Nejsi přihlášen
Pozor na spojku EBC !!!
Tak jsem mněnil v dubnu spojku - lamely, plechy, talířovku. Ne proto že by klouzala, ale proto že plechy byly asi trochu zvlněné a řazení bylo hlučnější než dříve.
Lamely, pokud neberu originál, jsem měl vytipované buď Lucas 2400,- , nebo EBC 1800,-
Byl jsem škrt, tak jsem vzal EBC.
Dle instruktáže jsem je namočil přes noc do oleje, druhý den rozebral spojku a jen tak pro zajímavost změřil origo jeté lamely s 65 tis km. Naměřil jsem cca 30,7 mm. Docela mě překvapilo, že EBC byly ještě nepatrně tenčí. No nic, šoupnul jsem všechny nové věci tam, udělal zkušební jízdu a spokojenost.
Po cca 6000 km začla spojka prokluzovat.
Volám dovozci EBC, že spojka klouže, protože lamely jsou tenčí než dost jeté origo a že je chci reklamovat.
Dovozce se začne ohánět tím, že montáž nebyla v autorizovaném servisu, že už mají hodně najeto (6000 km) a podobné .
Tak jsem se do M. Boleslavi vypravil. Změřili si origo staré lamely s tím, že v pátak dorazí nové EBC lamely na B12 a porovnají je a pak budou možná reklamovat v Holandsku a Holandsko možná u výrobce v USA, jinými slovy jsem v .
Objednal jsem LUCASy který snad budou fungovat, ale už mě to stálo jako origo VESRAH.
Takže EBC se vyhněte
Re: Pozor na spojku EBC !!!
Hele asi si natrefil na špatnej kus....mám tam EBC už něco přes 20 000 a sou furt ok Jo ale bral sem tydle: http://www.ebc.cz/index.php?stranka=spj_fibre.htm
na bandita nejsou o moc dražší než než ty standardní protože neobsahujou ty pružiny.....ty sem tam dával nový origo
S tim že jsou tenčí to máš určitě pravdu, když sem kdysi měnil lamely tak sem je měřil a byly o dvě desetiny (jedna) tlusčí než ty co sem tam měl sjeté,ale vyměnil sem je aji s pružinama a tedka s tim jezdi už někdo jinej,tak neposoudim...
Taky sem nedavno menil dal jsem tam od Lukase zatim sem spokojenej......... ale zajimalo byme kolik je ta tolerance? u b12 taky sem je meril a byli jen o 2 desetiny silnejsi nez ty co byli a tosem je tak dojebal ze semse nane ani nerozjel zustal sem 5 km od garaze a musely sme to odtahnout.
Když jsem zjistil za jaký pakatel se dá koupit sada originál plechy+lamely+pružiny tak jsem přestal řešit všechny repliky a rovnou to objednal ať klidně leží v regále kdybych já nebo někdo jinej potřeboval
God Save The Queen!
Progear 650 (Člen) 06.09.2007 19:31:20 Offline |
no bejvá to tak...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 07.09.2007 14:18:42 Offline |
Kelly01 psal:Obě strany z toho něo musí mít,(v autorizáku mechanik nebo prodavač),to je pravidlo obchodu "nechci slevu zadarmo!",tím je třeba se řídit
Nejses ty náhodou obchodník?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1