Nejsi přihlášen
Kdyby ty stromy ..
Kdyby nebyli kolik by asi bylo lidi jeste nazivu, nechapu jak je mozne ze porad jsou silnice kde jsou stromy primo v krajnici, pak hned v prikope.
Proste se neco maleho stane a je amen je to tu na
to se porad vymysli body restrikce atd... ale ze by se stromy porezali a zmensili tak statistiku aspon o 200 lidi to neeee
pisi jen proto ze za poslednich 5 dni vim o 3 zivotech co skoncili na strome, a z vlastni zkusenosti kdy jsem tak prisel o kamarada
B12 neni uz je autobus :)
Re: Kdyby ty stromy ..
A já mám zase silnice podél kterejch je stromořadí rád.....je to nádherný.... zvlášť na podzim, když svítí sluníčko a ještě jede někdo před tebou a ty barevný listy víří tak to nemá chybu
nebejt stromy, tak nežije nikdo bo by sme neměli co dejchat
to mně vadí auta v prostisměru,mělo by se vše vyřešit jednosměrkama,páč včera mi vylítnul v zatáčce maník v transitu,tak sem strh tedéí na hlínách na krajnici ,projel sa příkopem a na cestu sa vrátil s rozsekanoů přední gumů
TO Lihy:dej si něgdy pokoj vot teho hulení woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Lihy psal:koldan und Jelen: vogo ale já fakt nic nehulil....měl sem jen nějakej multivitamín.....bůh ví co do toho dávaj
:D No jako já osobně to mám taky strašně rád, podzim je na mašiny užasný, ani ten chlad mi tak nevadí. listí se víří když projíždíš všechno je barevné vzduch je čistý. paráda podzim miluju, a když si dám špeka jezdím aspon pomaličku a užívám si to
( ale nejezdím tak pořád... jen hodně zřídka)
Proč chlastat a řídit když můžem kouřit a lítat
Blu one.... old one
Lihy psal:A já mám zase silnice podél kterejch je stromořadí rád.....je to nádherný.... zvlášť na podzim, když svítí sluníčko a ještě jede někdo před tebou a ty barevný listy víří tak to nemá chybu
nebejt stromy, tak nežije nikdo bo by sme neměli co dejchat
...taky to mam rát
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
jj proti stromum nemam nic a navic kdyz je mlha nebo neni pradne videt a nejaci chytraci co jdou nazrani ze zabavy vytrhaji vsechny patniky nebo ty patniky jsou pro zmenu zasrany, tak podle stromu aspon poznam kde je cesta
Vzdy muze byt hur :-)
Stránky: 1