Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » 13. pičosraz - organizace

Jíra (Člen)
03.09.2007 15:01:52

13. pičosraz - organizace

Nazdar,
takže pátek se blíží, tak pár nezbytných poznámeček smile1
Pro všechny, kdo mají ubytovnu - to je po MartinaB12 v přihlášených - už od pátku - budu vám k dispozici, potřebuju, abyste si mně našli a pošlu Vás dál smile1, kdo z Vás bude na ubytce až v sobotu, dejte mi prosím zprávu abych vám mohl ty postele podržet - třeba sms se jménem a počtem lidí
Dál, kdo chce jet na ty rafty, potřebuju závazný přihlášení v sms se jménem do 19.00hod. v pátek a peníze si vezme JardaGSF v sobotu ráno...
Budu v kempu od pátečního dopoledne, ptejte se na Jirku Mráze, nejspíš tam budu s vínovou Lagunou a u piva good

BMW Pičo! :-)
Peka (Člen)
03.09.2007 15:15:00

Re: 13. pičosraz - organizace

jasne ze si te najdeme bigsmile laguna se neda prehlednout. Tak v patek na videnou good

B12 neni uz je autobus :)
Loser (Administrator)
03.09.2007 15:17:15

A kolik stojej ty rafty?idontknowidontknowidontknow

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
spidys (Člen)
03.09.2007 15:25:58

A kolik stojí ta ubytka?
Sem pussy a nmechce se mi to hledat idontknow

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Jíra (Člen)
03.09.2007 15:51:52

to lůzr -zkus JarduGSF
to Spidys - 200 za kus good

maňas (Člen)
03.09.2007 20:35:35

Loser psal:

A kolik stojej ty rafty?idontknowidontknowidontknow

sem myslel že bych se taky svezl,ale jelikož jsem ještě větší umělec než ty tak asi radši ne,ve finále by to na mý straně mělo hroznej ponorbigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
hans (Člen)
03.09.2007 20:38:43

já to jel zjara s kolegáčema za školy....
zlitý jak psi....
celý mokrý....
i šrajtofle.....
ty potom prázdný....
ne ale kvůli drahotě půjčení....
vody po kolena....
vřele doporučuju...
a to co budete rvát ze dna a házet po sobě, tak je mimochodem žabník nebo to druhý stolístek.....
plesknutí někoho do ksichtu tím drnem je naprosto úžasný smile1

Sapere Aude
www.gunlex.cz
PALOUS (Člen)
03.09.2007 20:40:59

Jíro já ubytko mám ale chci ho jen ze soboty na neděligood

Jebat motorky :-)
jardagsf (Člen)
04.09.2007 11:47:33

Jinak male upozorneni pro ty , kteri si udelaji vylet do CK-mestska policie ma specialni boticky na motorky a velmi opravdu velmi rada je pouziva - takze parkujte tam kde se to ma a koukejte na cedule bo parkoviste nejbliz centra jsou placene anebo vyhrazene pro drzitele park karet - zadara je zase dal od centra. Anebo to tam zaparkovala osoba mne blizka smile1
jardagsf casto boticky na moto pozorujicifuck

MOTO KOZZI GRISO
666killer (Člen)
04.09.2007 19:32:20

zdar..a to kde je to ubytovanie?pretoze kemp u kuceru ma cenu za 2 lozko 900 kc..to ti/nam dali az taku fajn zlavu???idontknow alebo to je niekde inde..?je to v podstate jedno, hlavne ze sa po 600km vyspime v posteli..len pre info..dik

MILUJU SMRT.. dneska tu chcípneš
bobule (Člen)
04.09.2007 20:06:33

kolem osmý dorazímegood

tak né aby si chlastal, musíš hnít u bránybigsmile

to jebu
maňas (Člen)
04.09.2007 20:44:01

bobule psal:

kolem osmý dorazímegood

tak né aby si chlastal, musíš hnít u bránybigsmile

si tam dá židly,když už nebude moct stát nébigsmile

Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bečka (Člen)
04.09.2007 20:45:32

těšim se...

---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Živel (Člen)
04.09.2007 21:24:30

Ahoj! Nevím, do jakého fóra, které se týká plánovaného srazu to napsat.... Bohužel na tuhle akcičku nedorazím tudíž jsou dvě betle volné... Moc mě to mrzí bo vím jaké to je takový srázek dávat dokupy... Omlouvám se, vím to od dneška odpolko.. smile2 Mrzí mě to i kvůli sobě bo jsem vás chtěla vidět, teď akorát klepu kosu a čekám kdy tu začne padat sníh... Vlastně bych ani na mé krásce nepřijela, je už vlastně bývalá... smile2smile2 Užijte si to tam parádně bando!!!! bigsmilebigsmile

Život není věčný, ale já ano...
Bedřich (Člen)
04.09.2007 22:32:32

Živel psal:

Ahoj! Nevím, do jakého fóra, které se týká plánovaného srazu to napsat.... Bohužel na tuhle akcičku nedorazím tudíž jsou dvě betle volné... Moc mě to mrzí bo vím jaké to je takový srázek dávat dokupy... Omlouvám se, vím to od dneška odpolko.. smile2 Mrzí mě to i kvůli sobě bo jsem vás chtěla vidět, teď akorát klepu kosu a čekám kdy tu začne padat sníh... Vlastně bych ani na mé krásce nepřijela, je už vlastně bývalá... smile2smile2 Užijte si to tam parádně bando!!!! bigsmilebigsmile

beru!!!!!!!!!!!!!!

... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
MAZI (Člen)
05.09.2007 16:58:17

Živel psal:

takže už si poslala pulmotor do světa ??

B6 , GSX 1400 , Grizzly 700  :-)
Živel (Člen)
05.09.2007 19:43:00

MAZI psal:
Živel psal:

takže už si poslala pulmotor do světa ??

Jo, poslala, oplakala, odhlasila, .... smile2smile2smile2
Verim, doufam, ... ale, ze na jare bude nova kraska!!! bigsmile Nic nez vira mi ted totiz nezbyva.. "bigsmile"

Život není věčný, ale já ano...
spidys (Člen)
05.09.2007 21:43:23

Mám hloupej dotaz ohledně ubytování - budou na pokojích i peřiny a polštáře nebo si máme vzít spacáky, deky atd.? idontknow

Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Zdenák (Člen)
05.09.2007 23:56:45

spidys psal:

Mám hloupej dotaz ohledně ubytování - budou na pokojích i peřiny a polštáře nebo si máme vzít spacáky, deky atd.? idontknow

Vezmi si flašku rumu.... pak případné peřiny a polštáře budou jen třešničkou na dortu... smile1

*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Loser (Administrator)
06.09.2007 09:09:26

spidys psal:

Mas Monika,ne? To je idealni spacakgoodgoodgoodbigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
bubák (Člen)
07.09.2007 09:17:45

Dle počasí taky rezignuju a uvolňuju jedno místo na ubytce. Sere mě to ale včera jsem prochcal durch a to mi stačilosicksickbad užijte si to tambeerbeerbeer

nedůvěřuju velbloudům, a všeobecně nikomu, kdo dokáže týden nepít !
škardík (Člen)
07.09.2007 09:51:53

Kua tady je to samej měkouš a vořežprut. Eště že s tim banditem už nemam nic společnýhobigsmilebigsmilebigsmile

viz avatar:)
Jíra (Člen)
07.09.2007 10:26:36

spidys psal:

mělo by to být s peřinou! good

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS