Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » podsedlak na B650

Myšák (Člen)
29.08.2007 16:21:30

podsedlak na B650

Nevite o nejakym jinym nez od Ermaxu? Nemuzu na netu nic jinyho najit idontknow

"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
fido (Člen)
29.08.2007 17:53:48

Re: podsedlak na B650

myšák:

myslím Miramoto Vlček Lišov..zavolej mu.

bla...blabla...!
KOVAL (Člen)
29.08.2007 20:36:23

Myšáku: bavíme se vo spodním plastovym nebo laminátovym deklu mezi zadníma bočnicema co se lakuje do barvy jo?
Vlček je prodejce emaxu..
Ještě taky X.Bikes,ale drahý jak prase..
Nebo E.bay,tam je spousta podobnejch pussyvin..

fido (Člen)
29.08.2007 20:40:44

Myšák psal:

Nevite o nejakym jinym nez od Ermaxu? Nemuzu na netu nic jinyho najit idontknow

ty to chceš i ze zadní lampou? Já teda taky o ničem jiným než ermax a xbike nevím, ale ermax má několik typů a nezdá se mě to tak strašný.

bla...blabla...!
Zdenda (Člen)
29.08.2007 21:18:21

Na Ebay byl fungláč za pár babek cca 60 Eur. Občas se to tam objeví.

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Zdenda (Člen)
29.08.2007 21:41:16

Chovejte se ke mě slušně, budu se k vám chovat ještě líp, chovejte se ke mě hnusně, budu se k vám chovat ještě hůř...
Myšák (Člen)
29.08.2007 23:00:39

fido: na tom miramoto maj to sami co ermax za stejny prachy bez lampy

koval: jojo...myslim ze se tomu rika "vnitrni podsedlovej plast" Na xbikes sem na 650 nenasel a na miramoto maj to sami co ermax. A na motolamino sem pochodil stejne jak na xbikes bad

zdenda: ja spreche dojc ajnbischen ... neni tam obrazek, ale nejsou to originalni plasty? ty neci smile1 A taky na tom ebay neumim nakupovat smile2

Zdenda (Člen)
29.08.2007 23:36:27

Myš: nevim jak ty, ale když roluju dolů, tak tam obrázek je. Co se týká nákupu, buď se zaregistruješ a pak normálně nakupuješ, nebo ti to popřípadně můžu koupit já. Probíhá to stylem, že jim převedeš cenu na účet a zboží ti dojde.

Myšák (Člen)
29.08.2007 23:54:09

covece nojo...je to tam...az uplne dole surprised
a co blinkry? idontknow A taky jak vim ze mi neposlou zabalenou cihlu kdyz jim platim predem? (jesi vubec neco poslou) smile1

Koldan (Člen)
30.08.2007 08:22:22

pro pořádek:říká sa tomu výplň podsedlového plastu
mám xbikes a podruhé bych do něj už nešel.moc pracné.Tvrdili,že je to z plastu,je to laminobad.Koncofky na světlech a bliknách sem musel překopatbad,nechápu,proč dyž je to na béčko,proč je neudělaj rovnů tak,aby to stačilo jen zapojit.Musela sa řezat původní podsedlofka a dost těžko sa to napasovávalo,páč tam část té původní zůstává.Tagže příště bych šel do o litru dražšího ermaxu, kerej sa prostě vymění za původní a ten bych pak prodal a byl bych na tom líp.ale je fakt,že to vypadá mňamózně

http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotkydiskuze/Koldan/B4.jpg

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Zdenda (Člen)
30.08.2007 12:40:54

Myš: z Ebaye už nakupuju nějakej pátek, to samí kámoši. Zatím naprosto vše v pořádku. Koukej se na hodnocení co dostal od lidí co do nich nakoupili. Blinkry? Buď vyřízneš ďoury a dáš tam ty trojúhleníčky co má třeba Ford na Mondeu, nebo si koupíš držák na RZ spolu s držáky blinkrů, nebo nesejčkuj a kup si za bůra Ermax i s blinkrama a máš to ne?surprised

Myšák (Člen)
30.08.2007 15:47:20

jojo..uvidim jak mi to vyjde a dyztak bych se ozval a zkusil te zneuzit good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS