Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 09.09.2007 15:15:45 Offline |
Re: Pičomačka sraz
ale piču ty pičo! opět sem se přesvědčil, že normální lidi se mezi pičolidma nevyskytujou no co ti budu povidat..... NAKURVI
doba je temná...
Sem s fotkama mačky, Mirku dělej !
For all:
mačka je taká mačka, co když Tě škrábne , tak Ti vyškrábe kde Tě škrábne Ty no né?No ano!
Killer je a Loser
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Bedřich psal:Jo a ten blonďatej týpek s knírkem co si hrál na germánskýho rozhodčího byl taky famózní
Údajně se jednalo o místního blázna (ta spartakiádní sestava byla unikátní ), někde nahoře prej má hospodu zajímavá představa než by dones pivo, tak by ho šestkrát vylil
Strýcfajtr !!!
killerovka (Člen) 09.09.2007 18:18:24 Offline |
1200 km pico..
inak uz sme doma a samozrejme tu prsi... cesta v poho..diky vsetkym hlavne Jirovi
diky ze ste to s nami vydrzali!!
killerovci
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
killerovka psal:1200 km pico..
inak uz sme doma a samozrejme tu prsi... cesta v poho..diky vsetkym hlavne Jirovi
killerovci
to sa vam naozaj jelo dobre po te zelene
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
fifa b 12 psal:killerovka psal:1200 km pico..
killerovcito sa vam naozaj jelo dobre po te zelene
voni sou zvyklí
bla...blabla...!
Tož akce jako kráva. Pičomačka max. , kreše dopadly OK, játra se snad taky nikomu nezlomily.
Zde pro vás paparazzi zase něco vyfotil:
Takhle jsem začali v pátek, bo Dvůr Králové nad L. a okolí jsou hovada.... . Eště že to flaška nepřežila....
Už z tý barvy je mi blbě, a voni to navíc chlastali....:
Nová verze vláčku, RUM netřeba, hoši si vystačili sami:
Fido a mačka
Další milovník zvířat:
A TO JE ONA!!! PIČOMAČKA!!! Killerovka ani netušila jaký pěkný pojmenování jí vymyslela
Autobus je taky Suzuki... .
inkvizitorr (Administrator) 09.09.2007 22:52:06 Offline |
PALOUS psal:gore psal:PICOMACKA jako nejvic
a NA KURVIIIIIIII ani nic nerikam
jinac zupr akciooooS tebe woe mě jednou mrdne na kurvyjo a zejtra zas něco napiš budu čekat
vogo máš tam chybu, je to nakurviii!!!!!
doba je temná...
inkvizitorr psal:PALOUS psal:gore psal:PICOMACKA jako nejvic
a NA KURVIIIIIIII ani nic nerikam
jinac zupr akciooooS tebe woe mě jednou mrdne na kurvyjo a zejtra zas něco napiš budu čekat
vogo máš tam chybu, je to nakurviii!!!!!
bych řek že nee na kurvyyyyy jako na ženyyyya to sem se ptal ještě dvou tak nefím gdo je pičowůl
Jebat motorky :-)
inkvizitorr (Administrator) 09.09.2007 23:14:59 Offline |
PALOUS psal:inkvizitorr psal:PALOUS psal:
S tebe woe mě jednou mrdne na kurvyjo a zejtra zas něco napiš budu čekatvogo máš tam chybu, je to nakurviii!!!!!
bych řek že nee na kurvyyyyy jako na ženyyyya to sem se ptal ještě dvou tak nefím gdo je pičowůl
ty pičo tim měkkym tomu dáváš tu jemnou a decentní pisklavou slabiku na konci na kurvy řiká každej eman, ale když je to na kurvi, tak to je to vono
doba je temná...
inkvizitorr psal:PALOUS psal:inkvizitorr psal:
vogo máš tam chybu, je to nakurviii!!!!!bych řek že nee na kurvyyyyy jako na ženyyyya to sem se ptal ještě dvou tak nefím gdo je pičowůl
ty pičo tim měkkym tomu dáváš tu jemnou a decentní pisklavou slabiku na konci na kurvy řiká každej eman, ale když je to na kurvi, tak to je to vono
Tak to teda zas asi jóóá ináč se mě vrátila janka z termálů a je to s tvrdým
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:inkvizitorr psal:PALOUS psal:
bych řek že nee na kurvyyyyy jako na ženyyyya to sem se ptal ještě dvou tak nefím gdo je pičowůlty pičo tim měkkym tomu dáváš tu jemnou a decentní pisklavou slabiku na konci na kurvy řiká každej eman, ale když je to na kurvi, tak to je to vono
Tak to teda zas asi jóóá ináč se mě vrátila janka z termálů a je to s tvrdým
zas bud rad ze to je este s tvrdymhorsi az se vrati a bude to s mekym no spis nebude a pak
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Monty Jack (Člen) 10.09.2007 09:32:25 Offline |
Dík Jírovi za spáchání tohodle srazu, není nad schopný organizátory
Jelikož jsme měli premiéru, laťka pro příště je dost vysoko ...
Cipis ... už je mi jasný, že si mám dávat pozor, až příště řekneš že pojedem v klídečku
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2007 10:25:32 Offline |
Zdárek
Koukal jsem na foto co jsou na FTP.Asi jsem o dost přišel.No nic tak snad příště.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kurviiiii, ja prisel vo pul mozku (takze je ted ze me asi zenska), vo defku a vo 3 litriky A to sem celou dobu sedel v koute, popijel vodu a nechapave jsem kroutil hlavou, jak nekteri z vas muzou takhle pit
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:kurviiiii, ja prisel vo pul mozku (takze je ted ze me asi zenska), vo defku a vo 3 litriky A to sem celou dobu sedel v koute, popijel vodu a nechapave jsem kroutil hlavou, jak nekteri z vas muzou takhle pit
v tom případě nevim co je ze mě ted....zkusim přímení
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. (Člen) 10.09.2007 13:42:47 Offline |
Loser psal:kurviiiii, ja prisel vo pul mozku (takze je ted ze me asi zenska), vo defku a vo 3 litriky A to sem celou dobu sedel v koute, popijel vodu a nechapave jsem kroutil hlavou, jak nekteri z vas muzou takhle pit
To je z těch fotek a videi jasně vidět
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jsem se konečně dostal k rychlýmu netu a do mojí složky (fotkydiskuze) jsem dal videa z tohoto skvělýho večírku.
Takže zírejte na německýho rozhodčího, Killerovo metalový vystoupení i taneční kreace Losera se Zrzulej... .
Autobus je taky Suzuki... .
Šárka psal:Loser psal:kurviiiii, ja prisel vo pul mozku (takze je ted ze me asi zenska), vo defku a vo 3 litriky A to sem celou dobu sedel v koute, popijel vodu a nechapave jsem kroutil hlavou, jak nekteri z vas muzou takhle pit
v tom případě nevim co je ze mě ted....zkusim přímení
To neřeš, nikdo není ideální
Mirek D psal:Tož akce jako kráva. Pičomačka max. , kreše dopadly OK, játra se snad taky nikomu nezlomily.
Zde pro vás paparazzi zase něco vyfotil:
Takhle jsem začali v pátek, bo Dvůr Králové nad L. a okolí jsou hovada.... . Eště že to flaška nepřežila....http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2273-1.jpg
Už z tý barvy je mi blbě, a voni to navíc chlastali....:http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2308-1.jpg
Nová verze vláčku, RUM netřeba, hoši si vystačili sami: http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2314-1.jpg
Fido a mačkahttp://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2331-1.jpg
Další milovník zvířat:
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2335-1.jpg
A TO JE ONA!!! PIČOMAČKA!!! Killerovka ani netušila jaký pěkný pojmenování jí vymyslela
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … omacka.jpg
fotečky pěkné,ale nechápu proč hovada ze dvora,vždyť to nebyl chlast ale rum a ten je zdravej
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Jíra psal:Ty woe Maňas!!! Mně bolí hlavinka ještě dneska!!!
...nebo je to z tý slivky s Killerem? ...bo snad z tý zelený??!!
...uš vím, to je z těch párků, Šárka to měla taky!
nesmíš toho vychlastat tři litry
jinak i jako větnamec-náhradník,ses osvědčil
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
spidys psal:Loser psal:...sem celou dobu sedel v koute, popijel vodu...
to nam nes na ochutnani musim se ho zastat fakt ani neochutnal
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Martin B12 (Člen) 10.09.2007 20:11:06 Offline |
bobule psal:ste prasata
nám abstinentům je hej
kam sem se to dostal
vole dneska u mě v práci si moc hej nevypadal
jsem slyšel neco vo paralenech a čaji
jěště že jsem jel v sobotu odpol. domů
street triple picco