Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » S.O.S.!!!

zdenek 1 (Člen)
09.09.2007 21:46:39

S.O.S.!!!

PROSÍM O POMOC , MANŽELKA CHCE POŘÁD PŮJČOVAT BANĎOURA,JAK JI TO MÁM VYMLUVIT ŽE SE MÁ DRŽET VAŘECHY!!??!!smile2smile2smile2

když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen)
09.09.2007 22:02:19

Re: S.O.S.!!!

Jeeeee to to máš doma jak já.Máme to holt někteří těžký no.Já jí ho asi časem přenechám a koupim něco silnějšího.bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
ABik (Člen)
09.09.2007 22:02:36

Doporučuju pravidelný sex a teplé jídlo bigsmilegood Když jí často půjčíš pinďoura, tak na motorku jí už nezbyde energie bigsmilebigsmilebigsmile

zdenek 1 (Člen)
09.09.2007 22:08:49

K.a.s.y.m. psal:

Jeeeee to to máš doma jak já.Máme to holt někteří těžký no.Já jí ho asi časem přenechám a koupim něco silnějšího.bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

TO JSI MI MOC NEPOMOHLbad

když to jede,je to OK
Sandman (Člen)
09.09.2007 23:02:02

Zlom jí levou nohu.Na nějakou dobu ji to přejde(pravou se blbě řadí)bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Ton@l (Člen)
09.09.2007 23:15:52

Sandman psal:

Zlom jí levou nohu.Na nějakou dobu ji to přejde(pravou se blbě řadí)bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

trochu kruty ale asi celkem ucinnybigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Vzdy muze byt hur :-)
VikecB12 (Člen)
09.09.2007 23:31:58

ja sem to vyřešil pořízením druhé motorky. Vyfasovala na naučení Kawu ER5,letos něco najezdila a na příští sezonu možná pořídíme B6good

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Palino (Člen)
10.09.2007 08:26:33

Jsi šťastný člověk! Co bych já dal za to, kdyby manželka byla stejně zblbllá do motorek jako já. Okamžitě bych jí nějakou B600 koupil!
Pak bych se vyhnul tak nesmyslným otázkám jako např.:
Jaký má smysl jet v dešti 300km do Českého Krumlova, ožrat se tambeer beerbeera jet zase zpátky?
Kdo nejezdí, nepochopí.bad

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
K.a.s.y.m. (Člen)
10.09.2007 08:37:39

ABik psal:

Doporučuju pravidelný sex a teplé jídlo bigsmilegood Když jí často půjčíš pinďoura, tak na motorku jí už nezbyde energie bigsmilebigsmilebigsmile

Tak tohle bohužel nepomáhá.Jak se říká ježdění na mašině je nemoc a nevylečitělná.Takže šance že mi ji nebude brát je jedině v tom pořídít ještě jednu.Ale to na ní bude muset nejdřív mít.smile2smile2

zdenek 1 (Člen)
10.09.2007 21:20:50

JESTLI BY NEBYLO LEPŠÍ ZLOMIT OBĚsmile1smile1smile1

když to jede,je to OK
jennys (Člen)
10.09.2007 21:33:26

Pavel_B12 psal:

Jsi šťastný člověk! Co bych já dal za to, kdyby manželka byla stejně zblbllá do motorek jako já. Okamžitě bych jí nějakou B600 koupil!
Jaký má smysl jet v dešti 300km do Českého Krumlova, ožrat se tambeer beerbeera jet zase zpátky?

Právě jsem se o něco podobného pokoušel taky, asi to máme stejně, nechceš tu svou seznámit s mojí, aspoň by daly pokojgood

ross (Člen)
10.09.2007 21:44:56

Neměl jsi ji na tom učit jezditbad teď to mášbigsmile

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Palino (Člen)
10.09.2007 21:47:50

jennys psal:
Pavel_B12 psal:

Právě jsem se o něco podobného pokoušel taky, asi to máme stejně, nechceš tu svou seznámit s mojí, aspoň by daly pokojgood

Nedaly, pussyvaly by obě a jedna druhou utvrzovaly v tom, že obě mají pravdu. A pak bychom se z toho posrali obabigsmile

NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Kelly01 (Člen)
10.09.2007 21:51:13

Jak přestane ženě téct krev z nosu je vztah v prdelismile2

Nějak tak tu kdosi dával slovenské příslovísmile1

God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen)
10.09.2007 21:57:00

ross psal:

Neměl jsi ji na tom učit jezditbad teď to mášbigsmile

Na tom něco bude.Proto ji budu tlačit k tomu aby si koukala našetřit a svoji bandasku ji prodám když se jí tak strašně líbí bigsmilebigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS