Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 09.09.2007 13:27:10 Offline |
Re: Bandit pičo sraz - návrat
už jsem taky doma....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Martin B12 (Člen) 09.09.2007 13:36:30 Offline |
fajn akce
Jíra to zvlád na jedničku , což se nedalo říct vo těch typech v tom bufáči
street triple picco
Progear 650 (Člen) 09.09.2007 13:44:05 Offline |
to je fakt, mi to připomínalo zpomalenej film.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 09.09.2007 14:35:56 Offline |
dík jíroj za super mejdánek parádní to bylo
doba je temná...
Pavel_B12 psal:Tak jsme zpět v UH. Sraz super až na Dolínkovo chrápání, to byla síla, to byl festovní laďák
Dík organizátorům
Dolínku ty kluku co nám to děláš?ale bych řek,že těch hovad tam bylo víc
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 09.09.2007 15:22:23 Offline |
PALOUS psal:Pavel_B12 psal:Tak jsme zpět v UH. Sraz super až na Dolínkovo chrápání, to byla síla, to byl festovní laďák
Dík organizátorůmDolínku ty kluku co nám to děláš?ale bych řek,že těch hovad tam bylo víc
tak takovýhle fámy fakt nechápu nevim vo tom, že by někdo z dolínsko-zdibský sekce chrápal celou noc sem nic neslyšel, zato vobá moravci ráno při balení tak šustili všim možnym, že se u toho skoro nedalo spát
doba je temná...
Zdenák psal:MAZI psal:DÍKY BYLO TO FAJNOVÝ ..... FOTO DÁM NA FTP a i nějaký videjka....
Než to někam dáš koukej to poslat napřed mě, udělám korekturu....
kurva do žádná korektura jen to tam dej tak jak to je jinak super pařba díky Jírovi
až umřu pohřběte mě hlavou dolů.... aby mi celý svět mohl políbit prdel
Progear 650 (Člen) 09.09.2007 15:30:56 Offline |
to je fakt, korekce nepřichází v úvahu....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
bečka psal:mě je blbě ještě ted...
v patek rum
v sobotu zelená...
Jíra to zvlád na jedničku
ja ti to poudal žeta zelena je tlamolep a kdyz vona vam nak chutnala a blbe mi je taky a jira
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
inkvizitorr psal:PALOUS psal:Pavel_B12 psal:Tak jsme zpět v UH. Sraz super až na Dolínkovo chrápání, to byla síla, to byl festovní laďák
Dík organizátorůmDolínku ty kluku co nám to děláš?ale bych řek,že těch hovad tam bylo víc
tak takovýhle fámy fakt nechápu nevim vo tom, že by někdo z dolínsko-zdibský sekce chrápal celou noc sem nic neslyšel, zato vobá moravci ráno při balení tak šustili všim možnym, že se u toho skoro nedalo spát
A to jsme se snažli být maximálně ohleduplní. I motku jsem nastartoval až za rohem. Příště si zabalím věci do hevábných pytlíků,abych nerušil. Jinak ten tvůj prd při našem odchodu, to taky nebyla bůhví jaká lahůdka
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Loser psal:Akce to byla primova (jeste ted me nejak neposlouchaj nohy). Kytara je taky celkem oukej (jedna struna je fakt slusi)
Jiro ...
za tu jednu co zbyla si jí můžeš pověsit na zeď
Jíra: super akcička, pili jsme sice všichni jenom kvůli tý zimě.....
loser: smaženice byla vynikající.......teď jenom čekám jak se s tím vypořádá pan žaludek. mami by asi neměla radost kdybych jí poslala do WC
pošli mi plosím ten odkaz na ty fotky.papapa
A je to!!
zrzule: ja jsem ted dostal nejakej hlad ... snad budu muset jit do obchodu nebo co
odkaz je tady:
ftp://prostorsuzukibandit:suzukibandit@rex.pes.cz/fotogalerie/
normalne to zkopiruj jako adresu do exploreru (nebo co pouzivas)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Uz sem taky doma. Bylo to fajnovy...Jirovi velkej dik
Jinak me vsechno boli jako by me vcera nekdo zmlatil .... jesi se chce nekdo priznat, tak je ta prava chvile
"Jen dvě věci na světě smrdí jako ryba, jedna z nich je ryba."
Tak sme taky dorazili, ale to už sem psal do nějakýho jinýho vlákna tady na foru.
Bandit sraz byl
Velký THX Jírovi a vlastně fšem.
Dem si teď vzít něco na žaludek a zapijem to čajem se slivovicí - neb ty hlasifky dostaly kurva zabrat a nejenom hlasifky
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
...jíro
pavlovi: ráno jsem ti nějak nerozuměl cos na mě řval vo tom malým, říkal jsem si chudák, je ještě vožralej no a když mi nešel strčit klíček do zapalování přes toho "malýho" tak mi to docvaklo moníček ti moc děkuje a pozdravuje
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jíro
pavlovi: ráno jsem ti nějak nerozuměl cos na mě řval vo tom malým, říkal jsem si chudák, je ještě vožralej no a když mi nešel strčit klíček do zapalování přes toho "malýho" tak mi to docvaklo moníček ti moc děkuje a pozdravuje
Odjížděl jsem v osm, docela střízlivý, ale tebe jsem vůbec neviděl. Kurva, kdo umí řvát jako já?
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
inkvizitorr (Administrator) 09.09.2007 21:11:14 Offline |
Pavel_B12 psal:inkvizitorr psal:PALOUS psal:
Dolínku ty kluku co nám to děláš?ale bych řek,že těch hovad tam bylo víctak takovýhle fámy fakt nechápu nevim vo tom, že by někdo z dolínsko-zdibský sekce chrápal celou noc sem nic neslyšel, zato vobá moravci ráno při balení tak šustili všim možnym, že se u toho skoro nedalo spát
A to jsme se snažli být maximálně ohleduplní. I motku jsem nastartoval až za rohem. Příště si zabalím věci do hevábných pytlíků,abych nerušil. Jinak ten tvůj prd při našem odchodu, to taky nebyla bůhví jaká lahůdka
hele, podle mýho názoru si vobá vymejšlíte pro příště aspoň víš, že toho destilovanýho prášku na spaní si máš vzít večer víc abyste tu noc přežili
doba je temná...
Taky doma a podekovani organizatorum - Jírovi a mam dojem,ze i Jardovi,estli se nepletu.
čoprák:
Akorat nevim,kde se mi to stalo,zjistil sem to az doma,v garazi. Prasklej plast a novej lak v . Je to sezehleny,jako by do toho nekdo nacouval,bo co.
Jo a potkat toho kretena.kterej mi pretocil zrcatko,tak ho zabim. Ta potvora vubec nedrzi.
Jinak ale dobra akce.
Amen. . .
PALOUS psal:Pavel_B12 psal:Tak jsme zpět v UH. Sraz super až na Dolínkovo chrápání, to byla síla, to byl festovní laďák
bla...blabla...!
svatej: sem na tom podobně, ohlej z. blinkr a plastík nad z. světlem taky nějak nakřivo.
Ráno sem se dozvěděl, že tam někomu padla motorka a drobet se to opřelo i o
mou. Možná se ti tam taky přimotala
---------------------------------------------------------------
hlavně, že je pivo ftlamě...
Akce každopádně super
Jíra se předvedl jako velice schopný organizátor-díky moc
Skejsli jsme tam jako poslední...nevim,proč se hned po ránu šici zdejchli
Ještě bych něco popil....ale už byla neděle
Cesta domů taky OK,až na to´,že mě vyhmátli městský až kousek od domova,jak jsem měl 200 m za cedulej 94 kh/h...
Jsem idiot,ale fakt přehlednej úsek a chtěl jsem být ještě za světla doma
...že prej mi odebírají ridičské oprávnění
Po neuvěřitelném hereckém výkonu plném beznaděje,pesimismu,sebevbražd a lítosti,kdy snad opravdu uvěřili,že se jdu oběsit mi to nakońec srazili na 3 body a 1500,- kč pokutu...ufff
Rok musim jezdit podle předpisů...jinak jsem v
...Ani jedna plechovka nezablikala
Trochu mi to pokazilo náladu z jinak skvěle vydařené akce...
PURE NAKED BIKE!
bečka psal:svatej: sem na tom podobně, ohlej z. blinkr a plastík nad z. světlem taky nějak nakřivo.
Ráno sem se dozvěděl, že tam někomu padla motorka a drobet se to opřelo i o
mou. Možná se ti tam taky přimotala
Mozny to je,ale zadek mam sezehlenej od cerveny barvi. Asi do ni nekdo nacouval. Mels ji taky za plotem,ne?! U Hostelu a sprch?
Amen. . .
Sem blbej?Taky dík Kunovejm za super posezení a gáblík a lidi a noclech f garage(páč Fido je chrupka a nastavoval mě chynďák)že zdravím našeho novýho kámoše Mravence na super čoprojtahej ho mezi nás víc takový sou třeba
Jebat motorky :-)
svatej psal:Bečka:
to jo a este pekne nasranej. Ty plasty byly na jare zavareny a znovu nastrikany a to dost pekne.Kua fix,dostat se mi do rukou. . .
Esli je to červený tak to moh bejt ten kokot s tranzitem z nějaký stavěcí firmy. Tam poblíž parkoval.
Autobus je taky Suzuki... .
pavel dolínek (Člen) 10.09.2007 16:46:13 Offline |
Lubor psal:Zůčastnil jsem se poprvé díky všem za pěkný zážitek včetně Dolínkových nočních vzdechů. Nevydržel jsem a dospal v hasičárně. Super
ja ze chrapal,to mozna jo,ale ne samam,tak prosikm napadat celou kolonu co tam spala,jenom mira nam tam chybel
"una storia italiana"
Lubor psal:Zůčastnil jsem se poprvé díky všem za pěkný zážitek včetně Dolínkových nočních vzdechů. Nevydržel jsem a dospal v hasičárně. Super
...no vopčas se najde nějakej měkejš - dietář
Zapomněl jsem vyzdvihnout diskžokeje Kunu i jeho poskytnutí hudebního aparátu...klobouk dolů.
bla...blabla...!
svatej psal:Taky doma a podekovani organizatorum - Jírovi a mam dojem,ze i Jardovi,estli se nepletu.
čoprák:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … palous.JPG
Akorat nevim,kde se mi to stalo,zjistil sem to az doma,v garazi. Prasklej plast a novej lak v . Je to sezehleny,jako by do toho nekdo nacouval,bo co.
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … atej/1.JPG
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … atej/2.JPG
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … atej/3.JPG
Jo a potkat toho kretena.kterej mi pretocil zrcatko,tak ho zabim. Ta potvora vubec nedrzi.
Jinak ale dobra akce.
Hele a neparkoval jsi to u plotu??? pac v nedeli rano lezely dve motky na plote
B12 neni uz je autobus :)
Martin B12 (Člen) 10.09.2007 21:22:52 Offline |
Mám takovej pocit že to parkoviště bylo pod kamerama, ale ted už je asi pozdě
street triple picco
Taky se připojuji.Bylo to fain.Pro mě sice první sraz a tak spousta nových tváří.Jste dobrá parta a tak doufám,že se ještě uvidíme a bude i víc času na nějaký větší pokec.Všem nám přeju jen štˇastné návraty.
výhled na svět ze zad motošelmy je stejně néééj
...tak pfátelé...dal sem fotky do složky na ftp...
skoro každý si tam možná něco najde
některé zde napsané moudra a fotky mohou mít souvislosthttp://www.suzukibandit.cz/openforum/viewtopic.php?id=3449
poslední foto nechť je mementem
bla...blabla...!
Jo jo celá složka včetně videa je v .... nenávratnu...
Mám někde na disku kopii toho co tam bylo tak to tam zkusím dát..... třeba to tam vydrží. mimo Fida toho jsem nestihl.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Martin B12 (Člen) 12.09.2007 12:08:11 Offline |
XJelen psal:fido psal:...poslední foto nechť je mementem
Tak tu jsem nestih stáhnout, nějakej umělec to stáhnul dřív, ale všechno
že by si Filous stahoval fotky
street triple picco
Stránky: 1 2