Nejsi přihlášen
Nová řetězovka -otřepané téma
Potřebuji koupit řetězovku na B6 r.01. Nemáte někdo někde známého, se sociálním cítěním, který mi dá slevu?
Chápu, že už se to tady řešilo 100-krát ale zkuste to ještě jednou.
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Re: Nová řetězovka -otřepané téma
Zdenák psal:Brambora má soucit pro chudé menšiny...
Nedávno tu nabízel, že daruje rukavice.... tak možná dá i sadu.
Takže by daroval i řetězovku?
Jen tak za odvoz
...pokut neseženeš ňákýho "slevistu", tag na www.motoretezy.cz maj ceny slušný...vem klidně ČeZetu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...pokut neseženeš ňákýho "slevistu", tag na www.motoretezy.cz maj ceny slušný...vem klidně ČeZetu...
Díky, hned tam letím
Hoj, se chci zeptat, když koupim řetězovou sadu (např od ČZ nebo DID) tak ten řetěz bude uzavřenej ( jako nekonečnej) anebo bude rozkrojenej a já ho budu muset nejtovačkou snejtovat??
A když bych měnil řetěz, je moc složitý povolit a sundat to hnací kolečko na motoru (jen jestli tam neni nějakej fígl nebo tak)
dík
Eguák psal:Hoj, se chci zeptat, když koupim řetězovou sadu (např od ČZ nebo DID) tak ten řetěz bude uzavřenej ( jako nekonečnej) anebo bude rozkrojenej a já ho budu muset nejtovačkou snejtovat??
A když bych měnil řetěz, je moc složitý povolit a sundat to hnací kolečko na motoru (jen jestli tam neni nějakej fígl nebo tak)
dík
...záleží na tom jakou sadu koupíš...jsou nekonečný, tj. snejtovaný a při montáži vyndaváš kyfku a nebo rospojený s nejtovací spojkou, kerou roznejtuješ nejtovačkou nebo kladivem...schodit kolečko nejni trabl, jen ho povoluješ ještě s řetězem přes kvalt a zabržděnou zadní brzdu nebo s násadou vot krumpáče v zadnim kole...závity sou normální, tj. pravý, ve výrobje se dává lepidlo, tagže to docela drží...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Eguák psal:Hoj, se chci zeptat, když koupim řetězovou sadu (např od ČZ nebo DID) tak ten řetěz bude uzavřenej ( jako nekonečnej) anebo bude rozkrojenej a já ho budu muset nejtovačkou snejtovat??
dík...záleží na tom jakou sadu koupíš...jsou nekonečný, tj. snejtovaný a při montáži vyndaváš kyfku a nebo rospojený s nejtovací spojkou, kerou roznejtuješ nejtovačkou nebo kladivem...schodit kolečko nejni trabl, jen ho povoluješ ještě s řetězem přes kvalt a zabržděnou zadní brzdu nebo s násadou vot krumpáče v zadnim kole...závity sou normální, tj. pravý, ve výrobje se dává lepidlo, tagže to docela drží...
Jasný ...sem se ptal v servise a řekli mi za sadu i s prací že se do 5000 vejdu si řikám tak na to fakuju, a zkusim to přehodit sám, to že se vyndavá kyvka sem tady už někde čet a když použiju všechny ruce co mám tak se to podaří
mr.BSE psal:ross psal:Jesli nebude ten řetěz, co jsem objednal vcelku, tak to mi poser záda voe.
jestli bude v celku,tak prijmi me uprimne vysmati do xichtu
A to jako proč??
Pro někoho,kdo nemá nejtovačku nebo se necejtí na to,rozklepnout si spojku,je sundání kyvky daleko jednodušší operace...
Práce na 15 minut...
PURE NAKED BIKE!
...Když budu počítat,e řetěz vydrží nějakých +- 15 tisíc km,tak to mam akorát tak tu dobu,kdy při rozdělávání kyvky zkontroluju ložiska,popř promažu příslušná místa...
Ale to je každýho věc,co se mu chce dělat nebo nechce...
PURE NAKED BIKE!
mr.BSE psal:ross psal:Vono když budu měnit celou sadu, tak to stejně musím rozdělat.
Nebo mám rozklepnout i rozetuty ses pro zmenu uplne mimo
Neřekl bych, že jsem mimo
Jen potřebuju aby byl řetěz vcelku, protože měním celou sadu a kolo stejně sundám, takže nedělej chytrýho
A to s tou rozetou pusť z hlavy snad příště
ross psal:mr.BSE psal:ross psal:Vono když budu měnit celou sadu, tak to stejně musím rozdělat.
Nebo mám rozklepnout i rozetuty ses pro zmenu uplne mimo
Neřekl bych, že jsem mimo
Jen potřebuju aby byl řetěz vcelku, protože měním celou sadu a kolo stejně sundám, takže nedělej chytrýho
A to s tou rozetou pusť z hlavy snad příště
kolo sundavas pokazdy,kdyz menis retezovku. ale nemusis sundavat kyvku.
Pokud ti retez dojde v celku tak ho proste v zivote nedostanes na na maly kolecko na sekundaru aniz bys sundal kyvku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1