Nejsi přihlášen
identicky motor 2001 a 2005 ???
zdravim, viete mi niekto poradit ci su tieto dva motory identicke alebo sa v niecom odlisuju? mam bandita GSF 1200N rok vyroby 2001 (odisla mi prevodovka) a mam moznost kupit motor z 2005 na nahradne diely...
Re: identicky motor 2001 a 2005 ???
motorka vydava pri zaradenej rychlosti(najviac na dvojke a trojke) take zvuky z prevodovky jak ducati no a zatial som nerozoberal cely motor len som zhodil spojku a olejovu vanu... zatial som objavil ze je kriva oska na ktorej su tie prevod. kolecka a viac tam nic nevidno..uvidim este ked ju vyberiem celu ci budu v aj nejake kolecka, lozisko, atd..
A jako vzhledem ke kvalitě válců u 01 co se týče spotřeby oleje nebude na škodu mít v zásobě válce z 05ky.
Jinak když sem poptával cenu kol do špajzky když mně vydávala 3ka zvuky jak diferák u cikánskýho meďáka,tak ty dvě kola stály dohromady myslim tak mezi 5-6 litrama a to sem mněl hřídel ok,jen ty dvě kola,takže já bych se v tomhle případě náhradnímu motoru nebránil.
Z jakyho duvudu se to stava a je to normalni u 12 bandita ? Je to uz poctem ujetejch km ?
Nebo spis jak na tym majitel rajtoval
KOVAL psal:A jako vzhledem ke kvalitě válců u 01 co se týče spotřeby oleje nebude na škodu mít v zásobě válce z 05ky.
Jinak když sem poptával cenu kol do špajzky když mně vydávala 3ka zvuky jak diferák u cikánskýho meďáka,tak ty dvě kola stály dohromady myslim tak mezi 5-6 litrama a to sem mněl hřídel ok,jen ty dvě kola,takže já bych se v tomhle případě náhradnímu motoru nebránil.
Ty woe to nejsi první kdo řeší 3kový lolečka. Na kolik tě vyšla oprava celkem ?
Mam pocit, že i moje trojka má nějakej vyšší tón
billy: no ja mam na b12 nalietane 36 000km takze opotrebovanim to urcite nebude... ono sa to stalo ked som sa vracal z chorvatska tak dvadsat kilometrov pred domom boli na ceste odstavene kamiony a ja debil som nechtiac mozno tak v 80siatke podradil az do jednotky no a guma podrzala a cela ta sila sa preniesla do prevodovky
martingsx: jj ten hriadel ked tocim tak lieta tri milimetre hore, dole...a cena u nas je len za hriadel asi 7tisic
Kelly01 psal:Ste divní..
Já při tachometrových 200 kopl místo 4 za 2 a motoru to nic neudělalo
Jojo zaťaty jawista - holt stareho psa novym kouskum nenaucis
jardagsf casto pri zrychlovani podrazujici
MOTO KOZZI GRISO
KOVAL psal:A jako vzhledem ke kvalitě válců u 01 co se týče spotřeby oleje nebude na škodu mít v zásobě válce z 05ky.
Vím, že už se to tu řešilo, já opravu tý trojky plánuju na zimu. Dělal jsi si to sám nebo v servisu. Je to kdyžtak nejak složitý. Jde mi o to zdali se musí vyndat motor nebo se to dá udělat s motorem v rámu. Nemám zas takový zázemí
Kdekoli jseš, cokoli děláš, záleží na Tobě
Proč vydávala moje B12ka na 3ku zvuky jak cikánskej mercedes nevim,bo sem ji tak už koupil..
Každopádně to byly prostě ty dvě kolečka trojkový,sehnal sem je starší za 1500obě a dál už to řešil někdo jinej..
Když sem dělal špajzku u gsxr,tak to bylo jen kulisou.
Složitý to nijak není..
Prostě: všechno vodpojíš,rozděláš rám,vypustíš volej,vyndáš motor ven, položíš ho hore kokotom na ponk,schodíš všechny boční víka a nějaký ty pičoviny pod nima,schodíš vanu,vyházíš těch pár všelijakejch šroubů co sou skrz,zděláš tu spodní půlku karterů, no... a seš tam,konečně vidíš převodovku a můžeš se jí věnovat....
Samosebou pak všechno zase zpátky,to dá rozum...
KOVAL psal:Pavle,to je v pohodě,já taky né...
Teda jo,ale dycky když něco rozdělám,tak mi něco zbyde,většinou několik šroubků...
Ale všechno vždycky pak funguje.
Jo rozdělal jsem tak budík. Říkám si pár koleček, nejsi chlape takový kokot, aby jsi to nedal dohromady. Dal jsem to dohromady, ale dvě kolečka mně zůstala. Budík nešel. Tři večery jsem se s tím jebal. Čtvrtý den mně ujely nervy a mrdnul jsem s ním o zem. Lopatka, smetáček, odpaďák.
Tož tak
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Stránky: 1