Nejsi přihlášen
Re: Je mi ze všeho blbě...
...strč si prst do krku, nebo se projeď do jedas a tam (na svým místečku) předkloň tělo přes zábradlí
ps: jo a voba jsme už letos začali dvojsezónu během jedný sezóny, tak nekňuč jiný se furt serou jenom s tou jednou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Martin B12 (Člen) 01.09.2007 21:26:58 Offline |
nebulte a radši jezděte ,jěšte tak 2 měsíce to půjde
ja za 24h - 550km a zmoknul jsem jen jednou
street triple picco
co plačete dik je pred nama ešte babi leto a krasnej podzim a to se da najezdit spoustu km a dokonce je to lepši než když sou ty pařaky 35 až 40 stupnů v dobrym obleku zima nebejva
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Kelly01 psal:Končí sezóna..
Počasí na
Mám v sobě na stojáka 4deci rumu s kofolou..
Cítíte to taky tak
kdepaaak ty starej papriko...
Venku nadherne, neprselo uz mnesic, silnice krasne cisty a prohraty... sezona teprve zacina, kuva, tak co vic si prat....
snat jenom nejakou motorku...
in God we trust
Srpnu ještě hoří vajgl na vlakáči a vy už fňukáte nad počasím a někteří už diskutují o zazimování motky. To vás do prdele vyvede z míry pár mraků? Já jsem pojezdil v pátek, v sobotu, dnes taky a ještě jsem při tom stihl vypálit meruňkovici a podívat se na závody v Kyjově. Vyserte se na depky a hurá na silnice
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
puvodne jsem nechtel, ale po vasich kecach tady jsem si uzil kraasnych 200km ... Brdy, Berounsko, zatacky v Srbsku u Karlstejna ... super pojezdeni, jinde nikdo
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
moje sezóna teprve začíná, přes pařáky jsem opravoval a teď začínám zase jezdit. Ideální počasí
kua tak nebulte a vypadnite od televize, stejně tam dávají.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1