Nejsi přihlášen
|
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 08:52:44 Offline |
Počasí....
Tak doufám, že to těm blbcům vyjde a od pátku už bude jen a jen lepší počasí... Bych byl nasranej, kdyby nam na srazu chcalo...![]()
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 08:53:28 Offline |
Re: Počasí....
Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede.... ![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Mirek: nojo, cejtim takove zvlastni simrani v podbrisku ... to vetsinou znamena, ze se mi chce curat nebo, ze se blizi velka chlastacka. Na zachode uz jsem byl, tak to musi byt jedine to druhy![]()
![]()
![]()
Uz mam zizen![]()
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 psal:Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
Já a pár lidí dalších pojedem tak, že kolem 5 bych to viděl někde na výpacovce z Praglu D1 zřejmě a možna ta čerapčka kde je Mc. ale když někdo vymyslí lepší místo jsem pro. Pak Benešov a dál...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
|
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 14:06:39 Offline |
Zdenák psal:Progear 650 psal:Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
Já a pár lidí dalších pojedem tak, že kolem 5 bych to viděl někde na výpacovce z Praglu D1 zřejmě a možna ta čerapčka kde je Mc. ale když někdo vymyslí lepší místo jsem pro. Pak Benešov a dál...
Bezva. Me se to hodi az tak na tu patou, driv bych se musel ulejt z prace. Ta benzina na dalnici jak je mekac je docela dobrý místo... Tak já teda pofrcim s váma... ![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Zdenák psal:Progear 650 psal:Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
Bezva. Me se to hodi az tak na tu patou, driv bych se musel ulejt z prace. Ta benzina na dalnici jak je mekac je docela dobrý místo... Tak já teda pofrcim s váma...
![]()
kdyztak v kontaktech mam tel.
|
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 17:31:54 Offline |
jasan.. pohoda, kdyztak hodim drát.... ![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Zdenák psal:Progear 650 psal:Jo a ještě bych se teda rá dohodl s někym z Prahy jak se teda pojede....
Bezva. Me se to hodi az tak na tu patou, driv bych se musel ulejt z prace. Ta benzina na dalnici jak je mekac je docela dobrý místo... Tak já teda pofrcim s váma...
však vo tom to je jsem hlásil v arbajtu,že tam díl jak do poledne nebudu,chvíly protesty,tak sem konstatoval,že si beru volno celej den a najednou to do dvanácti šlo ![]()
![]()
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
|
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 21:04:39 Offline |
no ne každej to má takhle zařízený... ![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
|
Progear 650 (Člen) 04.09.2007 21:09:24 Offline |
no spíš si jim nedal na výběr....
jedu na sraz
, takže nasrat...![]()
"44 HONDA CBR 600RR 44"
http://www.novinky.cz/domaci/cesko-zasa … pmuns.html
na moto ideál......
Petr J. psal:http://www.novinky.cz/domaci/cesko-zasahnou-extremni-srazky-a-mohutna-vichrice_122055_pmuns.html
na moto ideál......
To je od středy do pátku dopoledne.... pak přijde slunce, vysuší a pak vyrazíme na sraz... ![]()
"Vzhledem k tomu, že jsou předpovídány intenzivní nebezpečné jevy s extrémním stupněm nebezpečí, je nutná nejvyšší ostražitost. Lze očekávat materiální škody na velkém území a ohrožení životů." ![]()
...tak se sraz ruší
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1