Nejsi přihlášen
Střet policejního vozu s motocyklem
Bandit-Kralik (Člen) 08.09.2007 14:54:45 Offline |
Re: Střet policejního vozu s motocyklem
ve zpravach to ten biker popisoval trochu jinak....holt smula
No nejel teda moc rychle a nechapu proc jel doprava, asi moc nehledel jeste za sebe
No podle me jim neujizdel, ale chtel si je trochu vylakat, jak bylo napsano vys - ghost rider style.
Stejne je to picovina jak mraky a pak kvuli blbeckum trpime vsici a sou nas plny zpravy
" Můžu počítat s tím, že jsme přátelé ? "
no umělec to asi nebyl, ale dostali ho dobře...
mu to patří
skoro mi to přišlo,jako by o nich ani nevěděl,přece jen mašina vytočená,kolem hluk,v zrcátkách vidět nemusel... ale beztka jim ujel někde z kontroly.n moh za to vzít a asi by mu nestíhali obzvláště v městě mezi autama
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 10.09.2007 10:24:30 Offline |
mě se taky zdá, že vo nich nevěděl páč kdyby jim chtěl uject, tak těsně před tou křižovatkou kde ho sundali je zkratka doprava přes parkoviště hotelu co tam stojí, kudy se dá krásně napojit na tu silnici (v podstatě se akorát vobjede ten semafór), kam chtěl vodbočovat, je to naprosto přehledný, zjistí to i člověk, co tam jede prvně bo je to krásně vidět jen je tam cedule "průjezd zakázán" znam to tam, bydlel sem kousek vodtamtaď
doba je temná...
Marián psal:a ja bych zas rek ze o nich moc dore vedel,usuzuju to z toho jak ho odvadeli a rezignovane s nima sel...proste to zkusil a nevyslo mu to.
kdyby ťa nečekaně po celkem klidný projížďce sejmuli cajti a to tak,že si vobjedů semafor po chodníku,gde bys je nečekal,asi bys taky byl v šoku a šel i s hodným strejčkem co ti ukáže ve křoví veverku
páč ně tročšku uchází smysl teho votbočení,proč nejel rovně,nebo proč to nešvih jak ti cajti
no každopádně spekuluje sa o tom krásně
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Marián psal:a ja bych zas rek ze o nich moc dore vedel,usuzuju to z toho jak ho odvadeli a rezignovane s nima sel...proste to zkusil a nevyslo mu to.
kdyby ťa nečekaně po celkem klidný projížďce sejmuli cajti a to tak,že si vobjedů semafor po chodníku,gde bys je nečekal,asi bys taky byl v šoku a šel i s hodným strejčkem co ti ukáže ve křoví veverku
páč ně tročšku uchází smysl teho votbočení,proč nejel rovně,nebo proč to nešvih jak ti cajti
no každopádně spekuluje sa o tom krásně
no moje posledni k tomuhle tematu, este jednou sem se na to kouk, kdyby o nich tedy opravdu nevedel a jel klidnou vyjizdku, nemel by zrejme duvod odbocovat na cervenou...
proc odbocoval?podle me proto, protoze kdyby jel rovne hrozilo by daleko vic ze do nej bouchnou ty co maj z jinejch smeru zelenou, nehlede na tu cervenou dodavku, co okolo ihned profrci...a neni to ta co stoji v jeho smeru.
opravdu krasne se o tom spekuluje
...sam mezi jebkarema...
to je vuuul, kaviarovy tousty
vyzera to jak naky dokument policie "jak chytame spatne motorkare"
nikto normalny by sa tak neflakal, kdyz uz ujizdim, tak poradne!
ked som sralbotka (jak ja), tak zastavim a smutnymi ocami a zvesenou hlavou sirim pohadky ...
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Jojo podle mě o nich vědělll kdybych o nich nevěděl a policajti mě srazili tak jsem asi pěkně nasrany a cukám se jak hovado....hned bych fláknul přilbou a řval co to kurwa je vy hovada. Jenže tenhle jel na červenou , nechal se odvést jak beránek. stopro utíkal, je to debil že si tak zahrává, mohl ujet kdyby chtěl. dobře mu tak. skoro ho dojížděli i v provozu. je to nějaká lama
Blu one.... old one
Stránky: 1