Nejsi přihlášen
Podtlakovej kohout u gsf 400?
Hele ma gsf 400 podtlakovej kohout na benzin?Vim ze vetsi bandasky to maj.Sundal sem nadrz a rikal sem ze vypustim benzin-zdalo se me ze je v nadrzi nakej jemnej bordel.Sem otocil kohoutem na rezervu v domeni ze benzin vytece a ono nic,ale dyz sem sundaval nadrz tak v hadickach neco bylo-par kapek,takze benzin tama tece.Takzee ma podtlakovej kohout nebo ne?A jeste neco,neznate nakej pripravek na vycisteni nadrze?bych tam neco nalil,vyplachl to s tim a pak vylil ven......asi budu muset odelat celej kohout dyz to ma podtlakovej kohout....
Presedlal jsem na sv650
Re: Podtlakovej kohout u gsf 400?
VikecB12 psal:U podtlakovího kohoutu odpojuješ hadičku od benzínu a ještě je tam tenčí hadička od podtlaku,tak se podívej cos votpojoval a víš hned na čem seš.
Jo odpojoval sem dve hadicky,dycky sem si rikal k cemu tam jsou 2,ted uz to vim
Presedlal jsem na sv650
asi jediný co můžeš nalejt do nádrže,aby si ji zbavil nečistoty,nebo trochu kapek vody je líh,ale jinak holt vypláchnout a tím lihem z toho pak zbytky vody dostat
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
VikecB12 psal:Jinak,když to chceš vylít,dej kohout do polohy PRI,tam by to mělo jít vypustit aji bez podtlaku.
ja na svy bandase mam jen dve polohy-on a res(reserva) takze zadnou polohu pri nedam...zkousel sem ale z nadrze to nevytece
Presedlal jsem na sv650
Stránky: 1