Nejsi přihlášen
Re: V neděli někdo z Prahy někam?
olda psal:Dobrá trasa rád bych se přidal, ale teď sem se probudil
no a? dyk to tam máš kousek a ještě 15minut čas než bobule vyjede
Možná se tam někde potkáme, asi si tam taky zajedu, akorát ještě nevim kdy a jestli vůbec
Ahoj jen sem chtěl říct, že ten kousek co sem jel s Vámi byl dobrý je vidět, že se toho klucí nebojíte poslat to pěkně do zatáčky někdy vám musím ukázat jak to jezdím z Řevnic do Mníšku tam to mám pěkně najetý . Aspoň si to myslím.
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
olda psal:Ahoj jen sem chtěl říct, že ten kousek co sem jel s Vámi byl dobrý je vidět, že se toho klucí nebojíte poslat to pěkně do zatáčky někdy vám musím ukázat jak to jezdím z Řevnic do Mníšku tam to mám pěkně najetý
. Aspoň si to myslím.
šak se neboj, ještě pojezdíme
to jebu
a co Masečín?
www.masecin.cz pa-so-ne
...když už válce, tak čtyři...
AC psal:a co Masečín?
www.masecin.cz pa-so-ne
woe,je Bandit sraz tak co by sme tam dělali
to jebu
Uvidím jak to na sraz stihnu musim ject koupit přítelkyni papouška v neděli ji chcípnul tak chce novýho ptáka a ještě mě čeká výměna oleje v práci ted dělám 12 hod. směny a když přijdu domu sem rád,že sem rád. A když pojedu tak asi jen na otočku podívat se na bandasky jak to má kdo vyšperkovaný a taky kdo na nich jezdí. Zatím co jsem se setkal s lidma co mají bandasku tak byli všichni normální a v pohodě.
Kdo nezažil neuvěří, kdo zažil nepochopí.
olda psal:Uvidím jak to na sraz stihnu musim ject koupit přítelkyni papouška v neděli ji chcípnul tak chce novýho ptáka a ještě mě čeká výměna oleje v práci ted dělám 12 hod. směny a když přijdu domu sem rád,že sem rád. A když pojedu tak asi jen na otočku podívat se na bandasky jak to má kdo vyšperkovaný a taky kdo na nich jezdí. Zatím co jsem se setkal s lidma co mají bandasku tak byli všichni normální a v pohodě.
no jestli přítelkyni chcípnul pták,tak to máš smutný
ale takovejch tu je víc
to jebu
olda psal:Uvidím jak to na sraz stihnu musim ject koupit přítelkyni papouška v neděli ji chcípnul tak chce novýho ptáka a ještě mě čeká výměna oleje v práci ted dělám 12 hod. směny a když přijdu domu sem rád,že sem rád. A když pojedu tak asi jen na otočku podívat se na bandasky jak to má kdo vyšperkovaný a taky kdo na nich jezdí. Zatím co jsem se setkal s lidma co mají bandasku tak byli všichni normální a v pohodě.
...seksšopy maj votevříno do noci, tagže ptáka jí koupíš klíďo i f tejdu aš pudeš ze šichty ...a nic si s toho nedělej, že ti chcípnul, takovej Palous je taky mrtvej na spodek
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1