Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 08:52:44 Offline |
Počasí....
Tak doufám, že to těm blbcům vyjde a od pátku už bude jen a jen lepší počasí... Bych byl nasranej, kdyby nam na srazu chcalo...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 08:53:28 Offline |
Re: Počasí....
Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Mirek: nojo, cejtim takove zvlastni simrani v podbrisku ... to vetsinou znamena, ze se mi chce curat nebo, ze se blizi velka chlastacka. Na zachode uz jsem byl, tak to musi byt jedine to druhy Uz mam zizen
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 psal:Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
Já a pár lidí dalších pojedem tak, že kolem 5 bych to viděl někde na výpacovce z Praglu D1 zřejmě a možna ta čerapčka kde je Mc. ale když někdo vymyslí lepší místo jsem pro. Pak Benešov a dál...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 14:06:39 Offline |
Zdenák psal:Progear 650 psal:Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
Já a pár lidí dalších pojedem tak, že kolem 5 bych to viděl někde na výpacovce z Praglu D1 zřejmě a možna ta čerapčka kde je Mc. ale když někdo vymyslí lepší místo jsem pro. Pak Benešov a dál...
Bezva. Me se to hodi az tak na tu patou, driv bych se musel ulejt z prace. Ta benzina na dalnici jak je mekac je docela dobrý místo... Tak já teda pofrcim s váma...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Zdenák psal:Progear 650 psal:Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
Bezva. Me se to hodi az tak na tu patou, driv bych se musel ulejt z prace. Ta benzina na dalnici jak je mekac je docela dobrý místo... Tak já teda pofrcim s váma...
kdyztak v kontaktech mam tel.
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 17:31:54 Offline |
jasan.. pohoda, kdyztak hodim drát....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Zdenák psal:Progear 650 psal:Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
však vo tom to je jsem hlásil v arbajtu,že tam díl jak do poledne nebudu,chvíly protesty,tak sem konstatoval,že si beru volno celej den a najednou to do dvanácti šlo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 21:04:39 Offline |
no ne každej to má takhle zařízený...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 21:09:24 Offline |
no spíš si jim nedal na výběr.... jedu na sraz, takže nasrat...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
http://www.novinky.cz/domaci/cesko-zasa … pmuns.html
na moto ideál......
Petr J. psal:http://www.novinky.cz/domaci/cesko-zasahnou-extremni-srazky-a-mohutna-vichrice_122055_pmuns.html
na moto ideál......
To je od středy do pátku dopoledne.... pak přijde slunce, vysuší a pak vyrazíme na sraz...
"Vzhledem k tomu, že jsou předpovídány intenzivní nebezpečné jevy s extrémním stupněm nebezpečí, je nutná nejvyšší ostražitost. Lze očekávat materiální škody na velkém území a ohrožení životů." ...tak se sraz ruší
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1