Nejsi přihlášen
Tak se může jezdit bez spz dál
Tak to ti naši zákonodárci nějak zase nedomysleli. http://www.novinky.cz/krimi/ridici-bez- … 8vcae.html
Re: Tak se může jezdit bez spz dál
maňas psal:nemám ani důvod ji sundávat
Ja souhlasim s Manasem pac akorat kdyz sundas SPZ tak tim lakas chlupaty aby po tobe sli kdyz nekde na benzince zastavis nebo na parek a kofolu nekde v bufiku, nestoji to za to, kdyz te zmerej a nestavi te hnedka a prijde ti domu obsilka tak te stejne i kdyby meli fotku nikdo nepozna ze ses to treba ty v helme. Zbytecne drazdis hada bosou nohou. A kdyby te zmerily a staveli hnedka tak jim ujedes ? Nejsme f emerickym filmu
Billy psal:maňas psal:nemám ani důvod ji sundávat
Ja souhlasim s Manasem pac akorat kdyz sundas SPZ tak tim lakas chlupaty aby po tobe sli kdyz nekde na benzince zastavis nebo na parek a kofolu nekde v bufiku, nestoji to za to, kdyz te zmerej a nestavi te hnedka a prijde ti domu obsilka tak te stejne i kdyby meli fotku nikdo nepozna ze ses to treba ty v helme. Zbytecne drazdis hada bosou nohou. A kdyby te zmerily a staveli hnedka tak jim ujedes ? Nejsme f emerickym filmu
schválně sem dráždila ujel zkusit se má fšecko
Bandit pičo
No podle mě....není to tak dlouho,co buzerovali kuli upevnění SPZ šroubky.Museli mít rámečky,ze kterejch to občas hold vypadne.Tak teď nás budou buzerovat že stratím neůmyslně značku? Tak ať se hoši vrátěj do tý doby,kdy mě buzerovali za šroubky,že jsem ůmyslně spz poškodil i když byla čitelná a šroubky natřeny do barvy podkladu.Tak NA..AT.Jezdím stále s SPZ a zatím jsem problém neměl.Až ji ztratím,a náhodou mě někdo chytne,no tak ať mi to dokáže že ji tam nemám ůmyslně.Ten kdo tohle schvaluje si moc do huby nevidí.Za takový zákony by měl dávno bejt bez funkce při nejlepším sedět
Stránky: 1