Nejsi přihlášen
Re: Z jizni moravy v patek
fido psal:Peka psal:Jede nekdo pres brno trebic telc jihlava a podobne????????? nebo jsou tu solisti
...můžu se napojit...
Fido, to my pojdeme tiez tou trasou? Nejako som zabudol a teraz sa mi do mapy nechce kukat. Ak ano, tak by sme sa tiez napojili, alebo vy na nas.
jennys psal:Hlásím, že Ostravská divize pojede spodní trasu do Uh.Hradiště a pak už jako vy.
super tak to se k vam muzu pridat a jako vlna se prevalime pres jih moravy a cech tez, nova povoden
ono staci chvili pred brnem dat vedet a jsem vsude do 15 minut.
B12 neni uz je autobus :)
Spodní trasa: N.Jičín, Valmez, Holešov, Hulín, Napajedla, Uh.Hradiště, Buchlovjáky, Slavkov u Brna - kousek po dálnici - u Rosic sjet na č.23 a daváj přes Třebíč, Telč,J.Hradec atd.,
sraz u pumpy na Rudné v 10.00 hod., vidím to na odjezd tak 10.30 (jak to tak bývá), někde na jihu plánován oběd (asi podle momentální situace), takže hlídej na nějaké velké pumpě po trase, jak se prožene pár pil, máš ještě čtvrt hodiny čas, než pojede hlavní kolona
se tam pekne motate hulin uh. hradiste buchlaky
z hulina bych jel na kromeriz a na dalnici :) ktera je na
to vypada tak ze ve 15 hodin a dale bych mohl cekat v rosicich a jak uvidim prvni dva zuby pily tak nastartovat a pridat se k vlne
Monty Jack (Člen) 05.09.2007 08:57:48 Offline |
Tak ty časy sou hustý.
My to na dřív než 15:00 z Brna nevidíme
Ještěže jsme 4 i když jedem solo
tak uvidíme, třeba po cestě někoho potkáme.
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
jennys psal:Po dálnici to není ono, max. pro odpadlíky, kteří budou chtít honit čas, ale myslím, že i s obědem tam budem už tak o hoďku dřív, když tak ti můžu v nějaké pauze poslat sms.
no ale kdyz date obed tak to se tak trochu zdrzite a pak tech 15 + bude akorat ono ostrava neni tak blizko k brnu aby to bylo za 2 hodky
Tos, takhle, Killerovci idu na beton, zajtra rano odchadzaju ci budu sekery padat alebo nie. My pojdeme ak nebude chcat, lebo nemam nepremok a bude dost chladno, takze tak, najneskor o 10:00 odchod. Ratam ze Brno okolo 14:00.
Stránky: 1