Nejsi přihlášen
Re: podsedlak na B650
Myšák psal:Nevite o nejakym jinym nez od Ermaxu? Nemuzu na netu nic jinyho najit
ty to chceš i ze zadní lampou? Já teda taky o ničem jiným než ermax a xbike nevím, ale ermax má několik typů a nezdá se mě to tak strašný.
bla...blabla...!
hýr pičo http://cgi.ebay.de/Heckunterverkleidung … dZViewItem a je to za pakatel.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
fido: na tom miramoto maj to sami co ermax za stejny prachy bez lampy
koval: jojo...myslim ze se tomu rika "vnitrni podsedlovej plast" Na xbikes sem na 650 nenasel a na miramoto maj to sami co ermax. A na motolamino sem pochodil stejne jak na xbikes
zdenda: ja spreche dojc ajnbischen ... neni tam obrazek, ale nejsou to originalni plasty? ty neci A taky na tom ebay neumim nakupovat
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Myš: nevim jak ty, ale když roluju dolů, tak tam obrázek je. Co se týká nákupu, buď se zaregistruješ a pak normálně nakupuješ, nebo ti to popřípadně můžu koupit já. Probíhá to stylem, že jim převedeš cenu na účet a zboží ti dojde.
Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
pro pořádek:říká sa tomu výplň podsedlového plastu
mám xbikes a podruhé bych do něj už nešel.moc pracné.Tvrdili,že je to z plastu,je to lamino.Koncofky na světlech a bliknách sem musel překopat,nechápu,proč dyž je to na béčko,proč je neudělaj rovnů tak,aby to stačilo jen zapojit.Musela sa řezat původní podsedlofka a dost těžko sa to napasovávalo,páč tam část té původní zůstává.Tagže příště bych šel do o litru dražšího ermaxu, kerej sa prostě vymění za původní a ten bych pak prodal a byl bych na tom líp.ale je fakt,že to vypadá mňamózně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Myš: z Ebaye už nakupuju nějakej pátek, to samí kámoši. Zatím naprosto vše v pořádku. Koukej se na hodnocení co dostal od lidí co do nich nakoupili. Blinkry? Buď vyřízneš ďoury a dáš tam ty trojúhleníčky co má třeba Ford na Mondeu, nebo si koupíš držák na RZ spolu s držáky blinkrů, nebo nesejčkuj a kup si za bůra Ermax i s blinkrama a máš to ne?
Stránky: 1