Nejsi přihlášen
13. pičosraz - organizace
Nazdar,
takže pátek se blíží, tak pár nezbytných poznámeček
Pro všechny, kdo mají ubytovnu - to je po MartinaB12 v přihlášených - už od pátku - budu vám k dispozici, potřebuju, abyste si mně našli a pošlu Vás dál , kdo z Vás bude na ubytce až v sobotu, dejte mi prosím zprávu abych vám mohl ty postele podržet - třeba sms se jménem a počtem lidí
Dál, kdo chce jet na ty rafty, potřebuju závazný přihlášení v sms se jménem do 19.00hod. v pátek a peníze si vezme JardaGSF v sobotu ráno...
Budu v kempu od pátečního dopoledne, ptejte se na Jirku Mráze, nejspíš tam budu s vínovou Lagunou a u piva
BMW Pičo! :-)
Re: 13. pičosraz - organizace
Loser psal:A kolik stojej ty rafty?
sem myslel že bych se taky svezl,ale jelikož jsem ještě větší umělec než ty tak asi radši ne,ve finále by to na mý straně mělo hroznej ponor
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
já to jel zjara s kolegáčema za školy....
zlitý jak psi....
celý mokrý....
i šrajtofle.....
ty potom prázdný....
ne ale kvůli drahotě půjčení....
vody po kolena....
vřele doporučuju...
a to co budete rvát ze dna a házet po sobě, tak je mimochodem žabník nebo to druhý stolístek.....
plesknutí někoho do ksichtu tím drnem je naprosto úžasný
Jinak male upozorneni pro ty , kteri si udelaji vylet do CK-mestska policie ma specialni boticky na motorky a velmi opravdu velmi rada je pouziva - takze parkujte tam kde se to ma a koukejte na cedule bo parkoviste nejbliz centra jsou placene anebo vyhrazene pro drzitele park karet - zadara je zase dal od centra. Anebo to tam zaparkovala osoba mne blizka
jardagsf casto boticky na moto pozorujici
MOTO KOZZI GRISO
zdar..a to kde je to ubytovanie?pretoze kemp u kuceru ma cenu za 2 lozko 900 kc..to ti/nam dali az taku fajn zlavu??? alebo to je niekde inde..?je to v podstate jedno, hlavne ze sa po 600km vyspime v posteli..len pre info..dik
MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
Ahoj! Nevím, do jakého fóra, které se týká plánovaného srazu to napsat.... Bohužel na tuhle akcičku nedorazím tudíž jsou dvě betle volné... Moc mě to mrzí bo vím jaké to je takový srázek dávat dokupy... Omlouvám se, vím to od dneška odpolko.. Mrzí mě to i kvůli sobě bo jsem vás chtěla vidět, teď akorát klepu kosu a čekám kdy tu začne padat sníh... Vlastně bych ani na mé krásce nepřijela, je už vlastně bývalá... Užijte si to tam parádně bando!!!!
Život není věčný, ale já ano...
Živel psal:Ahoj! Nevím, do jakého fóra, které se týká plánovaného srazu to napsat.... Bohužel na tuhle akcičku nedorazím tudíž jsou dvě betle volné... Moc mě to mrzí bo vím jaké to je takový srázek dávat dokupy... Omlouvám se, vím to od dneška odpolko.. Mrzí mě to i kvůli sobě bo jsem vás chtěla vidět, teď akorát klepu kosu a čekám kdy tu začne padat sníh... Vlastně bych ani na mé krásce nepřijela, je už vlastně bývalá... Užijte si to tam parádně bando!!!!
beru!!!!!!!!!!!!!!
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Živel psal:Ahoj! Nevím, do jakého fóra, které se týká plánovaného srazu to napsat.... Bohužel na tuhle akcičku nedorazím tudíž jsou dvě betle volné... Moc mě to mrzí bo vím jaké to je takový srázek dávat dokupy... Omlouvám se, vím to od dneška odpolko.. Mrzí mě to i kvůli sobě bo jsem vás chtěla vidět, teď akorát klepu kosu a čekám kdy tu začne padat sníh... Vlastně bych ani na mé krásce nepřijela, je už vlastně bývalá... Užijte si to tam parádně bando!!!!
takže už si poslala pulmotor do světa ??
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
MAZI psal:Živel psal:Ahoj! Nevím, do jakého fóra, které se týká plánovaného srazu to napsat.... Bohužel na tuhle akcičku nedorazím tudíž jsou dvě betle volné... Moc mě to mrzí bo vím jaké to je takový srázek dávat dokupy... Omlouvám se, vím to od dneška odpolko.. Mrzí mě to i kvůli sobě bo jsem vás chtěla vidět, teď akorát klepu kosu a čekám kdy tu začne padat sníh... Vlastně bych ani na mé krásce nepřijela, je už vlastně bývalá... Užijte si to tam parádně bando!!!!
takže už si poslala pulmotor do světa ??
Jo, poslala, oplakala, odhlasila, ....
Verim, doufam, ... ale, ze na jare bude nova kraska!!! Nic nez vira mi ted totiz nezbyva.. ""
Život není věčný, ale já ano...
spidys psal:Mám hloupej dotaz ohledně ubytování - budou na pokojích i peřiny a polštáře nebo si máme vzít spacáky, deky atd.?
Vezmi si flašku rumu.... pak případné peřiny a polštáře budou jen třešničkou na dortu...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
spidys psal:Mám hloupej dotaz ohledně ubytování - budou na pokojích i peřiny a polštáře nebo si máme vzít spacáky, deky atd.?
Mas Monika,ne? To je idealni spacak
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1