Nejsi přihlášen
Barvy modelové řady GSX-R?
Nevíte někdo náhodou v jakém origo barevném provedení vyráběla Suzuki v r.2004 řadu GSX-R 1000??Případně hoďte odkaz, nebo foto!
Proč se ptám - známý koupil GSX-R r.v.04, je celá černá s kolama v pákistánské barvě (zlatýma) a přesvědčoval mne, že je to origoš provedení - což se mi ale příliš nezdá, páč si myslím, že to bylo lehlé a pak stříknuté, no ale třeba se mýlím a tak pochtívám radu no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Barvy modelové řady GSX-R?
http://www.bikepics.com/suzuki/gsxr1000/
http://images.google.cz/imgres?imgurl=h … i%26sa%3DX
no zkus aji ten druhej odkaz ale to je teda 750, ale jinak nevim
tedka sem jich par na tom prvnim odkazu nasel, cerna a zlaty kola takze se asi opravdu delali, zalezi za asi kam na vyvoz.
jo 2004 byl nejakejch par kusu 20 let vyroci a spec edice, ale melo by to bejt taky oznaceny na brejlich 20'th
Jarken psal:Nevíte někdo náhodou v jakém origo barevném provedení vyráběla Suzuki v r.2004 řadu GSX-R 1000??Případně hoďte odkaz, nebo foto!
Proč se ptám - známý koupil GSX-R r.v.04, je celá černá s kolama v pákistánské barvě(zlatýma) a přesvědčoval mne, že je to origoš provedení - což se mi ale příliš nezdá, páč si myslím, že to bylo lehlé a pak stříknuté, no ale třeba se mýlím a tak pochtívám radu no né?No ano!
Pákistán je věčný woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Pšán - fakt to prý koupil v Domě motocyklů, jsem ji ještě naživo neviděl, copak za problém??Víš o něčem zásadním??Jinak lehlá byla kde která že...
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Stránky: 1