Nejsi přihlášen
Tam mne cestou na sraz dostali....
Dodělal jsem věci na chajdě,zjistil že je čas skočit do auta a být tak kolem 20,00 v Krumlově(než začne ta pravá zábava)
Takže si to šupajdím domů a co nevidím,7 zelených panáčků co mne staví,vědom si toho že jsem nic neproved nemám důvod ujet(byť by to nebyl problém), tak stavím
A oni na mne překročení o víc jak 50km vč foto,žádná diskuze o snížení pod pade(možnost řešit na místě pokutou) a rovnou mi to napálkovali na přestupkovou
Odcházím na fernety,ale tím to zjevně nevyřeším
God Save The Queen!
Re: Tam mne cestou na sraz dostali....
Na 90tce 146,po 3% korekci 141,a díky překročení o 1 km:
5bodů,5-10000kč,6-12 měsíců řidičák,odebrání ŘP je v tomto případě předepsáno,bo taková pirát co jede na rovině mezi vesnicemi z kopce 141km si zaslouží přísně a exemplárně potrastat ať ostatní vidí
God Save The Queen!
Čoveče jak se to dělá nevim,ale je tak nějak veřejným tajemstvím že do česka jezděj skopčáci kterejm v německu vzali noty a dělaj si tady český,takže to asi jde.
No jo,vo ten 1km je to v ale je to tak.
Kámošoj chtěli vzít před 14 dnima noty že na výjezdu z města,tak 200m před koncem města mu naměřili asi 96,uhrál to na ten nejnovější fígl že rychlost mu změřila soukromá firma kterou si městský najímaj na měření rychlosti a momentálně je to podle nějakýho už proběhlýho soudního sporu protizákonný..
Co se dá dělat i to se stává. Čím tě změřili? Nedávno jsem se svou drahou polovičkou vjížděl autem do Bílovce od Fulneku a hned za horizontem je umístěna značka začátku obce a kousek níž pod ní před prvním barákem na nás kouká městský polda s pistoli. Naštěsti měli do šedesátky, ale i tak nás pěkně zamrazilo......Poslední dobou si vybírají místa, na kterých by jsi je nečekal.... a kolega v práci mi vykládal příběh, kdy na mašině jel stejně jako ty na 90 na rovince, kde uprostřed té rovinky v zastávce nalevo stál autobus a jak ho míjel, tak hned za nim auto policie. Nebyla šance jakkoliv zareagovat....prý taky hodně špatný pocit
holt se budem muset všichni pomalu přeučit na slušnáky ,a jezdit v ramci bodoveho systemu..taky už mam dva body v P ..a to za 67 v 50 ,+2000 pokuta ...ale smysl mi unikl ,na vyjezdu z obce ,po prave straně baraky ,v levo pole ...nebezpečné misto jak cip ...ukecat se nenechali ....sfině....hodně štesti Kelly
KOVAL psal:Čoveče jak se to dělá nevim,ale je tak nějak veřejným tajemstvím že do česka jezděj skopčáci kterejm v německu vzali noty a dělaj si tady český,takže to asi jde.:idontknow.
...jooooo ???
Tak to si taky skaknu do Rakous nebo Francie udelat rezervni.
LEGALNE TO NEJDE!!!
...che palle !!!
Kamoša změřili a bohužel aji zastavili,na konci obce 105km/h a bez milosti rok papíry v a 10000kč pokuta. Když se tak vobčas mrknu na tacho při projíždce,tak si říkám že vo ně musím každou chvílu přijít taky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Na konci obce je o překročení o 15km to je neuhratelné..
V mém případě je rozhodující dojít k závěru zda měřicí zařízení které je sice kalibrované na odchylku 3% ve 100km a tím pádem v naměřených 146km by adekvátní odchylka mohla být 4-4,5% a tím pádem by výsledná rychlost byla místo špatných 51km cca 49km a to už je akceptovatelné bo následky se mění pouze na 3body a 2500-5000kč flastr s tím že řidičák zůstává.
A to je problém který se musí za pomoci advokáta a k tomu kompetenních pořádně prověřit což ovšem může chvíli trvat!
God Save The Queen!
Kelly01 psal:Ovšem...
Pravidlo je jedno:
Do vyřešení tam nesmíš vkročit,pouze zástupce s plnou mocí...
A do toho nemoc,dovolená,neočekávaná služebka,samé potíže
A čirou náhodou to bude trvat déle než rok...
no myslím, že by sis měl dobrovolně odpracovat minimálně 100 hodin na místním dětským hřišti (ale ne jako hodnej strejček) a k tomu bys moh přihodit pár nul na konto místního dětskýho domova....
Dnes na výjezdu z Bystřice na Hranice,měří v lesíku 5m před cedulí ukazující konec obce a za horizontem to berou téměř bez vyjímky..
A pro sichr to dělaj měšťáci svorně se státní
Naštěstí jsem tam vletěl kilem z druhý strany,2x za 2 dny bych asi nerozchodil
God Save The Queen!
Kelly01 psal:No jo,alo co ta společenská nebezpečnost mého chování na tak frekventovaném místě,co kdyby si tam třeba hrály děti
Neměl bych se k tomu postavit jako chlap
Jako chlap? To jako příjdeš ke správnímu řízení s čůrá.em v hrsti
Progear 650 (Člen) 09.09.2007 13:26:38 Offline |
to sou fakt.. bych
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Kelly, tam na konci dědiny před cedulí je zvlášní škola proto tam měří, to měří i na výjezdu na Val mez před benzínkou...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Kelly01 psal:
uvidím co řekne v pondělí advokátka a pak zjistím jestli jde koupit řidičák u vás
Mám kolegyni v práci, která je schopna zajistit papíry z Monaka. Ale stojí to 70 tis.
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
hlavně to vyřeš tak ať ti zůstanou noty,jinak na tohle sou tady u nás taky experti,měřej mimo obec a taky mě vyčaply v plechovce,body sem nezjišťoval,ale na litr usmlouval,jel sem teda 124 km/h
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...já myslím, že by ses měl zastřelit na hraně čerstvě a vlastnoručně vykopaný jámy poprášený na dně vápnem samozřejmě za asitence zástupce městskýho úřadu z oboru dopravních přestupků a ohledavače mrtvol
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Kelly01 psal:Dnes na výjezdu z Bystřice na Hranice,měří v lesíku 5m před cedulí ukazující konec obce a za horizontem to berou téměř bez vyjímky..
A pro sichr to dělaj měšťáci svorně se státní
Naštěstí jsem tam vletěl kilem z druhý strany,2x za 2 dny bych asi nerozchodil
To jako tam v tom kopci?
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni :-)
yello psal:Asi jsem blbej,ale jak se da udelat ridicak v jinem state,kde nemam trvaly pobyt???!
Uz se tady par lidi o tom zminilo,ale jaksi mi stale unika modus operandi,jak to udelat...
Mám taky ještě německej
Jebat motorky :-)
mám rodinu na Slvákoch a uvažuju,že bych si to zkusil vyřídit,nějak si tam zapsat pobyt,estli by to šlo.Páč přece jen,dens člověk přinde vo noty ani neví jak a bez not su taky bez práce,tagže taká záložka by nebyla vot věci
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1