut.
Po jízdě jsem měl jen trošku na hlavním stojánku a na disku (jen po první jízdě). Po další již nic!!
Takže pohoda.. No jen jsem se s tím jebal hodně dlouho (bral jsem to důkladně)..
" ....Až mě život omrzí a stane se mi peklem, skočím z bandasky do hajzlu a zavřu se deklem.."
pročti historii a pak zkus tohle a udeš čistit poprvý moža podruhý to co ti tam zylo s předchozích straček pak už je mažeš,páč je to furt čistý.. http://www.novelmoto.cz/katalog_PR-drylube.htm
Když nejezdím,tak tvořím...
ewans psal:Tak sem zase zmokl,takze me cekalo cisteni retezu a mazani,chcu se zeptat esi to delate taky stejne-stetka(malinka) a petrolej a poradne to s tim vocistim pak hadra,ocistit petrolej z retezu a nakonec nasplichat mazivem a pak ten sok-jako dycky cely zadni kolo zasvineny jak -mam bily rafky takze je to o to horsi,jak cistit retez a nezasvinit si celej zadek?
nech ten petrlej voschnout,aby jsi to nestříkal na něj.pak teprve stříkni mazivo,počkej čtvrt hoďky a znovu to utři čistým hadrem,mazivo už bude tam kde má být a ty setřeš právě ty přebytky,kerý ti pak stříkaj na kolo.dyž to takhle uděláš,budeš mít kolo čistý
jo a dyž to stříkáš,stříkej tam kam to má jít,vot teho je tam ta tenká trubička,není potřeba zasrat celej řetaz litry maziva
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Včera jsem čistil řetěz, rozetu a komplet zadní kolo na motorce mojí přítulky! Katastrofa! Po namázání a 10km vyjížďce jsem to mohl dělat znovu! Šílenost! Zlatej Scott! Už nikdy jinak!
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
hale kup motul, udělej jak říká ministr koldan a nebude na kyvce ani ráfech nic.....
ydom psal:pročti historii a pak zkus tohle a budeš čistit poprvý možna podruhý to co ti tam zbylo s předchozích straček pak už je mažeš,páč je to furt čistý.. http://www.novelmoto.cz/katalog_PR-drylube.htm
bez čištění....
Když nejezdím,tak tvořím...
Zdravim.
Chci se jen zeptat jak spravně mazat řetěz.mazivo se střikne jen na kraj k valeckum?Nebo i na tesneni.Na Youtube na každym videu postřikaj komplet celej řetěz a nikdo se s tim nesere valeček po valečku,Ptam se proto že jsem dal novej řetěz a chci aby me chvilku vydržel.
K.a.s.y.m. (Člen) 14.04.2018 23:51:29 Offline |
Na tesnenych retezech se mazou vzdy tesnici krouzky.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...zde to máš jednoduše popsané
http://www.abmoto.cz/cz/page/12411/moto … etezu.html
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
hlemejzd999 (Člen) 15.04.2018 14:44:02 Offline |
osiris psal:...
no nečum ...
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Stránky: 1