Nejsi přihlášen
Pavel Bandita (Člen) 02.09.2007 14:33:56 Offline |
Hellp
Ahoj lidičky potřeboval bych poomooct sháním pravé víčko na motor k B6 a nápisem SUZUKI a to co se skrývá pod ním tj. Celou tu hvězdu a čidlo. Jinak s náma nepojede na sraz jedna super baba. Musím to mát nejpozdeji do čtvrtka. Dík za pomoc Bandita
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
Re: Hellp
Zdenák psal:Já nemám, ale baby tam snad nějkaký přijedou.... alespoň teda třeba ta co pojede z Bolky....
ale já ne
myslíš tim janu nebo koho?
hele klusi kdyby náhodou to nevišlo tak..... nemá někdo zájem o mě? bojim se že to neseženem a ....pěšky je to moc daleko
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:Zdenák psal:Já nemám, ale baby tam snad nějkaký přijedou.... alespoň teda třeba ta co pojede z Bolky....
ale já ne
myslíš tim janu nebo koho?
hele klusi kdyby náhodou to nevišlo tak..... nemá někdo zájem o mě? bojim se že to neseženem a ....pěšky je to moc daleko
Třeba se to dá dohromady....
a určitě se najde někdo kdo tě tam případně rád vezme....
Možná i Loser objetuje děfku a pošle jí vlakem...
A Janu neznám....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Vogo, rad bych te vzal, ale to uz bych mel u defky asi po . Uz minule se semnou tyden nebavil, ze jsem na sraz vzal jeho svagrovou misto nej.
Ale zkus si stopnout zrzuli (jestli ji teda tatik puci bandasku)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:u defky se mi libilo, ze zna svoji ceny a nenechal se zlakat jen dvouma. Sem na nej musel vypotrebovat celej pullitr. Ale investice opravdu stala za to
To víš... Cizina, To něco stojí.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zrzule psal:pozor, pozor loser a defka jsou oba študovaný. to poznám. hééééj jestli tata nepůjčí moto tak jedeme ve třech.a nějak to loser vyřeš
Je to v pohode. Z Florence nam tam jezdi prima linka, tak to vezmem kdyztak busem (aspon budeme moct pit uz po ceste)
zrzule psal:hmmmmm a vystoupíme někde v.......
Aspon to bude dobrodruznejsi. Vyhlasime pak bojovou hru pro ostatni bandaskare nazvanou "Najdi si sveho Loser ci Zrzuli" Akorat mam obavi, ze by vseci spis hledali tebe nez me
Jinak neboj, pred dvema tejdnama sem tam byl na obede, takze vim, kde mame vystoupit
Loser psal:zrzule psal:hmmmmm a vystoupíme někde v.......
Aspon to bude dobrodruznejsi. Vyhlasime pak bojovou hru pro ostatni bandaskare nazvanou "Najdi si sveho Loser ci Zrzuli" Akorat mam obavi, ze by vseci spis hledali tebe nez me
Jinak neboj, pred dvema tejdnama sem tam byl na obede, takze vim, kde mame vystoupit
Abyste nedopadli jak ženy po 40 tce. ty taky už nemůžou hrát na schovávanou...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
zrzule psal:pozor, pozor loser a defka jsou oba študovaný. to poznám. hééééj jestli tata nepůjčí moto tak jedeme ve třech.a nějak to loser vyřeš
Jasně, že to zvládnou... Když jsem v Jánkách odpad, tak byli tak hodný, že na svoji dvoj postel vzali Peťu,tak tebe na dvojsedlo taky vemou...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 05.09.2007 07:00:46 Offline |
to jako fakt jo???
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
...tady f pojizeří je zima jag f tulení , ráno sem venčil čubu f bombru a stejně mi byla zima, zejtra du f kulichu, bo mi byla zima i na uši ...vlastně na celou hlavu mi byla zima ...kua, teť to po sobje čtu, kolik zim sem namlátil do jedný vjety ...asik ňáký depréze či čo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous: jsem rozuměla že jsi venčil čubu v bombru )))) Rozumněj, že tvá čuba byla za drsňáka v bombru ))))) Docela mě ta představa pobavila ))))))
Kosa je dobrá, teď teprve začíná být ježdění na motorce o něčem. Kdo nezkusil, neví co je to adventura. Takový nastydlý ledviny, bolavej kříž a zatuhlý klouby, nudle u nosu a oči rudý jak pionýrský trenýrky...... A huba roztažená do blaženýho přimrzlýho vysmátýho gezichtu.
Stránky: 1